Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

Catlatma ignesine ragmen mi kist olmus?
Anladim. Ben 3. Klomen denemesinde hamile kaldim. Sizlere de en hayirli zamanda nasip olur insallah. Yeter ki stres yapmayin.

Anladim. Ben 3. Klomen denemesinde hamile kaldim. Sizlere de en hayirli zamanda nasip olur insallah. Yeter ki stres yapmayin.
çok sağol canım bana da doktorum ilk başladığında iki ay deneyelim demişti bir tane oğlum olduğu için hemen rahim filmine göndermedi iki ay sonunda olmazsa rahim filmi çekeriz ona göre devam ederiz demişti tedaviye.aynen benim iğneye rağmen çatlamamış.adı üstünde güya çatlatma iğnesi verilen para da az birşey değildi.geçen hafat kistleri kontrol ettirmeye gittiğimde klomen veren doktorum yoktu izindeymiş başka doktora gittim bu yüzden bu ay başlayamadım klomene.bakalım adet olursam giderim yine başlayacak mı napacak

Ha sizin zaten bir cocugunuz var. O zaman ikinci de olur merak etmeyin.
Cocugunuz varsa neden hsg onerdi ki? Tikaniklik olsa ona da hamile kalamazdiniz?

Ha sizin zaten bir cocugunuz var. O zaman ikinci de olur merak etmeyin.
Cocugunuz varsa neden hsg onerdi ki? Tikaniklik olsa ona da hamile kalamazdiniz?
bende ondan emin olamadım işte canım hamilelikten ya da sezeryanla doğumlardan sonra kanallarda tıkanıklık olma ihtimali olabiliyormuş sorduğumda öyle demişti doktor.bir tane 6 yaşında oğlum var.ikincisini bir buçuk yıldır istedik olmadı oğluma hamileyken yoktu troid problemim.doğumdan birkaç ay sonra başladı belirtiler.araları çok olmasın demiştik hatta kalbimde maddi durum el verirse 3 tane çocuk yapmak vardı ama 2. yi bulamadık daha bakalım adet olursam yine gideceğim doktora belki tekrar klomen başlar kist olunca da korktum bende tekrar başlamaya.birde hipotroidinin bu kadar engel olabileceğini düşünmemiştim hiç hemen olur gibi gelmişti.

korkulacak hiçbirsey yok rutin vajinal muane gibi ben istanbulda echomarda yaptıordım çok memun kaldım. Aklında bulunsun. Dereotunu hiç sevmem ama deneyecegım akşamları ACE lus selenyum kullanıyorum... :))

Ben de hipotiroid hastasiyim.
Yaklasik 4 5 yildir Levotiron kullaniyorum.
Bebek istememin 5.ayinda hamile kaldim.
Adetin 3.gunu hormonlariniza baktirdiniz mi?
Onlar normal ise siz de hamile kalirsiniz stres yapmayin.
cnm normal cnm tsh 3,16
serbest t4 0.85
ama kanda anti tp ve anti tpo yüksek

Yumurtlama günlerini ovulasyon testleri ile takip ediyorum ilişkiden sonra 1saat ayaklar tepede artık kan gelmiyor beynime ve sabaha kadar yataktan kalkamıyorum İşte biz mi çok stres yapıyoruz yoksa engelliyor mu anlamadım gitti Rabbim neylerse güzel eyler demekki daha beklemek gerekiyor daha fazla bekletmesin inşaallah

İnşaallah kuzum Rabbim müjdeli haberi vermeyi bizlerede nasip etsin bende ace plus selenyum ve levotiroksin 75mg kullanıyorum

Maşallah birtane olmuş ikincide biran önce olur inşaallah

Ben bu ay rahim filmine gideceğim bakalım

Tatlım bat ne zaman listeye ekleyeyim

Kızlar peki sizde yumurta problemimi vardı da klomen verdi doktor

tsh t3 t4 bunlar zaten ilaç tedavisiyle kontrol altına alınabilen şeyler telaşa gerek yok. anti tpo ve tg ye gelince onları kontrol etmek zor işte malesef. ama şöyle bişey oldu daha dün : benim bir kuzenim var o da hasimato hastası genetik bizde. dün öğrendikki hamileymiş. üstelik sadece tiroid ilacı içiyodu ve anti tpo su baya yüksekti. olunca oluyo yani kızlar. işin içinden vallahi çıkabilmiş değilim. ha bi de kuzenim geçen ay hacamat yaptırmıştı ondan mı oldu bilmiyorum..

Darısı bizlere olsun canım benim sen ne zamandır evlisin ve bebiş istiyormusunuz

Benim anti tpo ve tp ile ilgili bilgim yok malesef
Bir de gebelik icin tsh seviyesinin 2'nin altina dusurulmesi gerekiyor. Ilac kullaniyor musunuz?
ewt kullanıyorum doktorumda öyle dedi cnm tsh çok yüksek değil ama 2 ye düşürülmesi gerekıyor dedi... şubatın 10'da kontrolüm var bakalım düşecek mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…