Bende cok cikardim esime ofkemi, ailesi yuzunden ve pismanim. Cunku esimle aramizda sorun yokken onlar yuzunden aramiz bozuluyordu.Kayinvalideme ve gorumceme resmiyim su an, ufak bir restlesme yasadiktan sonra. Artik aman aramiz bozulmasin, ailesiyle demedim o zaman, tepem atmisti, 7 senedir birikmisti icimde, ben de lafimi soyledim onlara. Once esim cok sinirlendi bana erkeklik gurur incindiu, cunku esimin yaninda yapmistim ama sonra zaten hakli oldugum icin unuttu gitti. Ilk basta kayinvalidem de trib atti ama umurasamadim cunku bikmistim, resmiyetimi korumaya devam ettim, ve su an ben hala resmiyim ama kayinvalidem bana karsi iyi, halimi hatrimi sorarlar, konusurlar filan, ama artik eski sicak, fedakar gelinleri yok karsilarinda. ne zaman anlarim bana karsi gercekten samimiler esikisi gibi olurum.
Sen de haklisin, ama kocan napsin sekerim, onlar ailesi sonucta. Tamam bir anda patlamissin, ama bundan sonra aklini kullan bence esine patlama, memnuniyetsizligini dile getirsen de bagirma adama. Ama gorumcenin yada kayinvalidenle esin yokken basa cik, hic te cekinme. Onlar cekinmiyor da sen mi cekineceksin ?