Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KURALLAR
*Okuma süresi 2 veya 3 gün kişi sayısına göre ,zamanında bildirim yapılmalı
*Her kişi için her okumada yaklaşık 3.000(Toplam: 70.000 herkes için ayrı ayrı )
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
Sıkıntıdan kurtulmak için...”Hasbünellahü ve ni’mel vekil”
Anlamı:“Allah bize yeter,O ne güzel vekil”
LİSTE HALEN AÇIK
liste:
1Sealand
2 G guzbahar
3 @lilyumdelisi
4yumiti
5nisamelek
6ALYAKAREN
7 K kartanem2
8 B Beyazgul2
91cift1tekannesi
10 @Sukasidesi32
11braindamage
12tubatesbih
13eniseeeemmm
14denizinmavisi
15seieda
16 I Irmak-986
17azap_cicegi
18 @rude girl
19Buket_YmnY
20 H hmtsyma
21Cilekkokusu12345
Evet bende baktım netten hasbinallahu ve nimel vekil ve nimel mevla kısmı da okumalar bitince sonunda söylüyormuşuz doğru okunuşu bu değilmiBenide yaz cnm
Sadece hasbinallahu ve nimel vekil olarak zikredicez dimi
Ve nimel mevla kismi yok anladigim
EveBenide yaz cnm
Sadece hasbinallahu ve nimel vekil olarak zikredicez dimi
Ve nimel mevla kismi yok anladigim
nNasil okuyoruz canim basladi mi ben anlamadimSealand
canım sen duanı yaz o zaman niyet edelimCanım biraz daha kisi sayisi artsin basliyicaz inşallah yarina kadar bekliyicam ama siz okuyup biriktirebiliirsiniz basladiginda hazır olur
n
http://www.dinisorusor.com/nedir/sorular/adetliyken-hasbinallah-ve-nimel-vekil-okunur-mu/Canim bugün mazeretli oldum malesef simdi baslanicksa cikayim ben![]()
ben de okunuyor diye biliyorum canımCanim bugün mazeretli oldum malesef simdi baslanicksa cikayim ben![]()
cnm bu zikir her 100 de tamamı okunarak cekiliyor diye biliyorum yani 99 HasbünAllahü ve nimel-vekildiye çekip 100 .de HasbünAllahü ve nimel-vekil, nimel-mevla ve nimen-nasir. gufraneke Rabbena ve ileykel masir.Diyip tekrar 2. yüze kadar HasbünAllahü ve nimel-vekil diye okunuyor ben cevremde okuyanlardanda boyle biliyorum.ben de okunuyor diye biliyorum canım
:) kendi sorumu kendim cevaplıyayım okunurben de okunuyor diye biliyorum canım
Duam tez zamanda dünya ve ahirette yüzümü güldürecek iffetli takva sahibi mutlu olacağım eş ve çocuklarcanım sen duanı yaz o zaman niyet edelim
cnm bu zikir her 100 de tamamı okunarak cekiliyor diye biliyorum yani 99 HasbünAllahü ve nimel-vekildiye çekip 100 .de HasbünAllahü ve nimel-vekil, nimel-mevla ve nimen-nasir. gufraneke Rabbena ve ileykel masir.Diyip tekrar 2. yüze kadar HasbünAllahü ve nimel-vekil diye okunuyor ben cevremde okuyanlardanda boyle biliyorum.
Ancak tamamından dolayı adetken okunuyor mu onu bilmiyorum
:) kendi sorumu kendim cevaplıyayım okunur
sürekl bir şeyde okuyorum diye aklım sureye gitti selatan tuncınanın sonu bu o salavat olarak okunduguna gore buda okunur
"Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ ındeke a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr."
o zaman adetli olanlar sadece HasbünAllahü ve nimel-vekil desin zikir gibiCanim bugün mazeretli oldum malesef simdi baslanicksa cikayim ben![]()
ŞİMDİ LİSTEYİ HAZIRLIYICAM İNŞAALAH CANIM SEN ÇEKMEYE BAŞLA HAZIR OLSUN CANIMNe zaman başliyoruz