- Konu Sahibi BalikEsirli
-
kocanin haberi var mi bundan. bu kiz gercekten normal deyil. postalanmasi lazim kendi evine bir an evvel.
canım ben de yanlız yatmaya korkuyorum görümcen gelsin birlikte yatarız biz sen merak etme
annesini öyle demesi çok saşma bikere yaa.acaba kendi evinde nasıl yatıyor?
annesıyle yatıyor, işin komıgı eskı unıv.okurken tek basına kalıyordu, asıl o zaman kımle yatıyordu.....şımarıklık yahu gercektende......emınım sana gelırse yalnızlığa aşık olursun, kıyamam.......ben yandım eller yanmasın:)
üniden sonra başından kötü bişi fln mı geçti acaba?yoksa durup dururken böyle bi anda korku duyması için bi sebep yok.
ayy bak şimdi bu olayı tekrar düşüneyim :44::44: öyle şımarıklığa gelemem hiç
yoook şimdiki universitesi yasadıgı sehırde. hala ayrı eve cıkmak ıstıyor kp ızın vermıyor, ayrı eve cıksa kalabılecek, söz konusu bız olunca yatamıyor.......
aslında dogru soyluyorsunuz kapımı kıtlemeyı hakedıyorlar, evimde ilk kaldıgında bızım yatak odasının resmını cekıp face koymustu abımlerın ask yuvası dıye de baslık atmıs,uyarmıstık......
bugunde ne goreyım gırmıs bızım yataga kendı kendını resımler cekip koymus,hey Allah'ım kendı odanda ne yapıyorsan yap ta benım yatagımda nevresımımın ıcınde ne ısın var senın yahu..... cok sınırlendım daha sımdı gordum resımlerı konusmak ıcın sakınlesmeyı beklıyorum, yoksa cok kalp kırıcam bu gece......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?