• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasbam tek yatamazmış :)

sizin kocanız ıcın bacısı daha degerlıyle dıyecek lafım yok, benım kocam ıcın ben daha onemlıyım, bacısının onemı yok,o yuzden ona ne soyledıgımınde....adalaetlı ve kımın haklı gorebıldıgını goren bır adam....bacısı,anasının lafı olmaz benım yanımda......

Bu konuda siz haklısınız, 5 yaşındaki çocuktan bahsetmiyoruz 28 yaşında yetişkin biri nasıl olurda tek yatamaz?
Tek yatamazsa çıkmasın evden, her gittiği yerde yanında yatıracak insan mı arayacak?
Yalnız kimseyi bu kadar dünya' nın merkezinde tutmayın, hele de eş gibi el oğlu ise :)
Mevlananın bir sözü bile var, canından saydığın yar bir gün gelir el olur diye..
Ben hepsinden önceyim, onlar benden sonra gibi mukayeselere girmenizi bende yanlış buldum.
Bacısının önemi yok çok kötü bir cümle, insan kardeşi tarafından önemsenmek istemez mi hiç?
Kardeşlik kavramına ters değil mi? Ya da kardeşlik evlenene kadar mı?
Aile bağlarınız nasıl bilmiyorum? Belki de kopuk, ama sizin de çocuğunuz olursa o zaman anlarsınız, büyüttüm bitti, şimdi ben, olursa kardeşi, babası ikinci plandayız, bizim önemimiz yok diyemeyeceksiniz, annelik içgüdüsüne ters çünkü.. :34:

Son düzenleme:
Habersiz gelene ben de tahammül edemem.
Neticede çalışan bir bayanın evi her vakit toplu, temiz olamıyor.
Ben mesela haftasonu bir gün ciddi temizlik yapabiliyorum.
O da öğlene kadar uyurum, keyifle kahvaltımı yaparım sonra temizliğe girişirim..

Milletin keyfine de bu düzenimi değiştiremem çünkü çalışıyorum..
Haftasonum, tatilim kıymetli..

28 yaşında kız habersiz yola çıkıyor.
Kv yalnız yatamaz biliyorsun diyor, nasıl bir çözüm istiyorsa artık ilginç!
Üstelik 2 ay kalacakmış, sevmediğiniz bir insandan bahsediyoruz.
İnsanın eşine yansır tüm huzursuzluğu.
Görümce insan olsa, haddini bilse misafir der sıkarsın dişini de..
Yine de iki ay değil!
Böylesi evlerden ırak.

Bende de var görümce bir an evvel evlensin de
kocası ile uğraşmaktan vakit bulamasın bize inşallah..
Diye dualar ediyorum..

Oyy kıyamam yatarken bir de 1 araba dayak ister miymiş :16::16:

tövbe yarabbim neler duyucam daha yaa :27::27:

Heralde odada tek yatamiyo demek istemistir de o bile komik ya 28 yasinda:eek:
Bence sizin cocuk yapmanizdan korkuyolar:D
Annesi iyle diyince esinizin yorumu ne oldu peki yanliz yatamama mesrlesine

Son düzenleme:
28 yaşında ve tek yatamıyor! gelmesin o zaman deli mi ne. töbe töbe ben bile sinirlendim arkadaş.çok haklısın ne diyeyim. o zaman uyuma de :33:

Dun naptiniz ;)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaslar dun actım konuyu fakat, fazla gırme sansım olamadı, malum ıs guc yemek ev derken sımdı okuyabıldım yazılanları....dunden berı ne yaptık, görümce once korkuyorum dedı tabıkı......bırsey demedım, zaten yuzum oyle bır hal aldıkı bırsey soylememe gerek kalmadı.......

misafir yatak odasıyla bızım yatak odası kapılarımız karsılıklı, görumcem korkuyorum ben burda tek yatamam dedi........ben de: ne yapmamızı ıstıyorsun dedım....

holun ışıgı acık kalacakmıs odalarımızın kapısı kapanmayacakmıs:)) ıkı yerdekı yatakta kapıya bakıyor, yanı kapı acık ıse ıkı odadakı yatanlar bırbırını cok rahat goruyor.......

neyse holdekı ısıgı acık bıraktım, zaten odasında tv var, oda acık kaldı, onun kapısıda acık kaldı. Ama tabıkı yatak odamızı kapatarak uyuduk.......

eşim kardesıyle uzun bır konusma yaptı, umarım degısır bundan sonra.......en azından haber vermeden ınsanların evıne gelınemeyecegını ve 2 aylık bır sure (zarurı ıhtıyac olmadıgından) nın kararını bıze sorulmadan verıldı ıcın uyardı, gorumcemın kendını savunmasıda: anne babasıyla kavga etmıs, onlara bıle haber evrmeden cıkıp gelmıs yanımıza, eşimde bunun care olmadıgını ve bırdaha yapmaması gerektıgını soyledı.

arkadaslar dun actım konuyu fakat, fazla gırme sansım olamadı, malum ıs guc yemek ev derken sımdı okuyabıldım yazılanları....dunden berı ne yaptık, görümce once korkuyorum dedı tabıkı......bırsey demedım, zaten yuzum oyle bır hal aldıkı bırsey soylememe gerek kalmadı.......

misafir yatak odasıyla bızım yatak odası kapılarımız karsılıklı, görumcem korkuyorum ben burda tek yatamam dedi........ben de: ne yapmamızı ıstıyorsun dedım....

holun ışıgı acık kalacakmıs odalarımızın kapısı kapanmayacakmıs:)) ıkı yerdekı yatakta kapıya bakıyor, yanı kapı acık ıse ıkı odadakı yatanlar bırbırını cok rahat goruyor.......

neyse holdekı ısıgı acık bıraktım, zaten odasında tv var, oda acık kaldı, onun kapısıda acık kaldı. Ama tabıkı yatak odamızı kapatarak uyuduk.......

eşim kardesıyle uzun bır konusma yaptı, umarım degısır bundan sonra.......en azından haber vermeden ınsanların evıne gelınemeyecegını ve 2 aylık bır sure (zarurı ıhtıyac olmadıgından) nın kararını bıze sorulmadan verıldı ıcın uyardı, gorumcemın kendını savunmasıda: anne babasıyla kavga etmıs, onlara bıle haber evrmeden cıkıp gelmıs yanımıza, eşimde bunun care olmadıgını ve bırdaha yapmaması gerektıgını soyledı.

Arkadaşım iyi akşamlar, kötü değil yazdıkların, mükemmel değil ama eşin yapabileceklerini en azından şimdilik yapmış görünüyor. Anlamadığım tek şey kayınvalden tlf edip kızının geldiğini haber vermişti otobüse bindirdikten sonra, görümcen neden hala yalan söylüyor.... Neyse takma bunları sen, eşinle aranı iyi tut, yatak odanın kapısını kapalı tutmaya devam et, fesat deme bana da işe giderken kilitle yatak odanı anahtarını da üstüne al..Herkes haddini yerini bilecek, bilmiyorsa istedikleri tarzda öğretilir

Arkadaşım iyi akşamlar, kötü değil yazdıkların, mükemmel değil ama eşin yapabileceklerini en azından şimdilik yapmış görünüyor. Anlamadığım tek şey kayınvalden tlf edip kızının geldiğini haber vermişti otobüse bindirdikten sonra, görümcen neden hala yalan söylüyor.... Neyse takma bunları sen, eşinle aranı iyi tut, yatak odanın kapısını kapalı tutmaya devam et, fesat deme bana da işe giderken kilitle yatak odanı anahtarını da üstüne al..Herkes haddini yerini bilecek, bilmiyorsa istedikleri tarzda öğretilir

su kapı kıtleme olayını bır ben beceremıyorum, ne bıleyım cok tuhaf gelıyor......neyse yavas yavas ogrenecekler umarım......ama bız cok yıpranıyoruz bu arada.....hayırlısı.......teşekkür ederim :)

Bi de madem yalnız yatamıyormuş ne diye geliyor yeni evli çiftin evine. Napıcanız aranıza alıp yatın bari :31:

aslında sorulacak cok sey var da evımde daha fazla huzursuzluk ıstemedıgımden, susmayı tercıh edıyorum, anlamayan ınsana ıstedıgın kadar sor anlat, hala bos bos yuzune bakıyorsa, senı sınrı etmekten baska hıcbır ıse yaramıyor......

aslında sorulacak cok sey var da evımde daha fazla huzursuzluk ıstemedıgımden, susmayı tercıh edıyorum, anlamayan ınsana ıstedıgın kadar sor anlat, hala bos bos yuzune bakıyorsa, senı sınrı etmekten baska hıcbır ıse yaramıyor......

Biliyorum çok büyük kabalık evde misafir varken bir odanın kapısının kilitlenmesi.... Bu belki de eşinle aranızı gerginleştirir, en azından şimdilik yapma, biraz zaman geçsin görümcenin haline tavrına göre ne yapacağına bakarsın. Seni sinir etmek amacı zaten, susmaya devam et, hatta zorda kaldığında sınırlarını zorladığında daha da sus, yok muamelesi yap ona... Anlamasa bile en azından tartışma olmaz

ahh canım sen yine iyisin bazı görümceler oda benim deyip karı koca ile birlikte yatıyo aynı odada :26:

Ben böyle konularda daha sertim galiba :26: Çeyiz serildiği gün yatak odamı kilitleyip gitmiştim :1: Kesin karıştırırlardı çünkü gereksiz insanlar :31:

Sen de sakın kapın açık falan yatayım deme, tamam karı koca her an bişeyler yapıcak değil ama mahrem denen bişey var :10:

Bi de bu kıza el birliğiyle bi koca bulun, başına vurmuş :31:

aslında dogru soyluyorsunuz kapımı kıtlemeyı hakedıyorlar, evimde ilk kaldıgında bızım yatak odasının resmını cekıp face koymustu abımlerın ask yuvası dıye de baslık atmıs,uyarmıstık......
bugunde ne goreyım gırmıs bızım yataga kendı kendını resımler cekip koymus,hey Allah'ım kendı odanda ne yapıyorsan yap ta benım yatagımda nevresımımın ıcınde ne ısın var senın yahu..... cok sınırlendım daha sımdı gordum resımlerı konusmak ıcın sakınlesmeyı beklıyorum, yoksa cok kalp kırıcam bu gece......

aslında dogru soyluyorsunuz kapımı kıtlemeyı hakedıyorlar, evimde ilk kaldıgında bızım yatak odasının resmını cekıp face koymustu abımlerın ask yuvası dıye de baslık atmıs,uyarmıstık......
bugunde ne goreyım gırmıs bızım yataga kendı kendını resımler cekip koymus,hey Allah'ım kendı odanda ne yapıyorsan yap ta benım yatagımda nevresımımın ıcınde ne ısın var senın yahu..... cok sınırlendım daha sımdı gordum resımlerı konusmak ıcın sakınlesmeyı beklıyorum, yoksa cok kalp kırıcam bu gece......

Cidden 28 yasinda mi

Back
X