- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
ya türk kahvesinin hastasiyim ben yamuk keşke yakin olsak da beraber icebilsekEhl-i Keyfim canım benim hoşgeldin,iyikide geldin...Seni buralarda gördüğüme inan çok ama çok mutlu oldum,en sonunda senin de mutfağını gördükRevanin harika görünüyor,üstelikte haşhaşlı,ben revaniyede haşhaşada bayılırım,çok güzel bir tarif Bu tarifi hemen yemek defterime not edip deneyeceğim,ellerin kolların dert görmesin canım,yarışmada en bolundan başarılar dilerim
Bu arada kahveni içmiş kadar oldum,eee 40 yıl hatırın var artık bende
Aynen hashaslar agza citir citir geliyor yapmanizi tavsiye ederimBu tarifi hep görüyorum ama hiç yapmadım.O haşhaşlar yerken ağza gelir hdimi çıtır çıtır.Nefis görünüyor.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Deneyeceğim inşallah.Bayılırım tatlılara.Hele bunun gibi çıtır çıtırsa.ya türk kahvesinin hastasiyim ben yamuk keşke yakin olsak da beraber icebilsek
Aynen hashaslar agza citir citir geliyor yapmanizi tavsiye ederim
asla pişman olmayacaksin dostumDeneyeceğim inşallah.Bayılırım tatlılara.Hele bunun gibi çıtır çıtırsa.
Tamam dostum.asla pişman olmayacaksin dostum
Buralarda da favorı bı tatlıdır bukendım hıc yapmadım ama tadını bılıyorum harıka cok guzel gorunuyor, ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum
cok tesekkur ederimElinize saglik☺
zaten cok bilinen bir tarif oldugu için hizli davranayim muhakkak yapan cikar dedim bak cikacakmisAynısını yapacaktıııııım aynısınıııııBaşarılar dilerim
misafire ikram edebilmek icin hem agir olmayan hem de pratik bir tatli ozelliklede çıtır çıtır hashaslari insani mest ediyor zaten tekrar çok teşekkür ediyorumYemiş gibi oldum görünce böyle çıtır çıtır içindeki haşhaşlar. Ellerinize sağlık
evet bencede hafif bi tatlı çok seviyorum bende :)misafire ikram edebilmek icin hem agir olmayan hem de pratik bir tatli ozelliklede çıtır çıtır hashaslari insani mest ediyor zaten tekrar çok teşekkür ediyorum
teşekkürler memetor hanimEllerinize sağlıkGörümcemin sık sık yaptığı bir tarif :))
Yarışmada bol şans
Reca ederimteşekkürler memetor hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?