Harmony test yaptiranlar lutfen buraya

Koala85

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
73
4
6
İstanbul
Arkadaslar araniza yeni katildim ve yardimlariniza ihtiyacim var ikili testte ense kalinligi 2.8 ciktigi icin doktorumun onerisiyle harmony test yaptirdim sonucu 2haftada cikacak ve gunler bir turlu gecmiyor bu sıkıntıyı yasayanlar var mi aramizda???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende benzer durumdayım yarın yaptırıcam ve endişeliyim. Inşallah sonuçlarımız güzel çıkar.
Beklemek sahiden çok zor olucak ki birde yanlış pozitif sonuçlar okudum internette. Allah yardımcımız olsun.

Canim tahmini dogum tarihlerimiz bile ayni☺️insallah sonuclarimizda guzel olur.. Sende ense kalinligi kac cikti?

Merhaba canım.Sonucun nasıl çıktı çok merak ettim.Bende bugün kan verdim Harmony test için benim açımdan çok sıkıntılı bir gündü fakat gittiğim laboratuarda moralimi düzeltmek için ellerinden geleni yaptılar.Bana sadece sonucu beklemek kalıyor.Tabiki çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz inşallah seninde sonucun temiz çıkmıştır...

Canim benim sonuclar cok sukur temiz cikti.. Seni o kadar iyi anliyorum ki cok zor gercekten..ben elimden geldigince uzulmemeye calistim allaha emanet ettim.. Sonuclar cikmadan uzulmicem diye soz verdim kendime sende oyle yap lutfen suan testi yaptirmis olman kotu bisey oldugu anlamina gelmiyorki sadece risk yuzunden yapiliyor ve eminim seninde sonuclarin guzel gelecek..lutfen kendinide bebisi de uzme olur mu? Sende neden gerek gorduler testi?

Çok sevindim canım.İnşallah benimkide temiz çıkar.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Benim yaşım 36 doktorumun yaşım gereği hemde değerlerimden dolayı sanırım gerek duydu bu teste.İlk başta Amniyosentez demişti ama ben risklerinden dolayı hiç yaptırmak istemedim.Zaten duyduğumdan beri zor zamanlar geçiriyorum.Sonra küçük bir araştırmayla Harmony testi duydum.Bende harmony test için gelab'a gittim gerek ilgi yönünden gerekse bilgilendirme yönünden çok yardımcı oldular. Birde iyi sonuç haberini verirlerse dahada iyi olacak.Buna çok ihtiyacım var

Bende ayni yerde yaptirmistim canim..bence en dogrusunu yaptirmişsin en azindan tehlikeli bi test degil ve inan oyle bi rahatlayacak ki icin.. Ben iyi haberi alinca hayata döndüm resmen.. Benim hamileligim bastan beri zordu 3 kez kanama gecirdim her seferinde düştu sanarak kostum hastaneye bir de ense kalinligi cikinca inan hayatimin en zor gunleriydi..allah beterinden saklasin.. Ama simdi ufak ufak hareketlerini hissetmeye basladim hepsi gecti bitti..seninde oyle olacak inan bana bunlar cok dusuk riskler doktorlar sorun olmadigini bilselerde sirf uzerlerinde kalmasin diye mecburen öneriyorlar testi..cok iyi anliyorum seni ve yardimci olabilecegim baska bisey varsa istedigin zaman yaz mutlaka..

Senin adına çok sevindim.Çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için durumunu..Sonucu beklemekten başka birşey gelmiyor elimden.Herşeyin hayırlısı.

Senin adına çok sevindim.Çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için durumunu..Sonucu beklemekten başka birşey gelmiyor elimden.Herşeyin hayırlısı.

Dualarimdasin canim hic hic üzülme..allah saglikla hayirlisiyla kucagina almani nasip edecek insallah..gunler zor gececek cok iyi anliyorum ama olumsuz seyleri sakin aklina getirme bebise kendine iyi bak yeter..

Dualarimdasin canim hic hic üzülme..allah saglikla hayirlisiyla kucagina almani nasip edecek insallah..gunler zor gececek cok iyi anliyorum ama olumsuz seyleri sakin aklina getirme bebise kendine iyi bak yeter..

Amiin canım inşallah..Bakalım test sonuçlarından sonra sıkıntı kalmayacak inşallah.Elimden geleni yapıyorum moralimi yüksek tutmak için.

Benimde ikili Testimiz normal ama dörtlüde risk çıktı zaten en büyük korkum amniyosentezdi neyse bu testi 7 sinde verdim 9 unda amerikaya uçtu kan ama çatladım sonuç diye hanzade hanım diye biri var gelabta sapığı gibi arayıp duruyorum umarım sonuçları Temiz çıkar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahin izniyle temiz cikar canim ikili daha guvenli sonuclar veriyormus o yuzden icini ferah tut az kalmis zatn birkac gune belli olur sende ferahlarsin..

Allahin izniyle temiz cikar canim ikili daha guvenli sonuclar veriyormus o yuzden icini ferah tut az kalmis zatn birkac gune belli olur sende ferahlarsin..

Sormayın çok zor günlerimiz oldu. Umarım rabbim herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Sormayın çok zor günlerimiz oldu. Umarım rabbim herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Bilmezmiyim yasadigim icin o kadar iyi anliyorum ki ama sonuclari ogrenince yasayacaginiz sevinci de biliyorum ben.. Lutfen sadece bunu dusunun sonuclar icin sizi aradiklarinda yasayacaginiz mutluluk olsun hep aklinizdaki..insallah saglikla huzurla alalim kucagimiza..

Allah yardımcımız olsun bu bekleyiş yedi bitirdi bizi. Dayanmak çokk. Çok saolun iyi dilekleriniz için sizin Sonuçlarınız normalmiş sanırım Allah hayırlı doğum nasip etsinm

Harmony test sonucunu alan arkadaşlar sizlere saat kaç gibi haber verilmişti

Offffff bugün yine laboratuarı aradım gün içinde çıkıcak dediler. Çıldırmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…