Harmony test yaptiranlar lutfen buraya

Canım nasıl çıktı sonucun . Ben de bugün verdim ikilide risk çıktı ( inşallah olumlu hbr almışsındır. Ben de alırım ;((

Canım nasıl çıktı sonucun . Ben de bugün verdim ikilide risk çıktı ( inşallah olumlu hbr almışsındır. Ben de alırım ;((
Allah'a şükür sonuçlarımız çok iyi çıktı. Geçen hafta da ayrıntılı ultrasona girdik, her şey sorunsuz gidiyor inşallah.
Eğer harmony testi yaptırmasaydım ikili üçlü tarama hayatta yaptırmazdım. Teyzemin taramaları da kötü çıktı, %85 bedensel ve zihinsel engelli olacak çocuk dediler. Şimdi sapasağlam ilkokula gidiyor kuzenim. Bu taramaların %70 oranında doğruluk payı olduğunu okumuştum bir yerde. İnşallah sizin de bebeğinizde bir sorun yoktur. Olan benim iki haftama oldu, çok sıkıntılı geçirdim. Eşim de öyle.. Eğer ikinci çocuk nasip olursa hiç bir test yaptırmak istemiyorum. Kendinizi üzmeyin, sıkıntıya girmeyin bebek hissediyor. Her şey güzel olacak deyin sürekli. Allah bağışlasın..

Benimde îkili testim ve
Dörtlü testim yüksek çıktı harmony test bu Amerika'ya gönderilen kan testimi bende sonuç bekliyorum İkinci hafta hala yok

Benimde îkili testim ve
Dörtlü testim yüksek çıktı harmony test bu Amerika'ya gönderilen kan testimi bende sonuç bekliyorum İkinci hafta hala yok
Sanırım 12 gün sonra bizim sonuçlar gelmişti. İnşallah her şey yolunda olur.

Merhaba ,
bundan iki hafta önce ikili test yaptırdım ve biyokimyasal riskim yüksek çıktı . Fb hcg mom değerim 4 katı yüksek çıktı .Bebek boyu ense kalınlığı normal. Doktorum çok sürpriz oldun sonucun riskli çıkacağını düşünmüyordum dedi . Çok üzüldüm çok ağladım Doktorumun önerisi üzerine fetal dna yani nifty testi yaptırdım . Bu gün kan vereli 6 gün oldu . Sonucu merakla bekliyorum. Allah herkese yardım etsin ve sonuçlarınız inşallah güzel çıkar .

İnşallah her şey yolunda gider. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Su Ceyda benimde ikili testimde biyokimyasal risk yüksek çıkmıştı doktorum dörtlü test yapmamız gerekiyor dedi onun sonucu daha yüksek çıktı bende çok üzüldüm kan testi yaptık sonuçlar iyi geldi hamilelikte troitlerim hızlı çalışıyor ondan olabilir diye düşünüyorum

Birde kaç yaşımdasın bilmiyorum 30 yaştan sonra genelde yüksek çıkıyor sonuç lar ölçümlerinde de bişey yokmuş boşuna üzülme hayırlı haberler alırsın inşallah

merhaba Gldod;
İnşallah iyi bir sonuç çıkar :) yaşım 28 . Yaş riskim iyi çıktı .
Tek temennim yüksek değerin altından kötü birşey çıkmaması
Dün aradım test yapan merkezi ve bu gün veya yarın çıkar dediler .
Dua ediyorum Allah 'a kötü birşey çıkmasın .

Merhaba bu gün aradı testi yapan firma ve sonuçlar iyi çıktı Allah a çok şükür . Tabi daha doktorumla konuşmadım pazartesi artık Allah kimseyi evladı ile sınamasın destek veren herkese teşekkürler

Cnm merhaba, benide hcg degerim 3,08, papp degeri 0.70 cikti. Biyokimyasal riskim 1:51 yani baya yuksek , nt degeri ile kombine 1:456 oluyor. Bende bugun kan verdim fetal dna testi icin ama 10 gun beklemek okadr zor geliyorki. Icim icimi yiyiyor. Ultrason bulgulerin cok iyi diyor banada doktor. Hic suphe uyandiran birsey gormuyorum diyor. Senin sonuclarin nasildi ? test sonucun nasil geldi? Insallah sende bebeginde iyisinzdir. Sevgiler

Yeni yaptıran Yok mu

Yeni yaptıran Yok mu

Merhabalar. Yazıların üzerinden uzun zaman geçmiş ama hayırlı sonuçlar geleceğini umut ederek yazmak istiyorum. Öncelikle allah sıkıntılı bir sınav verince insan herseyden umut buluyor. Ben bu forumlarda yazan, umut arayan insanları öyle yadırgardım ki suan sonuçlarım cıkana kadar tek girdiğim yer burası. Kısaca anlatıyorum.

Çok şükür İstanbul'un önde gelen özel hastanelerinin birinde doğum sürecimi tamamlıyorum. Şuan 19. haftama girdim. Ultrason süçlerim, 2'li test sonucum gayet güzel cıktı, doktorum soğuk biri olsa da alanında uzman, İstanbul'un önde gelen doktorlarından. Süreç ve 2'li iyi gelince 4'lü test gerek yok dedi ama yine siz bilirsiniz yaptırmayın diyemem dedi. Eşim ve ben o kadar pimpirikliyiz ki en başından beri bişey cıkar korkusu ile hamileliğimi kendime zindan eden ben resmen olumsuz düşüne düşüne cektim. 4'lü testim de 2 oran iyi iken down riski 190/1 cıktı. Halbu ki 2'li de 6.000/1 cıkmıştı. Coğu doktor 2'li ve ulrtason iyi ise 4'lüyü yaptırmıyor. Neyse dünyam başıma yıkıldı, raporu aldığım gibi aynı gün doktora gittim. Ultrason iyi cıkarsa yine DNA yani harmony testi eğer bir sorun gözükürse amiosentez dedi. Çok şükür ulrtason iyi cıkınca ( detaylı baktı ense, burun, kalp, parmaklar vs..) ultrason ile bu oran 400'de 1 cıktı iyi dedi ama içinizin rahat etmesi için DNA testi yaptıralım dedi. Hemen kan verdik aynı gün kan'ı amerikaya yollattık. Şuan sonuçları bekliyorum, ağlamak ve stres yapmaktan inanın günler nasıl geçiyor anlamadım yarın 1 hafta olacak vereli kanı. Bol bol dua ediyorum. Hayırlısı ile iyi sonuçlar almayı umut ediyorum. Burada yazılanlar bana umut oldu. Umarım iyi sonuçlar alır ben de sizlere umut olurum.

Allahım herkese herşeyin hayırlısını naşip etsin....

Çok şükür test sonucum iyi cıktı. buradan herkese önerim eğer 2'li ve ulrtason iyi ise 4'lü kan testi ile strese girilmesin. Çok garanti olsun derseniz Harmony veya Nifty kan DNA test yaptırın.

Sevgiler

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle inş. hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıklı birşekilde alırız tek dileğim tek duam budur. benim ikili tarama sonucum normal çıktı detaylı ultrasyonda da bebeğin dış görünüşü normal bebeğin genel durumu iyi fakat kalbinin çok önemsiz bir yerinde delik çıktı muhtemelen doğuma kadar kapanacak diyor gittiğim her dr. fakat bu duruma ve yaşıma dayalı ( yaşım buarada 34 ) down sendromu riski varmış fakat downu gösteren hiç bir bulgu yok. yinede harmony testini yaptırdık bugün ikinci gün beklemek o kadar zorki aranızda böyle şeyler yaşayan varmı acaba

Bndr sizinle ayni durumdaym. Hersey normalkn sadece kalbinde parlaklik goruldi detayli usg de. Harmony yapildi gecen cumartesi 9 gun oldu. Vakit durdu sanki. Sizin sonucunuz nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…