- Konu Sahibi BalikEsirli
Allah yardımcın olsun valla iyi sabrediyorsun, ben olsam evime bile gelemezdi![]()
yanı abısıyle ben kotü davrandıgımızı dusunmuyoruz, sadece hakettıgını goruyor....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun valla iyi sabrediyorsun, ben olsam evime bile gelemezdi![]()
yanı abısıyle ben kotü davrandıgımızı dusunmuyoruz, sadece hakettıgını goruyor....
canım yanlıs anlasılamasın, ben de gorumceyım, gelinimiz annemın evınde ılk gece ve gununu gecırmek ısterken lafı edılmez ama ben ayarladım balayı yerlerını gıtsınler basbasa tatıl yapsınlar dıye.......bekar kızlarımızı korkutmak ve kendımı ovmek degıl nıyetım..........sadece sımarılık ve kompleksten uzak ınsanlanrla karsılasalım ınş:))
sizin kocanız ıcın bacısı daha degerlıyle dıyecek lafım yok, benım kocam ıcın ben daha onemlıyım, bacısının onemı yok,o yuzden ona ne soyledıgımınde....adalaetlı ve kımın haklı gorebıldıgını goren bır adam....bacısı,anasının lafı olmaz benım yanımda......
görümce 28 yaşında yanlız yatamıyor iki aylık kalmaya geliyor üstelik haber vermeden
bunu size kayınvalide söylüyor
pardon amaç ne?
Gorumcenizin hic haber vermeden gelmesi yanlis olmus, kayinvalidinizin de size kizim ayri yatamaz demesi de tam anlamiyla yersizce bir laf olmus ve siz de zaten yeterince cevap vermissiniz. Yanliz bence herkesin deyeri ayri olmalidir bir kocanin gozunde. Ne esini kendi ailesine karsi ezdirmelidir nede ailesini esine ezdirmelidir. Benim kocam icin ben onemliyim bacisin anasinin lafi olmaz benim yanimda demeniz adaletsizce ve simarikca.
konuyu saptırmak ve fesatlık karısıtırmak ıstemıyorum ama; kv. ve gorumcenın benımle her konusmasında soyledıgı tek sey, çocuk konusu....
anlamdıramadıgım sekılde ıstemıyorlar cocuk(gerçi eşim çok istiyor ben istemiyorum) her seferınde ıkısıde en az 5 sene olmamalıymıs cok tuhaf degıl mı.... bız karar veremıyormuyuz, bu ne hadıszlık... ben 30 esım 35 yasında.......... benı de ıstemıyorlar bılıyorum...... belkı de huzur bozmak bılmoyrum....
normal ailede oyle olabılır ama bizimkinde oyle degıl, bende bılemıyorum normalde kım nasıl ayrılır ama eşim ve bana gore ıkımızdır aslolan...bu sımarıklık degıl, birinin herşeyi olmayı başarabılmektır...
normal ailede oyle olabılır ama bizimkinde oyle degıl, bende bılemıyorum normalde kım nasıl ayrılır ama eşim ve bana gore ıkımızdır aslolan...bu sımarıklık degıl, birinin herşeyi olmayı başarabılmektır...
gorumcem ılkkez gelmıyor,evlendıgımden berı her ay kv kp gorumce her ay geldıler( eşimle yıllardır senede 1 gorusen ınsanlar,evlenınce ne olduysa degere bındı esım)...ses cıkarmadım, ama turlu turlu oyunlar oynadılar, bır coguna ses etmedım... artık doldum tastım ve benı esımle kavga ettırmeyı basardılar....ki biz eşimle bir birimize sesimizi hiç yukseltmeyen ınsanlarken ben bu aksam ılkkez ''ben artık dayanamıyorum yollarımızı ayıralım'' dedim...
evet ıcımden gelmeyerek dedım ama dayanamadım, esım cok mutsuz....... gorumcemde anladı aradakı negatıf enerjıyı, gıttı TEK BASINA, odasında yatıyor sımdı........
arkadasım sinirimle tamamen yazıyorum tabıkı, ama hala savunuyorum eş her zaman faklıdır, evet kardesım ıcın once esı olmalı ve oglum da olsa once esı olmalı asla annem desın ıstemem....ben o sevgıyı esımden gordum, herkesı en cok esı sevsın....anne kardes bır yere kadar, eştir aslolan. oglum ıcınde kızım ıcınde bu boyle olacak....