- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
İş yerindeuim ama aklımı veremiyorum işe Allah yardımcımız olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Testimiz negatif geldi sevinçten herkese Allah yavrusunu kucağına almayı nasip eder
Benimde ikili Testimiz normal ama dörtlüde risk çıktı zaten en büyük korkum amniyosentezdi neyse bu testi 7 sinde verdim 9 unda amerikaya uçtu kan ama çatladım sonuç diye hanzade hanım diye biri var gelabta sapığı gibi arayıp duruyorum umarım sonuçları Temiz çıkar.
canım bu harmony test direk sonuç veriyor. o yüzden stres yapıyorum.sonucunda var yada yok diye çıkıyor yani.Arkadaşlar bu testler hep tahminler üzerinde ve çoğu kez pozitif(yani riskli) olan sonuçlr hatalı oluyor.Korkmayın sakın.
Merhaba,herkese merhabalar arkadaşlar benim bu başlığa özellikle yazmamdaki sebep bu başlığı okuyanların birazcıkta olsa umutlanması. İkili testimde hersey normal cıktı riski 1/7000 idi ,ilk gebeliğim suanda 19.haftadayım doktorum 16.haftada ulstrasonda klorus pleksus kisti gördü ve dörtlü test yapalım dedi dörtlü testte riski 1/30 cıktı. Hiç beklemiyordum yaş riskim yok ailede genetik birsey yok dünya basıma yıkıldı ense kalınlığı , burun kemiği ,bebeğin gelisimi hersey normaldi.Doktorum istersen amniyosentez istersen harmony dedi. Amniyosentezde azda olsa risk oldugu için harmony istiyorum dedim. Haberi aldığım gün yani 02.01.2014'te gelab 'a gttim hemen kan verdim 10 gün bana gecmek bilmedi. 12.01.2014'de aksam saat 18.00'de aradılar ve mail attılar sonucum negatif yani iyi doktorumlada konustum hersey normal dedi 20. haftada detaylı ultrason var. arkadaşlar lütfen iyi düşünün ve kendinizi üzmeyin ikili testiniz normalse ve ultrasonda herhangibir bulguya rastlanmamıssa bosu bosunuza kendinizi yemeyin.
geçmiş olsun ben de 6. haftamdayım. kendi istegimizle gidip gelabe kan verip harmony testini yaptırabiliyor muyuz?herkese merhabalar arkadaşlar benim bu başlığa özellikle yazmamdaki sebep bu başlığı okuyanların birazcıkta olsa umutlanması. İkili testimde hersey normal cıktı riski 1/7000 idi ,ilk gebeliğim suanda 19.haftadayım doktorum 16.haftada ulstrasonda klorus pleksus kisti gördü ve dörtlü test yapalım dedi dörtlü testte riski 1/30 cıktı. Hiç beklemiyordum yaş riskim yok ailede genetik birsey yok dünya basıma yıkıldı ense kalınlığı , burun kemiği ,bebeğin gelisimi hersey normaldi.Doktorum istersen amniyosentez istersen harmony dedi. Amniyosentezde azda olsa risk oldugu için harmony istiyorum dedim. Haberi aldığım gün yani 02.01.2014'te gelab 'a gttim hemen kan verdim 10 gün bana gecmek bilmedi. 12.01.2014'de aksam saat 18.00'de aradılar ve mail attılar sonucum negatif yani iyi doktorumlada konustum hersey normal dedi 20. haftada detaylı ultrason var. arkadaşlar lütfen iyi düşünün ve kendinizi üzmeyin ikili testiniz normalse ve ultrasonda herhangibir bulguya rastlanmamıssa bosu bosunuza kendinizi yemeyin.
geçmiş olsun ben de 6. haftamdayım. kendi istegimizle gidip gelabe kan verip harmony testini yaptırabiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?