Cok tesekkur ederim sagolunÇok güzel olmuş burnunuz, güle güle kullanin
Hanimefendi ben cok eski uyeyim . Tabi ki doktorumun adini verecegim. insanlara ozelime gelip te kim dedirtmemek adina verdim. Umarim bir kisiyede olsa faydam dokunur.Memnun kaldigim ne varsa yillardir kk da paylasiyorum . Reklam falan degil yani :)Böyle olunca insan şunu da düşünüyor direk doktorunuzu önermişsiniz acaba reklam amaçlı mı diye bir ihtimal de olsa düşünüyor insan
Malesef artık güvensiz toplum olduk doğruda kaynıyor arada eski olduğunuzu bilmiyordum olabilirHanimefendi ben cok eski uyeyim . Tabi ki doktorumun adini verecegim. insanlara ozelime gelip te kim dedirtmemek adina verdim. Umarim bir kisiyede olsa faydam dokunur.Memnun kaldigim ne varsa yillardir kk da paylasiyorum . Reklam falan degil yani :)
Haklisiniz ama fotografla paylastim sadece boyle dusunulmesin diyeMalesef artık güvensiz toplum olduk doğruda kaynıyor arada eski olduğunuzu bilmiyordum olabilir
Tabiki mumkun canim .Istanbul Onkoloji Hastanesinde yaptirdik. Toplamda benim burnumda egrilikte vardi ve birde mutlaka estetik yapiyor . Ben 7 bin tl odedim. Ama 2 kisi iseniz fiyatta belki bir seyler yapabilir doktorum. Cok anlatisli kendisi ve ben cok arastirdin 10 dan asagi duzgun yapan birisi yok. Bu arada hastaneden ilgiden de asiri memnun kaldik. Inanin abartmiyorum her konuda cok iyilerdi.Görümcem ve kaynim için doktor arastiriyorduk, maşallah burnunuz harika olmuş gerçekten.
Hangi il ve mümkünse ne kadar ücret ödediniz ogrenebilirsem çok isimize yarayacak.mumkunse tabiki.
Tesekkur ederimgercekdrn super olmus) cok guzel
Cevabın için çok teşekkürler canımTabiki mumkun canim .Istanbul Onkoloji Hastanesinde yaptirdik. Toplamda benim burnumda egrilikte vardi ve birde mutlaka estetik yapiyor . Ben 7 bin tl odedim. Ama 2 kisi iseniz fiyatta belki bir seyler yapabilir doktorum. Cok anlatisli kendisi ve ben cok arastirdin 10 dan asagi duzgun yapan birisi yok. Bu arada hastaneden ilgiden de asiri memnun kaldik. Inanin abartmiyorum her konuda cok iyilerdi.
kendileri de gidince zaten kesinlikle Hakan hocayi seveceklerCevabın için çok teşekkürler canımhemen ileteyim arayıp konussunlar
Valla doktor tabiki önemli ama bazende şans işi olabiliyor. Aynı doktora gidip iyi sonuç alanı da kötü sonuç alanıda gördük buralardaMerak ediyorum kusursuz mu oldu burnunuz .yani delikler simetrik hiç bir eğrilik yok yamukluk yok mu hiç memnun da olmadığınız bir yeri ve ödemleriniz tam olarak ne zaman indi burun ucunuzda ki ...teşekkürler
Burun deliklerim suan simetrik degil ama bir tarafi cok sis hala burnumun daha 1.5 ay oldu 6 ayda boyle bir sorunun kalmayacak diyor ve bu temizleme aleti var vakumlu onunla sis tarafi cekerken bile derin kisimda kan vardi yani daha tam iyilesmedi ama genel haliyle evet sadece ben degil cevremdeki herkeste cok begendiMerak ediyorum kusursuz mu oldu burnunuz .yani delikler simetrik hiç bir eğrilik yok yamukluk yok mu hiç memnun da olmadığınız bir yeri ve ödemleriniz tam olarak ne zaman indi burun ucunuzda ki ...teşekkürler
Merhaba sizin de burnunuz hayirli olsun. Masaj inanilmaz onemli ben cok faydasini gordum. Sabah kalkinca burnum kocaman gibi duruyor guzelce ovuyorum , kremliyorum burnumu . Su an resmen gozum gibi bakiyorum. Biz 3 kisi olduk ve hepimizin burnu cok guzel oldu yani sansta olabilir mi bu kadari bilmiyorum . Doktorum cok sabirli bir insan ve tek tek anlatiyor herseyi. Ben sadece insanlar doktor ariyor diye bir oneri verdim .Valla doktor tabiki önemli ama bazende şans işi olabiliyor. Aynı doktora gidip iyi sonuç alanı da kötü sonuç alanıda gördük buralarda
Bende 24 günlük taze burun ameliyatı olmuş biri olarak ameliyat öncei hiç korkum yoktu sonrasında 'acaba düzeldimi acaba değdimi...' diye içim içimi yedi durdu. Ama daha alçının içindeyken bile çevremdekiler iyi olduğunu söylüyordu ben kendimi ikna edemiyordum. Şimdi hergün ayna bakıyorum eskiden kafamı yukarı kaldırıp burun ucuna baktığımda yamuk duran burnum şimdi orantılı duruyor elbette daha kendisine gelmedi tamamen tüm doktorlar 6 ay ile 1 sene arasında tam düzelme diyor sabır diyip bekliyoruz ama 10 .gün de alçı çıktığında bile ben ikna olmuştum iyi gözüktüğüne çok şişkinlik olmadığı içinde simerti durumunu net şekilde anlayabiliyordum. Tabi sabahları genelde uyandığımda yüzüm şiş gibi oluyor ama o normal insanda bile uyuma şişliğidir sonrasıda görüntüm normale dönüyor. Tabi krem sürmeye dikkat ediyorum. Üşenmediğim zamanda burnuma masaj yapmaya çalışıyorum (ki doktor 1 ay boyunca 30 dakika yapmamı söylemişti)
Yakışmış bu arada gözünüz aydın olsun :)Haklisiniz ama fotografla paylastim sadece boyle dusunulmesin diye
tesekkur ederim :)Yakışmış bu arada gözünüz aydın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?