hasbam tek yatamazmış :)

Sorunlu insanlarla uğraşmak zoooooor hemde coooook!

28 değil 88 de olsa tam bir şımarık anlaşılan ne demekmiş tek başına yatamamak gitsin tedavisini olsun neyse problemi!

Buda yetmezmiş gibi yatak odanda resimler cekilmek abimin aşk yuvası yazısı altında facede yayınlamak ne kadar cirkiiiin.

Şımardıkca şimartmışlar! Acilen önlemlerini almazsan tepenize binmesine az kaldı. Eşinle son bir defa konuş rahatsızlığını dile getir gereyini yaparsa ne ala haaa yok kem küm yaparsa o zaman ipleri almanın vakti coktann geldide geciyooor.

benim 6 yaşındaki yavrum bile biliyor başkalarının yatak odasına ne olursa olsun girilmiyeceğini! Cok sinirlendim

Sonucta yatak odasından bahsediyoz!

kocanin haberi var mi bundan. bu kiz gercekten normal deyil. postalanmasi lazim kendi evine bir an evvel.

kocanin haberi var mi bundan. bu kiz gercekten normal deyil. postalanmasi lazim kendi evine bir an evvel.

eşim henuz bılmıyor, esım salonda tv ızlıyor yanına gıtmıyrum kı bu sınırle onada ters konusmayım, ben odamdayım suan, artık ne yapacagımı sasırdım, eşimin tepkisinden korkuyorum gece gece, gorumcenın bırde su huyu var, işine gelmeyen durumda evden kacıp gıdıyor ve telını kapatıyor, bulana kadar bız ugrasıyoruz sonra, en son ben nısanlıyken boyle tartısma yasamıstı annesıyle cekıp gıttı tum aıle onu aradı ve ben cok merak etmıstım bulundugunda ne olacak dıye, bırtek esım tepkı gosterdı bu duruma, kv sarıldı kızına aglıyor bulundu dıye, agzını acıp bır laf demedı....halıyle alıskanlık halıne getırdı bu durumu ona kızıldıgında kacıyor bulundugunda herkes sevgı yumagı olyuor etrafında......
birde yalandan 2 3 hap ıcıp ıntıhar ettım hastaneye yetıstırın benı numaraları var..... bunları kendı evımde anası babası yokken yasamak ıstemıyorum acıkcası

esıme sakınce soyleyecegım ama bu durumu nasıl ızah ederız ona bılemyıorum, şuan bırkac gurultu gelıyor salondan umarım sorun yasamayız bakalım......

canım ben de yanlız yatmaya korkuyorum görümcen gelsin birlikte yatarız biz sen merak etme
annesini öyle demesi çok saşma bikere yaa.acaba kendi evinde nasıl yatıyor?

Son düzenleme:
canım ben de yanlız yatmaya korkuyorum görümcen gelsin birlikte yatarız biz sen merak etme
annesini öyle demesi çok saşma bikere yaa.acaba kendi evinde nasıl yatıyor?

annesıyle yatıyor, işin komıgı eskı unıv.okurken tek basına kalıyordu, asıl o zaman kımle yatıyordu.....şımarıklık yahu gercektende......emınım sana gelırse yalnızlığa aşık olursun, kıyamam.......ben yandım eller yanmasın:)

üniden sonra başından kötü bişi fln mı geçti acaba?yoksa durup dururken böyle bi anda korku duyması için bi sebep yok.
ayy bak şimdi bu olayı tekrar düşüneyim :44::44: öyle şımarıklığa gelemem hiç

yoook şimdiki universitesi yasadıgı sehırde. hala ayrı eve cıkmak ıstıyor kp ızın vermıyor, ayrı eve cıksa kalabılecek, söz konusu bız olunca yatamıyor.......

yoook şimdiki universitesi yasadıgı sehırde. hala ayrı eve cıkmak ıstıyor kp ızın vermıyor, ayrı eve cıksa kalabılecek, söz konusu bız olunca yatamıyor.......

ilginçmiş acaba kv. bi şey mi uygulamaya çalışıyo :44::44:

artık ne ise amaç,Allah'a havale edıyorum, her ne planları var ise, ben şimdi yatıyorum malum sabah erken kalkılacak, hepinize teşekkürler, biraz kendımı torpuledım suan, eğer eşime anlatırsam sabaha kadar uyuyamayız,şimdilik olanları kendı ıcımde yasayıp uyuyucam,sabah dingin bir saatinde eşimle ve sonrada gorumcemle konusucam, herkese ıyı geceler......

Mody yarın işe giderken yatak odanı kitlemeli ve eşin hesap sorarsa da kusura bakma ben mahremime benden izinsiz girilip yatağımın içinde fotoğraf çekilip sosyal medyada yayınlanmasını kabul etmiyorum demelisin.
Senin görümcen bence kıskançlığından yapıyo, hani ilgi hep bende olsunculardan...

Bence sen yatak odanın kapısına kapan kur evden çıkarken , kaptırsın ayağını ona anca ondan anlar o şımarık şey .

Bence odanizi kesinlikle kilitlemelisiniz. Cekmeceleri falan da karistirir bu.

yok artık ya... çok sorunlu Allah yardım etsin kendi de çok çekiyor kendisinden

benim anlamadığım bir şey daha var

eski üniversitesi, şimdi ki üniversitesi demişsiniz. bir de sizin özel okutmanız gündeme gelmiş

ne bu böyle biri bitip diğeri mi okuyo? çalışmak gibi bir amacı yokmu?

hayatı boyunca okuturlar bunu artık

çok zor vallahi

bilerek ara bozmaya gelmiş. kapılar kapanmayacak demesi de birlikte olursunuz falan korkusu
üzgünüm ama amaç belli...

Daha 9 aylık evlisiniz bu ne terbiyesizlik

Bence az bile demişsiniz hem yeni evlilerin evine emrivaki 2 ay gibi uzun bi süre kalmaya gelecek hem de kapıların açılmasını istemek gibi bir hadsizlik gösterecek yalnız yatamıyorsa gelmesin bi zahmet ben sizin kadar sabırlı olamazdım sanırım

valla konusmasını zerre kadar bılmıyorsunuz
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…