merhaba herkese..ben 6 ayda bir rutin yaptırdığım kan testlerinde bugün anti-tpo değerimin yüksek olduğunu gördüm
pazartesi doktoruma danışacağım ama aramızda varmı anti-tpo yüksekliği olan ve tedavisi devam eden?
değerim 65,3
mblar birşey sormak istiyorum bilgisi olan arkadaşlara....kandaki trombosit sayılarım çok düşük internette araştırırken okumuştum haşimoto hastalığı olanların trombositleri düşük olurmuş.. hemotoloji bölümünde kan testleri yaptırdım ts3 ts4 tsh değerleri normal çıktı. ama ben yinede acaba bende guatr var mı diye şüpheleniorum.. çünkü 3 çeşit guatr var diye duymuştum bunlardan birisi de değerlerin normal olup sadece nodülün olmasıymış.. boğazımı gören sen de guatr mı var diyor.. çocukken gitmiştm dahiliyyeye eliyle muayene etmişti bişey yok demişti.. bu 3 çeşit guatr haberi doğru mu yoksa sadece kulaktan dolma birşey mi :44:
Kızlar bende haşimetoluyum tsh ım14 tü şuan euthrox içiyorum ve 5.90 a düştü bayramdam sonra tekrar tahlil yaptıracağım.Ben 10 farklı dr. a gittiim kimi dr. bir süre gebelik düşünme dedi. Kimiside ilaçlarını düzenli kullan ve düzenli aralıklarla kan tahliliyapılacak gebe kalırsanda hemen gel bu şekilde olursa bir sakıncası yok dedi.Şimdi sizce haşimeto hastalarına gebe kalmak risklimi yoksa değilmi:26:Hepinize geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun bendede nerdeyse 4 senedir tiroid var ilaçlarımı bazen içer bazen bırakırsım. Artık bebek istediğim için üstüne düşüyorum ama malesef tsh değerim 6 dan aşağı düşmüyor dün yeniden ölçtürdüm 9.18 çıktı dr. 2 olmadan hamileliği düşünme dedi ben hayatta 4 ten aşağısını görmedim napıcam bilmiyorumüstelik biopsi önerdi modüllerim olduğu için şu an yaptırmadım
adetin 3. günü gittiğinizi yazmışsınız ben fırsat bulduğum zaman gidiyorum her hangi bir farkı olur mu?
birlikte B12 folik asit eksikliği ve demir eksikliği de olabilir. Lütfen belirli aralıklarla doktorunuza kontrol ettirin
bugün bende boğaz röntgeni çektirdim, şimdi kağıdımda çok sayıda psödonodül izlenmiştir yazıyo... ne demek acaba yaa çocuk olmasına engelmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?