• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harika gobegim

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Bugun alisverise ciktik arkadasimla hicbir sey alamadan geri dondum o kadar moralim bozuldu ki :( okul acildigindan beri 12 kilo almisim sinif arkadaslarimla sorunlarim vardi onlar benim canimi sıktıkça kantine kosardim ac olmasam bile stresten yiye yiye bu hale geldim son 1 aydir cok dikkat ediyorum ama pek bir fark yok cok mutsuzum ne denediysem gobegim ortada resmen hamile gibi duruyorum gobegimi nasil eritecegim of yaa aylarca para biriktirdim ben istanbula giderken alisveris yapmak icin simdi param oldugu halde bir sey alamiyorum cok sinir bozucu. Ama bu da bana iyi bir ders oldu insanlarin moralimi bozmasina izin vermiyorum artik ne kadar uzulursem o kadar kilo aliyorum cunku. Siskoyum ama gobegimden baska beni uzen bir sey yok en azindan :D
kizlaarr gobegimden nasil kurtulacagim ben yaa alisveris haram oldu resmen :(

Plates yap canım hem göbeğinden kaynaklı yan bölgende vardır platesle bunlardan kurtulabilirsin günde 40 dk. 1 saat arası yap ek olarak yürüyüş yap birde ekmeği yağlı yiyecekleri azalttın mı ideal kilona rahatlıkla ulaşabilirsin ama irade çok önemli 2-3 gün yapıp vazgeçmemek lazım.

Diyet formunda kedilerdetatil yapar diye bir arkadasimiz var.hatunun topigi super bi bak istersen.

Back
X