hasimato ve kan pihtilasmasi

Benim sürekli oynuyor. 50 mg iken 100 mg kullanıyrm. En son 3.5 olmuştu

Benim daha hamile kalmadan 3.91 geldi sonucum inşallah düşer her gün 50mg kullan dedi doktor öyle yapıcam 10 gün sonra kontrolüm var. 7. haftada 3.5 iyi bence. Kalp atışı duyuldu değil mi? Kontrol altında olduğu sürece sorun yok sanırım ama yine de korkuyorum birden yükselir diye. Bence gebe olursam 100'e çıkartabilirler bakalım on gün sonra belli olacak zaten.

Evet kalp duyuldu. Tsh ıma da 2 haftadır bandırmadım. Düşünce rahatladım çünkü baya

hem hasimato hem kan pihtilasmasi olup saglikli bebek dunya ya getiren arkadaslarim nasik bir yol izlediniz benim hep dusukle sonuclaniyor karnim da oluyorlar oncesinde sonrasinda ne yaptniz
Daha hamile bile kalmayı beceremedim.haşimato var bugünde pıhtılaşma çıktı.başarabilirsem önlemimi alcam inş

bende de hem haşimato hem pıhtılaşma var. geçen sene başardım hem de 5 küsür TSH ile ama düşükle sonuçlandı

Merhabalar Rabbim gönlünüzün muradını versin inş,haşimato olan bi tanıdığım 10 yıl çocuk sahibi olamadı ama sebebini bilmiyorun sonra tüp bebek le kaldı doğum yaptı,ikinci bebeği normal yollardan oldu ,bende graves hastasıyım üstelik graves hastası olduğumu bilmeden hamile kaldım çok zorken hamile kalmam kalmışım, çok kafaya takmayın demek ki haşimato veya graves hastası ikende hamile kalınıyomuş

Evet tshı 5 olup hamile kalan var. Umutla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…