Harmony test yaptiranlar lutfen buraya

İş yerindeuim ama aklımı veremiyorum işe Allah yardımcımız olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çokk çokkk saolun.

benimde sonucum saat 3-4 gıbı gelmıstı, gecen sene bayramım ve oncesındekı 11 gun zehır olmustu, ama çok şükür sonucum temız cıktı, oğlum sağlıkla dogdu .. seneye bu zamanlar sende sadece yorgunluktan şikayetçi olursun inşallah, bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsın Rabbim..

Testimiz negatif geldi sevinçten herkese Allah yavrusunu kucağına almayı nasip eder

Testimiz negatif geldi sevinçten herkese Allah yavrusunu kucağına almayı nasip eder

☺️☺️ cok cok sevindim tanismasak da inanin kendim kadar mutlu oldum gozunuz aydin allah nerede varsa herkese guzel haberler nasip etsin

Saolunnnnn çok teşekkür ederimmmm

Merhabalar Canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim:) bende sürekli arıyordum. Bendende çok çektiler ama hiç bir zaman kötü bir şey demediler.. İlgisinden ötürü gelaba çok çok teşekkür ediyorum. Ve tabiki bana o güzel haberi bana verince dahada çok sevdim onları :)

benim de dr ikili taramada ense kalınlığını biraz yüksek görüp harmony teste yönlendirmişti. sonuç gelene kadar süreçte kendimi yedim bitirdim.
o kadar zor bir süreç ki beklemek. ki o zaman internette hergün deli gibi yeni bir umut bulabilir miyim diye dolaştım durdum,bu kadar çok da bu testi yaptıran bulamadım internette. kafayı yemek üzereydim. eşim hep herşey normal, üzme kendini dese de ben yemeden içmeden kesilmiştim.
ne zaman ki dr aradı akşam saat 18:30 civarıydı herşey normal dedi ben dünyaya geri döndüm :) lütfen bu testi yaptıranlar benim kadar endişeye kaptırmasın kendini, iyi düşünün iyi olsun...

herkese merhabalar arkadaşlar benim bu başlığa özellikle yazmamdaki sebep bu başlığı okuyanların birazcıkta olsa umutlanması. İkili testimde hersey normal cıktı riski 1/7000 idi ,ilk gebeliğim suanda 19.haftadayım doktorum 16.haftada ulstrasonda klorus pleksus kisti gördü ve dörtlü test yapalım dedi dörtlü testte riski 1/30 cıktı. Hiç beklemiyordum yaş riskim yok ailede genetik birsey yok dünya basıma yıkıldı ense kalınlığı , burun kemiği ,bebeğin gelisimi hersey normaldi.Doktorum istersen amniyosentez istersen harmony dedi. Amniyosentezde azda olsa risk oldugu için harmony istiyorum dedim. Haberi aldığım gün yani 02.01.2014'te gelab 'a gttim hemen kan verdim 10 gün bana gecmek bilmedi. 12.01.2014'de aksam saat 18.00'de aradılar ve mail attılar sonucum negatif yani iyi doktorumlada konustum hersey normal dedi 20. haftada detaylı ultrason var. arkadaşlar lütfen iyi düşünün ve kendinizi üzmeyin ikili testiniz normalse ve ultrasonda herhangibir bulguya rastlanmamıssa bosu bosunuza kendinizi yemeyin.

Arkadaşlar bu testler hep tahminler üzerinde ve çoğu kez pozitif(yani riskli) olan sonuçlr hatalı oluyor.Korkmayın sakın.

Arkadaşlar bu testler hep tahminler üzerinde ve çoğu kez pozitif(yani riskli) olan sonuçlr hatalı oluyor.Korkmayın sakın.
canım bu harmony test direk sonuç veriyor. o yüzden stres yapıyorum.sonucunda var yada yok diye çıkıyor yani.
dualarınızı bekliyorum

merhaba bayanlar..bende bi arkadaşımın tavsiyesiyle harmony prenatal testini yaptrdım.Bekleme süreci çok zordu.ama şu an çok mutluyum sonucum iyi çıktı çok şükür.En azından risksiz bir işlem.sadece kolumdan 2 tüp kan aldılar.ve yaklaşık 8 iş günü sonunda sonucum geldi.Benim gibi riskli durumda olanlara kesinlikle tavsiye ediyorumm harmony testini.

Merhaba,
Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Benim de ikili testim de 1/1400 risk çıktı. Doktorum herhangi bir sorun yok dedi. Ense kalınlığı da normaldi . Ama illa ki yaptırmak istersen yaptır dedi. Ben daha 14. haftadayım. Hatta 4lü teste bile gerek yok dedi, cünkü 2li ile 4lü testin güvenilirlik oranı aynıymış. 18. haftada detaylı ultrason yeterli olur dedi. Ben de öyle deyince rahatladım ve yaptırma gereği duymadım. Siz de burda böyle yazınca biraz daha içime su serpildi. Bu arada bu testi nerede yaptırmıştınız ve ne kadar ödediniz? Tekrar teşekkürler bilgilendirmeniz için.

Merhaba kusura bakmayın msjınızı yeni gördüm. Ben nişantaşında gelab lab.da yaptırdım başka yerde de şubeleri var caddebostanda fln.toplamda hafta sonuda dahil 10 günde cevap geldi .içiniz doktorun söyledklerinden sonra da rahat değilse yaptırın ama sıkıntıya sokmayın kendinizi. Testin ücreti de 1850 tl . İnsallah hiçbisey yoktur bebeğinizi sağlıklı bir sekilde kucağınıza alırsınız

Henüz kan vermedim ama doktorum burc genetik le çalışıyormus sanirim bende oraya yaptiracam panorama testi

geçmiş olsun ben de 6. haftamdayım. kendi istegimizle gidip gelabe kan verip harmony testini yaptırabiliyor muyuz?

Arkadaşlar merhaba. Dün doktora gittik. Harmony testini baştan beri istiyorduk, zaten yaptıracaktık. 11. Haftamızdayız. Dün doktor burun ve ense ölçümü yaptı. Her şey normal ense kalınlığının sınırı 2 iken seninki 2.1 dedi. Bu da küçük de olsa risk barındırıyor dedi.O gün zaten harmony için kan verecektik, kanımızı verdik, testimiz gitti, sonuç bekliyoruz. Ama eşimle sürekli aklımızda, elimizde telefon bilgisayar sürekli araştırma yapıp makale okuyoruz. Test gelene kadar çatlayacağız. Buraya yazanların çoğu muhtemelen doğum yapmışlardır. Sonuçlar nedir, evlatlarınız iyi durumda mı, inşallah öyledirler. Yani evlat sonuçta, her halükarda aldırmayı düşünmüyorum, ama yine de tabi ki gönül en iyisini istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…