Çok araştırdım TSH yüksekliği gebeliğe engel değilmiş. YouTubeda doktor videoları falan da var. Çevrede bu şekilde hamile kalanlar da var. Ama benim zaten tiroid sorunum 1 ayda oluştu. 1 yıldır ben Bebek istiyorum olmuyor. Pcos vardı önceden. Gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı yardım edecek kimsem de yokÖncelikle TSH ve T4 değerlerinizin hamilelik için normal değere gelmesi gerekiyor TSH özellikle 2 gibi olmasini istiyor doktorlar. Değer yüksekken hamile kalması zor hamile kalınsada düşük olması yada anomalilerin olmasını riskine karşı önce değerin düzelmesi ve sonra gebelik planlaması önerilir
İçiniz ferah olsun iyi bir endokrinoji doktoru dozunu ayarladığında yaklasık 1.5 ay kadr bir sürede değerler normale geliyor
Rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede çok güzel sonuclar alır ve evladınıza kavuşursunuz
Sizi çok iyi anlıyorum 1 yıldır istediğiniz için karmasıklasmıs olabilir süreç.Çok araştırdım TSH yüksekliği gebeliğe engel değilmiş. YouTubeda doktor videoları falan da var. Çevrede bu şekilde hamile kalanlar da var. Ama benim zaten tiroid sorunum 1 ayda oluştu. 1 yıldır ben Bebek istiyorum olmuyor. Pcos vardı önceden. Gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı yardım edecek kimsem de yok
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Üslup ve tavrınız tavsiyeleriniz çok umut verici. Sağ olunSizi çok iyi anlıyorum 1 yıldır istediğiniz için karmasıklasmıs olabilir süreç.
Ancak Allah a şükürler olsun ilacı var hemen normale dönüyor hızlı aksiyon şart ilgili bölümle görüşmenizi öneririm.
Pcos içinde çaresi var ümitsizliğe kapılmayın anne olmak bu değil mi zaten güçlü dimdik olmak
Kendinizi toparladığınızda hızlıca tıbbi destek almanızı öneririm
Harici bitki karısımları işi dahada karmasık hale getirebilir
Rabbim yar ve yardımcınız olsun tez vakitte Rabbim nasip eder inşallah
Bu değerler doğal yolla düşmez ilaç şartEndokrine gitmeniz gerekir 28 çokmuş doğal yolla dusermi
Yani ben zTen hasimato hastasıyım 50 mg kullanıyorum ilacımı gebe olunca 75 çıkardı endokrin Gebelikle Birlikte yükselme oluyor doğal yolla hiç olacak şey degilBu değerler doğal yolla düşmez ilaç şart
Ben varım ama ben 4 gebelik geçirdim 2 si düşük 2 sağlıklı kucağıma aldım 4 gebelikte ilk 3ü 2. Ayda 4. Gebelikte ilk aydan hamile kaldımMerhaba herkese. Hashimoto tiroiditim var. Tsh değerim 28di en son. Gebelik istiyorum, 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Ebegümeci bitkisinin buharını ve haşlanmış halini kullanmaya başladım bugün. Hem tiroiditi olup hem hamile kalan birileri var mı acaba?
Ebegümeci hakkında bilgisi olan var mı? Lütfen yardım edin çok üzülüyorum
Peki nasıl hamile kalabildiniz hangi tedavi ile. Kolay oldu muBen varım ama ben 4 gebelik geçirdim 2 si düşük 2 sağlıklı kucağıma aldım 4 gebelikte ilk 3ü 2. Ayda 4. Gebelikte ilk aydan hamile kaldım
Peki nasıl hamile kalabildiniz hangi tedavi oleBen varım ama ben 4 gebelik geçirdim 2 si düşük 2 sağlıklı kucağıma aldım 4 gebelikte ilk 3ü 2. Ayda 4. Gebelikte ilk aydan hamile kaldım
İlaç kullanıyorum zaten 75 mg. Ama endokrin değil dahiliye ilgileniyor benimle. Ben aynı zaman gebelik istiyorum ama bu TSH anomalisinden önce de Bebek olmuyordu pcos vardıEndokrinoloji takipli olmanız şart gebelik gerçekleştikten sonra da TSH ınızı belirli bir seviyede tutmak için ilaç kullanımı ve aylık kontrol gerekecek. Yoksa düşük veya bebeğin zeka, gelişim geriliği olur. Birçok gebe bu ilaçları kullanıyoruz ve sağlıklı çocuklarımız var merak etmeyin. İlacı kullanmamak sorun, ilaç zaten sizde eksik olan hormon.
Tedavi olmadım hep kendiliğindenPeki nasıl hamile kalabildiniz hangi tedavi ile. Kolay oldu mu
Bende pcosta var ama. Benim de olur mu sizceTedavi olmadım hep kendiliğinden
Allahım nasip ederse olur tabi bi farkınız yok kşBende pcosta var ama. Benim de olur mu sizce
Gebelik için hangi tedaviyi uyguladı doktorunuz. Hastalıktan sonra Kaç ayda hamile kalabildinizYani ben zTen hasimato hastasıyım 50 mg kullanıyorum ilacımı gebe olunca 75 çıkardı endokrin Gebelikle Birlikte yükselme oluyor doğal yolla hiç olacak şey degil
Bir senedir uğraşıyorum çok yıpratıcı.benle beraber evlenen herkesin bebeği oldu Allah bağışlasın. Benim de olsunAllahım nasip ederse olur tabi bi farkınız yok kş
Bende hipertiroidi olup hamile kaldım..ve şu an 23yasinda kızım.. endokrin uzmanı ve kadın doğum uzmanı birlikte yürüdük hamilelik yolunda..ilk üç ayın biraz riskli geçti..o yüzden hemen hemen hiç kalkmadan yattım diyebilirim..ama sonrası sorunsuz geçti şükür..hatta gelişimi bir hafta öndeydi bebeğimin..size tavsiyem..mutlaka ama mutlaka iki doktor birlikte ilerleyin .asla birinden duyup birşey yapmayın . ebegümeci nide doktorunuza sorun mutlaka..stres yapmayın.. akışına bırakın..olucak mı diye beklemek yok .o geleceği zamanı bilir.. Rabbim kalbinize göre versin.. hayırlısıyla..Merhaba herkese. Hashimoto tiroiditim var. Tsh değerim 28di en son. Gebelik istiyorum, 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Ebegümeci bitkisinin buharını ve haşlanmış halini kullanmaya başladım bugün. Hem tiroiditi olup hem hamile kalan birileri var mı acaba?
Ebegümeci hakkında bilgisi olan var mı? Lütfen yardım edin çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?