Tatlı Tarifi Haşhaşlı revani -Arabacıoglu tane haşhaş Sponsorluğunda

Değişik bir tatlı güzele benziyor canım çekti yarışmada başarılar dilerim bu arada afyon kaymağını çok severim :)

Ellerinize sağlık. Çok güzel bir tatlı . Yarışma da başarılar dilerim.

vaaay bukmemizi de biliyorsun sen afyonun neresinden arkadasin
Bükme diye sizde neye diyorlar eh-i keyfim,bizde oklavayla açılmış hamurun içine peynir ve yeşilliklerin katılmasıyla ,sonra hamurun ikiye bükülüp saç üstünde pişirilmesine deniyor,bir nevi gözleme aslında.Bizim buralarda köyde bir aileye ekmek yapıldıktan sonra en son çay kömürde pişer ve onunla birlikte bükme yapılır

ya nasil tarif edeyim katmer gozleme olur ya onun kucuk halini dusun icine ici konur yanlarindan kapatilir dikdortgen sekli alir yuvarlak tepsiye dizilir firina verilir özellikle taş fırına

esim de gazipasali da onlarda bukmeyi senin dedigin sekilde yaparlar
Aaaa desene sen bizim yengemizsin,eşine enişte desem o da olmaz,neyse oğlan bizim kız bizim diyeyim bağlayayım en iyisiEvet işte dediğim gibi ekmek sonrası yapılıyor bizde bükme canım ama bana hamur olsunda nasıl yapıldığı önemli değil,her türlü yerim benSeni zaten seviyordum daha çok sevdim şimdi ehl_i keyfim

ooo canim benim yazin tatil icin manavgattan gectigimiz zaman görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…