- 6 Eylül 2015
- 5.738
- 4.515
- 173
Sealand Ben yeni listede olamayacağım hakkınızı helal edin. Rabbim tüm herkesin gönlündeki duaları hayırlısıyla kabul eylesin. Hepimize şükürler olsun duam kabul oldu diye buraya yazmayı nasip eylesin. Dileği gerçekleşen arkadaşlar burada bildirirse çok güzel olur :) Başka dualarda buluşmak dileğiyle inşallah
Sealand bende listede olmayacagım canım sağol ALLAH gönlüne göre versin hakkını helal et
Ben de yeni listede olamaycagim arkadaslar
Canımm hakkım helal olsun herkese sizde helal edin hakkınızı bende yeni listede olmayacağım.Tedaviye başladık hastane işlerimiz var yetiştiremiyorum.İnşallah Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin.Hayırlısıyla dualarımızın kabulunu burada müjdelemek nasip olur hepimize .
Kızlar Allah hepinizden razı olsun Rabbim dualarımızı ve tüm el açanların dualarını kabul etsin cennetinde de buluştursun inşaalah hakkınızı helal edinCanımm hakkım helal olsun herkese sizde helal edin hakkınızı bende yeni listede olmayacağım.Tedaviye başladık hastane işlerimiz var yetiştiremiyorum.İnşallah Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin.Hayırlısıyla dualarımızın kabulunu burada müjdelemek nasip olur hepimize .