• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hareketli Spermi Arttırmak İçin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet ben fransada yasiyorum dogma buyume fransaliyim. agustos 2007'de esimi tanidim agustos 2008'de evlendik. esimle fransaya geldik su an annem ve babamin evindeyiz. esim burda yasamayi istemiyor türkiyeye dönme ihtimalimiz var burdaki islemlerimiz bitince yani subat 2010 gibi.
Istanbulda tanidiklarim yok. Olsada herkese durumumuzu anlatamayiz. Bu sorunumuzdan sadece annemin haberi var o kadar. Baskalarinin bilmesini istemiyorum.

bu aksam kendini siirlere verdin arkadasim. Hani üzülmek yoktu pozitif olacaktik. yazdiklarin ister istemez etkiliyor.

aa türkiyedemi tanıdım..ne güzell.türk erkegi ile evlenmişssinnkaydirigubbakcemile2
ailen türk mü ?? sen orda dogmussun ama..eşinin ailesi nerde

türkiyeye gelmek için iyi düşünün canım...tüp bebek yaptırmak için türkiyedeki tüp bebek merkezlerine çok güveniyorum..bir arkadaşım alman hastanesi bir arkadasımda amerikan hastanesinde yaptırdılar.
çok memnunlar ve tuttu ılk denemede..

biris 10 yıllık evli idi..
digeri 5 yıllık evli idi.

ikisininde 9 aylık bebekleri var aynı zamanda oldular..

evet esim türk bende tûrküm ailemde türk. Türkiyede tanistik memleketimiz bir. Esimin ailesi türkiyede burda benden baska kimsesi yok. Bu sorunu burda ögrendi ona zor geldi hem gurbet elde hemde kisir gerisini sen düsün.
Biz türkiyede yasamayi düsünüyoruz. tüp bebege gelince bakalim fransiz doktorlari ne söyleyecek burda ilk denemeyi yapmayi düsûnüyoruz. Olmasa türkïyede yaptiriz istanbulda tabii ki ama hangi merkezde bilmiyorum. Ben tv'de Fertijin görüyorum hep.

bişey diyecegim türkiyede yaşamayı düşürsen herşeyi hesaba kat ailen orada kalıcak ise iyice düşün..

Neden iyi düsünmemizi istiyorsun daha açik konusa bilirsin. Esim fransayi sevmedi. Burda yasanti yok. Her gün ayni burda yapilacak hiç bir aktivite yok. Ben ailemden uzak olucam ama burda esimde ailesinden uzak. Ve istanbul - fransa arasi usakla 1h30 saat. Benim ailem senede 2 defa türkiyeye geliyor. önemli olan huzurlu yasamak.
O dedigin merkezde tüp bebek fiyatlari ne kadar bir bilgin var mi

orda yaşadıgın için canım..buraya alışman kolay degil..helede ailen uzak Allah yardımcın olsun..
çok zor bir karar..istanbul çok güzel bir yer bence eşi benzeri yok..ama yaşam sartları elbetteki kolay degil..Anne insanın en büyük sırdaşı..kimse annenin yerini tutamaz..araya özlem girecek canım..inşallah mutlu huzurlu olursun..

vallahi bende fiyatlara bakıyordum...geçen yıl arkadaşıma 1o milyara mal olmuştu tüp bebek..özel hastane..

su an bizim için belli birsey yok. O yüzden evimizi bile kurmadik. Su an sallamadayiz.
Biraz ailemden uzak olmak istiyorum zor olucak ama böyle daha iyi. Annem üzüldügümü görüyor bu aralar göstermesem bile durumumuzu biliyor. kafasina takiyor, düsünüyor, vs........ onun içinde zor. Esim açisindanda daha iyi olur türkiye. Istanbul hayalimizdeki sehir. Benim için önemli olan esimle mutlu olmak nerede yasarsak yasiyalim yeter ki mutlu olalim ve huzur içinde yasiyalim.

Denizcim vakit geç oldu. Esim yatalim diyor. Yarin görüsürüz. Yarini kalmadi aslinda :)))))))))
hayirli geceler.
Kendine iyi bak.
Sohbetimize devam ederiz haberlesiriz.
BYE

tamam canım iyi geceler kendine iyi bak görüşürüz.

bu arada bende topic arıyorum ilaç ile ilgili olanı..

selam;
ben buralardayim. Biraz önce baska bir topicte ARGINMAX'tan bahsedildigini okudum. Faydalari varmis.
Sen gece arastirdin mi bunlari deniz ?

Herkese iyi haftalar kızlar..nasılsınız ??delikafadulden
Haftaya pozitif olumlu düşünerek başlayın..bakın o zaman nasıl güzel geçecek...
hadi görüşmek üzere...

merhaba deniz. Haftasonu tatilin iyi geçmis ne güzel istanbulda havalar sicak. Burda ise serin ve yagmurlu geçti. Ben evde geçirdim :(((( sana iyi gelmistir bronzlastin mi. Bugün bomba gibisin masallah. Sana hayirli isler iyi haftalar. Ben çalismiyorum.

Back
X