• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasbam tek yatamazmış :)

yorumunuza cok guldum:))
yatmaya gıttı, yemegını verdım, cok konusmadık zaten....gıttı odasına, eşimle de aram acıldı oda gıttı odamıza bende boyle kelaynak kuşu gıbı akldım ortada:))

sabaha balkona kum dokmeyı dusunuyorum gorumcemın oynaması ıcın :))

Şekerim yatacagi yatağa musamba serdin mi ? Tuvalet alışkanlığı hakkında bilgi almadigin için tedbirli ol :) esinle de arani bozma neticede o tepkisini koymus..sabır diliyorum.

valla bu konuda kesinlikle taviz verme. Emin ol bak taviz tavizi getirir. Ama sana tavsiyem kesinlikle esinle kavga etme. Sadece sakin bir sekilde soyliyecegini soyle. Ama gorumcene asla yuz verme. Birak ne cingari cikariyorsa cikarsin, yada kayinvaliden. Meraklanma, alisacaklardir. Esin de zaten biliyor olayi, ona saldirmadigin surece, cok ta kardesine kazandiklarini vermek isteyecegini sanmam.

Ayip diye bir sey var, ihtiyaclari olsa neyse. Siksaymis bir yerlerini de o iki universiteden birini bitirseymis. Biz nasil bitirdiysek.

ettım bıle arkadasım hem de esıme hıc soylemedıgım kadar agır laflar soyledım, inan suan cok kotuyum....hayatımda saygımı boyle kaybetmemıstım, sanırım bu gorumce yuzunden bırcok sey bıtecek.......... bilmiyorum ne olacak, eşimin de yanına gıtmek ıstemıyorum, oda ılkez bana boyle kırıldı, cunku ona ıllkez ''yurutemıyoruz yollarımızı ayıralım''dedim....

şuan ne yapacagımı bılmıyorum ama, bu gorumce ve kv ıle yapamayacagımı bılıyorum....

28 yasin'da yalniz yatamiyormus , Ya bu milletemi bi tuhaflik var bizdemi anormalik anliyamadim...

Yatamiyorsa alsin kizini yatirsin koynunda , bide soyluyo kizim tek yatamaz 😕

Esine catma bence , onun bi sucu yokki..
Zaten esinde gereken cevabi vermis bosuna huzursuz etme esinle arani canim... 😘

ettım bıle arkadasım hem de esıme hıc soylemedıgım kadar agır laflar soyledım, inan suan cok kotuyum....hayatımda saygımı boyle kaybetmemıstım, sanırım bu gorumce yuzunden bırcok sey bıtecek.......... bilmiyorum ne olacak, eşimin de yanına gıtmek ıstemıyorum, oda ılkez bana boyle kırıldı, cunku ona ıllkez ''yurutemıyoruz yollarımızı ayıralım''dedim....

şuan ne yapacagımı bılmıyorum ama, bu gorumce ve kv ıle yapamayacagımı bılıyorum....

Merak etme bir sey olmaz. Ama bir daha kocana gorumcen yada kayinvaliden yuzunden patlama bence, ancak esine kendi yaptiklari yuzunden patla. Gorumcenin hakkindan kendin gel. Yada kayinvalidenin. Emin ol, bir seycik olmaz.

Gorumcen sadece ziyarete gelmemis, zaten habersiz cekip gelmekle, hem islami, hem orfi yanlis yapmis, haksizlik yapmis. Sen hadi ev sahibeligi yapmissin yemek vermissin (ben vermezdim heralde) ama hadi diyelim yaptin, uc gun, sonra yapma. Acik acik ta konus, sizinle fazla kalamiyacagini. Ihtiyaci olsa gelmek zorunda olsa hadi neyse, bu olmaz ama. Ama esin yokken yap bunlari, onu arada birakma. Sonucta ne olursa olsun esin kendi kiz kardesini evinden kovamaz. Sen de kovmicaksin tabi, ama soyliyeceksin kibarca, ayni evde uzun muddet yasayamiyacaginiz, bu kadar.

Biliyormusun ilk okuduğumda kaba buldum tabirinizi..önce dedim belki kızın psikolojik sorunları var abisinden yada senden destek almak için değişiklik olsun diye yanınıza geliyor...sonra burdaki kocasıyla yatsın tabiri çok basitti.bekar olan bütün bayanlar için kötü bi tabir kızlar.
sonra söylediklerinize bakınca bi görümce olarak; üzüldüm adınıza.çok düşüncesizce davranıyorlar size..bu kadar sorumluluk yok özel üniyi sizin yanınızda okusun..yok balayına gelsin falan...saygısızlık resmen...sizin özel hayatınıza müdahele bu resmen.eşiniz size destek oluyordur umarım.
dilerim bu durum düzelir taviz vermeyin.[/

eşim bana destek oluyor evet ama ben onu cok bunalttım,yardıma muhtac bırı olsa herkesten once duşünurum ama bunlar tamamen ara bozmak ve fitne sokmak için. anlayabılıyorum.....
ayrıca bende gorumceyım ve gelınımız hergun arıyor:''ablacım n'olur gel cok ozledım'dıye.....insan insanı arar..... burda sorun gelın goırumce olayı degıl ki!!!!!

Merak etme bir sey olmaz. Ama bir daha kocana gorumcen yada kayinvaliden yuzunden patlama bence, ancak esine kendi yaptiklari yuzunden patla. Gorumcenin hakkindan kendin gel. Yada kayinvalidenin. Emin ol, bir seycik olmaz.

Gorumcen sadece ziyarete gelmemis, zaten habersiz cekip gelmekle, hem islami, hem orfi yanlis yapmis, haksizlik yapmis. Sen hadi ev sahibeligi yapmissin yemek vermissin (ben vermezdim heralde) ama hadi diyelim yaptin, uc gun, sonra yapma. Acik acik ta konus, sizinle fazla kalamiyacagini. Ihtiyaci olsa gelmek zorunda olsa hadi neyse, bu olmaz ama. Ama esin yokken yap bunlari, onu arada birakma. Sonucta ne olursa olsun esin kendi kiz kardesini evinden kovamaz. Sen de kovmicaksin tabi, ama soyliyeceksin kibarca, ayni evde uzun muddet yasayamiyacaginiz, bu kadar.

öfkemi eşime kusmakla yanlıs mı yaptım yani?? elimde değil tüm ailesine kızgınlıgımı ondan cıkardım...bilmiyorum ,şuan ne yapacagımı bılmıyorum......

öfkemi eşime kusmakla yanlıs mı yaptım yani?? elimde değil tüm ailesine kızgınlıgımı ondan cıkardım...bilmiyorum ,şuan ne yapacagımı bılmıyorum......

Bende cok cikardim esime ofkemi, ailesi yuzunden ve pismanim. Cunku esimle aramizda sorun yokken onlar yuzunden aramiz bozuluyordu.Kayinvalideme ve gorumceme resmiyim su an, ufak bir restlesme yasadiktan sonra. Artik aman aramiz bozulmasin, ailesiyle demedim o zaman, tepem atmisti, 7 senedir birikmisti icimde, ben de lafimi soyledim onlara. Once esim cok sinirlendi bana erkeklik gurur incindiu, cunku esimin yaninda yapmistim ama sonra zaten hakli oldugum icin unuttu gitti. Ilk basta kayinvalidem de trib atti ama umurasamadim cunku bikmistim, resmiyetimi korumaya devam ettim, ve su an ben hala resmiyim ama kayinvalidem bana karsi iyi, halimi hatrimi sorarlar, konusurlar filan, ama artik eski sicak, fedakar gelinleri yok karsilarinda. ne zaman anlarim bana karsi gercekten samimiler esikisi gibi olurum.

Sen de haklisin, ama kocan napsin sekerim, onlar ailesi sonucta. Tamam bir anda patlamissin, ama bundan sonra aklini kullan bence esine patlama, memnuniyetsizligini dile getirsen de bagirma adama. Ama gorumcenin yada kayinvalidenle esin yokken basa cik, hic te cekinme. Onlar cekinmiyor da sen mi cekineceksin ?

Son düzenleme:
Biliyormusun ilk okuduğumda kaba buldum tabirinizi..önce dedim belki kızın psikolojik sorunları var abisinden yada senden destek almak için değişiklik olsun diye yanınıza geliyor...sonra burdaki kocasıyla yatsın tabiri çok basitti.bekar olan bütün bayanlar için kötü bi tabir kızlar.
sonra söylediklerinize bakınca bi görümce olarak; üzüldüm adınıza.çok düşüncesizce davranıyorlar size..bu kadar sorumluluk yok özel üniyi sizin yanınızda okusun..yok balayına gelsin falan...saygısızlık resmen...sizin özel hayatınıza müdahele bu resmen.eşiniz size destek oluyordur umarım.
dilerim bu durum düzelir taviz vermeyin.[/

eşim bana destek oluyor evet ama ben onu cok bunalttım,yardıma muhtac bırı olsa herkesten once duşünurum ama bunlar tamamen ara bozmak ve fitne sokmak için. anlayabılıyorum.....
ayrıca bende gorumceyım ve gelınımız hergun arıyor:''ablacım n'olur gel cok ozledım'dıye.....insan insanı arar..... burda sorun gelın goırumce olayı degıl ki!!!!!

canım keşke eşinle öyle konuşmasaydın...
düşüncesiz bi görümce yüzünden aranı bozma bence oda farkında ama sana çaktırmıyor sorun haline gelmesin diye

Bende cok cikardim esime ofkemi, ailesi yuzunden ve pismanim. Cunku esimle aramizda sorun yokken onlar yuzunden aramiz bozuluyordu.Kayinvalideme ve gorumceme resmiyim su an, ufak bir restlesme yasadiktan sonra. Artik aman aramiz bozulmasin, ailesiyle demedim o zaman, tepem atmisti, 7 senedir birikmisti icimde, ben de lafimi soyledim onlara. Once esim cok sinirlendi bana erkeklik gurur incindiu, cunku esimin yaninda yapmistim ama sonra zaten hakli oldugum icin unuttu gitti. Ilk basta kayinvalidem de trib atti ama umurasamadim cunku bikmistim, resmiyetimi korumaya devam ettim, ve su an ben hala resmiyim ama kayinvalidem bana karsi iyi, halimi hatrimi sorarlar, konusurlar filan, ama artik eski sicak, fedakar gelinleri yok karsilarinda. ne zaman anlarim bana karsi gercekten samimiler esikisi gibi olurum.

Sen de haklisin, ama kocan napsin sekerim, onlar ailesi sonucta. Tamam bir anda patlamissin, ama bundan sonra aklini kullan bence esine patlama, memnuniyetsizligini dile getirsen de bagirma adama. Ama gorumcenin yada kayinvalidenle esin yokken basa cik, hic te cekinme. Onlar cekinmiyor da sen mi cekineceksin ?

dogru dıyorsun arkadasım:)) inş.işe yarayacak:)

canım keşke eşinle öyle konuşmasaydın...
düşüncesiz bi görümce yüzünden aranı bozma bence oda farkında ama sana çaktırmıyor sorun haline gelmesin diye

evet o da o yüzden sitem etti annesine zaten, bilmiyorum anne ve kardesı ne yapmaya calısıyor,sabrımızı mı olcmeye calıyor, zamanı gelecek ve gorecegız umarım..

bu arada bahsı bıle gecmeyen kayınpederımı abartmıyorum babam gıbı sevıyorum:)

şuan gorumcem misafir yatak odamızda horuuuul, horul uyuyor.... arayıp, kv soyleyesım var:''hanı tek yatamıyor,uyuyamıyordu?'':)

pardon?
sizin yatak odanızdamı uyuyor....
ayy bişey anlamadım bu işten.....
siz napıyosunuz peki uykunuz kaçmış böyle düşüncesiz insanlar yüzünden...ne diiyimm zor..

pardon?
sizin yatak odanızdamı uyuyor....
ayy bişey anlamadım bu işten.....
siz napıyosunuz peki uykunuz kaçmış böyle düşüncesiz insanlar yüzünden...ne diiyimm zor..

yok canım mısafırlerımız ıcın yatak odAmız (iyiki)var orda actım yatagını orada uyutor, eşim bizim odamızda uyuyor...ben salondayım uyku tutmuyor......bılmıyorum sonumuz ne olur....

yok canım mısafırlerımız ıcın yatak odAmız (iyiki)var orda actım yatagını orada uyutor, eşim bizim odamızda uyuyor...ben salondayım uyku tutmuyor......bılmıyorum sonumuz ne olur....
böyle bi durum için sonumuz ne olur deme canım sizin sonunuz böyle düşüncesizler yüzenden değil....kendi isteklerinizle olur.
yalnız zamanla daha fazla beklentilerini artırmasalar iyi. .

sizin kocanız ıcın bacısı daha degerlıyle dıyecek lafım yok, benım kocam ıcın ben daha onemlıyım, bacısının onemı yok,o yuzden ona ne soyledıgımınde....adalaetlı ve kımın haklı gorebıldıgını goren bır adam....bacısı,anasının lafı olmaz benım yanımda......

Konunda haklısın ama bu kısımda yanlış düşünüyosun bence.
Şöyle de düşün eşler de boşanabiliyo ama anne, kardeş ömür boyu büyük bi'bağla bağlılar birbirine. (bundan eş daha az değerli demek istemiyorum tabii ki:1:)
Bence sen sana çektirdikleri için böyle düşünüyosun:)
Bi'anne çocuğunu ne zorluklarla dünyaya getirip, büyütüyo hooop evlenince karım daha önemli siz öte kayın demek çok acımasız değil mi?
Kalpte yerleriniz apayrı, bağları teraziye koyma derim.

Konunun özüne gelince kayınvalidenle, görümcen organize çalışıyolar:9:Bence amaç iki ay iki aydır deyip senin hamile kalmanı engellemek:9:

Görümcenin psikolojik sorunları olduğu aşikar.
Oldukça tuhaf hareletler bunlar.28 yaşında bir bayana yakışmayacak davranışlar.
muhtemelen bir boşluk içinde ve abisinin başka ve özel bir hayatı olduğunu sindirememiş.
var böyle dengesiz insanlar.görümceyi körükörüne savunmanın alemi yok.
sorunlu bir tip ve eminim burada hiçbirimiz kolay kolay tolore edemeyiz böyle bir insanı.
ancak eşin de bir yere kadar laf söyleyebilir,sonuçta karşısındaki kardeşi ve annesi.
bence daha sakin olmalı ve eşine tepkilerini daha yumuşak bir dille anlatmalısın.
görümceni özel üniversitede okutmak ta size düşmez.o kadar da abartmasınlar artık

Canım bence kayınvalidenin ve görümcenin istediği gibi davranıp eşinle aranı açma. Zaten onların amacı bu gibi görünüyor. Bence eşinden bir an önce özür dile. Eşin zaten senin yanında, seni onlara ezdirme yanlısı değil. :71:

hee gelemedi diye ıkı lafının bır: ''abımın bal ayına gtmek en buyuk hayalımdı sen bunu mahvettın ''demeek:))
nelerini duyuyorumda DUYMAZLIKTAN gelıyrum:))

tövbe yarabbi en büyük hayali abisinin balayına gitmekmiymiş,emiş mi odada durup gerdeğinize şahitlik etmek de istemiş mi acaba:27:
28 yaşında koca kadın artık töbe bismillah neler duyacağız :1:

yorumunuza cok guldum:))
yatmaya gıttı, yemegını verdım, cok konusmadık zaten....gıttı odasına, eşimle de aram acıldı oda gıttı odamıza bende boyle kelaynak kuşu gıbı akldım ortada:))

sabaha balkona kum dokmeyı dusunuyorum gorumcemın oynaması ıcın :))

görümceniz resmen sizi yıldırmaya çalışıyor bu çok belli. Siz de ekmeğine yağ sürmüşsünüz eşinizle aranızı bozarak. Birbirinizi yeseniz de lütfen görümcenizin yanında kırgınlığınızı belli etmeyin. Kozları biriktirip kına yakar, bi günde araları bozuldu 1 ay kalsam boşanırlar ohh diye düşünür. Eşinizle konuşup haksız olduğunuzu gerildiğinizi vs söyleyin ve görümcenizin yanında olmadığı kadar eşinize aşk dolu yaşayın.

Back
X