Evet 31 aydır evliyim canım maşallah sen hamile misin31 Aydır mı evlisiniz ?
31 ay yani yaklaşık 3 yıl desen ya birwz tuhaf geldi böyle :)Evet 31 aydır evliyim canım maşallah sen hamile misin
canım ayyy yanlış olmuş yanlış hesaplamışımmm 1.5yılı doldurduk31 ay yani yaklaşık 3 yıl desen ya birwz tuhaf geldi böyle :)
Ben hamileyim çok şükür ben de haşimato tiroit var aynı zamanda şeker hastasıyım da ama hamile kalmak için Allah'ıma binlerce şükür olsun çaba sarfetmedim hiç . Başka tahlillerde yaptır bence başka değerlerle alakalı olabilir mi acaba canım
Amin inşaallah artık umudum kalmıyor başka hiçbir sorunumuz yok o günü heyecanla bekliyorum Allah ım bana ve tüm bekleyenlere nasip etsinCanım ben de 22 yaşından beri haşimatoluyum. Şuan 32 yaşındayım ve 2. Bebeğimi bekliyorum. İlk bebeğime 2. Ay, ikincisine korunurken hamile kaldım. Haşimato gebe kalmana engel değil. Yeter ki rahat ol. Allah Zaman'ı gelince sana da yavrunu verecektir.
Siz be kadardır evlisiniz ve istediğinizde hemen oldu mu Maşallah31 ay yani yaklaşık 3 yıl desen ya birwz tuhaf geldi böyle :)
Ben hamileyim çok şükür ben de haşimato tiroit var aynı zamanda şeker hastasıyım da ama hamile kalmak için Allah'ıma binlerce şükür olsun çaba sarfetmedim hiç . Başka tahlillerde yaptır bence başka değerlerle alakalı olabilir mi acaba canım
Amin Can'ım inşallah..Amin inşaallah artık umudum kalmıyor başka hiçbir sorunumuz yok o günü heyecanla bekliyorum Allah ım bana ve tüm bekleyenlere nasip etsin
Ben 3,5 yıldır evliyim daha önce korunuyordum kazara hamile kaldım ama kısmet olmadı 4 aylıkken suyu bitti . Ondan sonra 1 sene korundum ve ilacı bıraktım , ilaçsız da korunmaya devam ettim bir süre sonra karar verdik yapalım diye Allahım izniyle de oldu . Yumurtlama günlerine göre hesap yap daha iyi olur. O günlerin haricinde ne kadar ilişki yaşansa da hamile kalmak zor . İlişkiden sonra lavaboya gitme yat biraz bacaklarını dik yukarı . Olur Allah'ın izniyle neden olmasın haşimato falan hamileliğe kesinlikle engel değil . Şeker de var bende üstüne üstelik kalamasam ben kalamam :)Siz be kadardır evlisiniz ve istediğinizde hemen oldu mu Maşallah
cnm @sher33 ve ben uzun zamandan berı bu işin içindeyiz benımde 2,5 sene oldu hale hiçbir gelişme yok hormonlarım, hsg ve eşimin sperm testlerı hepsi normal histeroskopi oldum oda temız adetlerım düzenlıdır ve hemen hemen tüm yum dönmelrımı çok aktif değerlendirdim sabaha kadar yattım, ayaklarımı 1 saat diktim yine yok yok ... Kolay hamile kalan bayanlar melesef bizi anlıyamazlar yanlış anlamayın bu bir sitem değil bekarken hamile kalmanın çok basit olduğunu sanırdım yane bu kadar zorlanacagım aklıma gelmez di ama hiç öyle değilmiş... bu arada haşimeto gebeliği engellıyor bu demek değildir her haşimeto hastası gebe kalmaz, ama bazılarını engellıyor. Nasıl pko gebelıge engel ama bazı pkolular hemen gebe kalıyır bazıları yıllarca uğrasıyor yine kalamıyor burda Rabbimin takdiri devreye giriyor... Nasibimizde varsa bizde anne olacagız inş... Bir insan en çok neyi isterse onunla sınanırmış bizimde sınavımız bu... sabah aç karnına eughgx 25 mg kullanıyorum ve akşamda yatmadan ACE plus kullanıyorum inş vesile olur :)Ben 3,5 yıldır evliyim daha önce korunuyordum kazara hamile kaldım ama kısmet olmadı 4 aylıkken suyu bitti . Ondan sonra 1 sene korundum ve ilacı bıraktım , ilaçsız da korunmaya devam ettim bir süre sonra karar verdik yapalım diye Allahım izniyle de oldu . Yumurtlama günlerine göre hesap yap daha iyi olur. O günlerin haricinde ne kadar ilişki yaşansa da hamile kalmak zor . İlişkiden sonra lavaboya gitme yat biraz bacaklarını dik yukarı . Olur Allah'ın izniyle neden olmasın haşimato falan hamileliğe kesinlikle engel değil . Şeker de var bende üstüne üstelik kalamasam ben kalamam :)
cnm rahim filmi çektir bazı kadınlarda doğumdan sonra kanallarda tıkanma oluyor akılında kalmasın... benım tsh 1 sene önce 4.11 şimdi 3,16 doktor normal ama tsh'ı 2'ye düşürürsek daha iyi olur diyor şubatın 10 da tekrar yaptıracagım test... bende ilaç kullanıyorum sabah aç karnına düzenlı daha 1 ay olmadı ilaç kullanalı inş faydasını görürürmmmerhaba hanımlar bende troidi hastasıyım bir oğlum var 6 yaşında.doğum yaptıktan sonra çıktı bende hipotroidi.1 buçuk yıldır korunmadık hala olmadı. hormonlarımdan diğerleri iyi.bazen tsh çıkıp iniyor işte ilacı düzenli kullanmak gerekiyor.önceki ay klomen kullandım ama malesef çatlatma iğnesine rağmen yumurtalarım çatlamamış ve kist oldu bu ay kistlerden kurtuldum şükür.kafamdan atmaya çalışıyorum rahim filmi çektirmedim henüz çektirip çektirmemek konusunda da kararsızım zaten
ilaç fayda ediyor canım birde eğer yiyebilirsen sabahları kahvaltıda falan dereotu ye troide çok iyi geliyor.benim bazen aşırı yüksek çıkıyordu tsh 10 civarında hatta 10 u bile geçtiği oluyordu ilacımı içiyordum aynı zamanda dere otu da yiyordum baya etkisi oluyor.bende öyle duydum tıkanıklık olabiliyormuş diye bakalım belki bir daha ki aya giderim filme.korkuyorum da biraz.cesaretimi toplamam lazım.cnm rahim filmi çektir bazı kadınlarda doğumdan sonra kanallarda tıkanma oluyor akılında kalmasın... benım tsh 1 sene önce 4.11 şimdi 3,16 doktor normal ama tsh'ı 2'ye düşürürsek daha iyi olur diyor şubatın 10 da tekrar yaptıracagım test... bende ilaç kullanıyorum sabah aç karnına düzenlı daha 1 ay olmadı ilaç kullanalı inş faydasını görürürmm
ben baktırdım canım onlar normal çıktı bir problem yok vardır bir vakti zamanı tabi de sabredemiyoruz bu konuda aylar geçtikçe umutlar da tükeniyor malesefBen de hipotiroid hastasiyim.
Yaklasik 4 5 yildir Levotiron kullaniyorum.
Bebek istememin 5.ayinda hamile kaldim.
Adetin 3.gunu hormonlariniza baktirdiniz mi?
Onlar normal ise siz de hamile kalirsiniz stres yapmayin.
ben baktırdım canım onlar normal çıktı bir problem yok vardır bir vakti zamanı tabi de sabredemiyoruz bu konuda aylar geçtikçe umutlar da tükeniyor malesef
bir buçuk yıldır canım önceki ay klomen kullandım o zaman yapıldı yumurta takibi çatlatma iğnesi de oldum ama çatlamamış yumurtalar ve kist olmuş geçen hafta gittim doktora tekrar adetim de erken gelmişti 1 hafta.acaba kistler mi yaptı ki dedim gözükmedi kistler erimiş dedi doktor.başka da klomen almadım canımNe zamandir istiyorsunuz?
Yumurta takibi falan yaptirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?