- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.815
- 448
- Konu Sahibi BalikEsirli
sizin kocanız ıcın bacısı daha degerlıyle dıyecek lafım yok, benım kocam ıcın ben daha onemlıyım, bacısının onemı yok,o yuzden ona ne soyledıgımınde....adalaetlı ve kımın haklı gorebıldıgını goren bır adam....bacısı,anasının lafı olmaz benım yanımda......
Bu konuda siz haklısınız, 5 yaşındaki çocuktan bahsetmiyoruz 28 yaşında yetişkin biri nasıl olurda tek yatamaz?
Tek yatamazsa çıkmasın evden, her gittiği yerde yanında yatıracak insan mı arayacak?
Yalnız kimseyi bu kadar dünya' nın merkezinde tutmayın, hele de eş gibi el oğlu ise :)
Mevlananın bir sözü bile var, canından saydığın yar bir gün gelir el olur diye..
Ben hepsinden önceyim, onlar benden sonra gibi mukayeselere girmenizi bende yanlış buldum.
Bacısının önemi yok çok kötü bir cümle, insan kardeşi tarafından önemsenmek istemez mi hiç?
Kardeşlik kavramına ters değil mi? Ya da kardeşlik evlenene kadar mı?
Aile bağlarınız nasıl bilmiyorum? Belki de kopuk, ama sizin de çocuğunuz olursa o zaman anlarsınız, büyüttüm bitti, şimdi ben, olursa kardeşi, babası ikinci plandayız, bizim önemimiz yok diyemeyeceksiniz, annelik içgüdüsüne ters çünkü..

Son düzenleme: