• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasbam tek yatamazmış :)

canım yanlıs anlasılamasın, ben de gorumceyım, gelinimiz annemın evınde ılk gece ve gununu gecırmek ısterken lafı edılmez ama ben ayarladım balayı yerlerını gıtsınler basbasa tatıl yapsınlar dıye.......bekar kızlarımızı korkutmak ve kendımı ovmek degıl nıyetım..........sadece sımarılık ve kompleksten uzak ınsanlanrla karsılasalım ınş:))

Inşallah canım inşallah

görümce 28 yaşında yanlız yatamıyor iki aylık kalmaya geliyor üstelik haber vermeden
bunu size kayınvalide söylüyor
pardon amaç ne?

sizin kocanız ıcın bacısı daha degerlıyle dıyecek lafım yok, benım kocam ıcın ben daha onemlıyım, bacısının onemı yok,o yuzden ona ne soyledıgımınde....adalaetlı ve kımın haklı gorebıldıgını goren bır adam....bacısı,anasının lafı olmaz benım yanımda......

Gorumcenizin hic haber vermeden gelmesi yanlis olmus, kayinvalidinizin de size kizim ayri yatamaz demesi de tam anlamiyla yersizce bir laf olmus ve siz de zaten yeterince cevap vermissiniz. Yanliz bence herkesin deyeri ayri olmalidir bir kocanin gozunde. Ne esini kendi ailesine karsi ezdirmelidir nede ailesini esine ezdirmelidir. Benim kocam icin ben onemliyim bacisin anasinin lafi olmaz benim yanimda demeniz adaletsizce ve simarikca.

görümce 28 yaşında yanlız yatamıyor iki aylık kalmaya geliyor üstelik haber vermeden
bunu size kayınvalide söylüyor
pardon amaç ne?

konuyu saptırmak ve fesatlık karısıtırmak ıstemıyorum ama; kv. ve gorumcenın benımle her konusmasında soyledıgı tek sey, çocuk konusu....
anlamdıramadıgım sekılde ıstemıyorlar cocuk(gerçi eşim çok istiyor ben istemiyorum) her seferınde ıkısıde en az 5 sene olmamalıymıs cok tuhaf degıl mı.... bız karar veremıyormuyuz, bu ne hadıszlık... ben 30 esım 35 yasında.......... benı de ıstemıyorlar bılıyorum...... belkı de huzur bozmak bılmoyrum....

Gorumcenizin hic haber vermeden gelmesi yanlis olmus, kayinvalidinizin de size kizim ayri yatamaz demesi de tam anlamiyla yersizce bir laf olmus ve siz de zaten yeterince cevap vermissiniz. Yanliz bence herkesin deyeri ayri olmalidir bir kocanin gozunde. Ne esini kendi ailesine karsi ezdirmelidir nede ailesini esine ezdirmelidir. Benim kocam icin ben onemliyim bacisin anasinin lafi olmaz benim yanimda demeniz adaletsizce ve simarikca.

normal ailede oyle olabılır ama bizimkinde oyle degıl, bende bılemıyorum normalde kım nasıl ayrılır ama eşim ve bana gore ıkımızdır aslolan...bu sımarıklık degıl, birinin herşeyi olmayı başarabılmektır...

konuyu saptırmak ve fesatlık karısıtırmak ıstemıyorum ama; kv. ve gorumcenın benımle her konusmasında soyledıgı tek sey, çocuk konusu....
anlamdıramadıgım sekılde ıstemıyorlar cocuk(gerçi eşim çok istiyor ben istemiyorum) her seferınde ıkısıde en az 5 sene olmamalıymıs cok tuhaf degıl mı.... bız karar veremıyormuyuz, bu ne hadıszlık... ben 30 esım 35 yasında.......... benı de ıstemıyorlar bılıyorum...... belkı de huzur bozmak bılmoyrum....

Allahım ya oğulları beğenmiş almış onlara ne? çocuk yapacağınız tarihe ne karışırlar? ama böylelerinden çok var ne diyeyim Allah yardımcınız olsun..
görümcenizin yanında eşinizle daha bi iyi olun(eminim iyisinizdir de) hasetlerinden çatlasınlar :52:

normal ailede oyle olabılır ama bizimkinde oyle degıl, bende bılemıyorum normalde kım nasıl ayrılır ama eşim ve bana gore ıkımızdır aslolan...bu sımarıklık degıl, birinin herşeyi olmayı başarabılmektır...

ama hersey bi yana, cok gariplermis gorumcenizle kayinvalideniz. Ne yapicakmis iki ay yaninizda peki? isi gucu yok mu koskoca kizin ? hem de 28 yasinda?

Merak ettim ilk kez mi yatili geliyor tek yatamadgni yeni ogrendignze gore oyle olmali.2ay cok uzun 2ay kim yatacak onla is guc yok mu hatunda?Evet sadede gelelim saat kac oldu merak edilen soru gorumce yatti mi yatti ise kimle yatti?

arkadaslar, geldi gorumcem.......ben şimdi ayrılıyorum aranızdan, sabah kımın kımle yattıgını yazarım:) ıyı geceler herkese:))

Yuhhh diyorum ya şaka gibi şeyler yaşıyosunuz ama eşek şakası bu ya..
İşi gücü yokmu bu görümcenin 2 ay çok uzun.. eğer siz çalışıyosanız akşamlarıda çok ilgilenmeyin sıkılsın gitsin.. anlattıklarınızdan böyle biriyle geçinmek zor olur diye düşünüyorum.. sabır diliyorum size..:50::50:
Hanımlar niye çıkışıyosunuz konu sahibine.. Bencede eşler karşılıklı şekilde ön planda olmalı.. Hayatımızı paylaşıyoruz önceliğimiz eşlerimiz olmayacaksa annemizin dizinin dibinde otururduk ne gerek vardı o zaman evlenmeye.. Demiyormuyuz evlilikte sen ben yok biz kavramı var diye.. Tek kişi oluyoruz işte eşlerimizle..

Her görümceyi kotulemeyin yahu :) sahsen hic oyle huylarim yoktur buda 28 mi yoksa 8 mi anlamadim hem bir evlinin evinde 2 ay kalinirmi ayip yahu bu evlenince napicak acep...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

gorumcem ılkkez gelmıyor,evlendıgımden berı her ay kv kp gorumce her ay geldıler( eşimle yıllardır senede 1 gorusen ınsanlar,evlenınce ne olduysa degere bındı esım)...ses cıkarmadım, ama turlu turlu oyunlar oynadılar, bır coguna ses etmedım... artık doldum tastım ve benı esımle kavga ettırmeyı basardılar....ki biz eşimle bir birimize sesimizi hiç yukseltmeyen ınsanlarken ben bu aksam ılkkez ''ben artık dayanamıyorum yollarımızı ayıralım'' dedim...
evet ıcımden gelmeyerek dedım ama dayanamadım, esım cok mutsuz....... gorumcemde anladı aradakı negatıf enerjıyı, gıttı TEK BASINA, odasında yatıyor sımdı........

gorumcem ılkkez gelmıyor,evlendıgımden berı her ay kv kp gorumce her ay geldıler( eşimle yıllardır senede 1 gorusen ınsanlar,evlenınce ne olduysa degere bındı esım)...ses cıkarmadım, ama turlu turlu oyunlar oynadılar, bır coguna ses etmedım... artık doldum tastım ve benı esımle kavga ettırmeyı basardılar....ki biz eşimle bir birimize sesimizi hiç yukseltmeyen ınsanlarken ben bu aksam ılkkez ''ben artık dayanamıyorum yollarımızı ayıralım'' dedim...
evet ıcımden gelmeyerek dedım ama dayanamadım, esım cok mutsuz....... gorumcemde anladı aradakı negatıf enerjıyı, gıttı TEK BASINA, odasında yatıyor sımdı........

her ay ne isleri varmis ki sizin yaninizda yahu? bir insan veli olmasi lazim sabretmesi icin bu kadar.

Gorumcenin isi gucu yokmu ?

Ne sinir insanlar var ya. Utanır insan bunları demeye. Ayrıca habersiz ne oluyor misafirlik falan.

arkadasım sinirimle tamamen yazıyorum tabıkı, ama hala savunuyorum eş her zaman faklıdır, evet kardesım ıcın once esı olmalı ve oglum da olsa once esı olmalı asla annem desın ıstemem....ben o sevgıyı esımden gordum, herkesı en cok esı sevsın....anne kardes bır yere kadar, eştir aslolan. oglum ıcınde kızım ıcınde bu boyle olacak....

Yanlış düşünüyorsunuz... Eşin kardeşin ananın babanın yeri ayrıdır sırf eşini buldun diye insan ailesini ikinci plana atamaz, atmamalı da. Annesinden kardeşinden önce ben gelmeliyim gibi kıyaslamalar çok yanlış...

Bu olayda siz haklısınız fakat genel anlamda bu bakış açısıyla eşinizin ailesi ile sorunlu olmanız kaçınılmaz zaten...

Back
X