Hasret bitti Kavuştuk Diyenler :)

Kara_Sevdam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.320
1
156
44
Hasretle dolu günleri geride bırakıp tekrar sevdiğine kavuşanlar
kavuşup tekrar didişmeye başlayanlar kaydirigubbakcemile3lmaz:
sevdiğinizle günü nasıl geçirdiniz onun için neler yaptınız hadi bakalım hasreti bitenler buraya :teytey:

benim hasretim bitmedi bitenleri görüp ümitlenmek istiyorum :gitme:

a.s. Hayırlı olsun canım yeni topic. Arada sırada buraya da takılırız. Bizimkiler döndüğü zaman da hep burdayız artık

bende 5 aydir esimden ayrildim 15 gun oldu kavusali hasretlik zor

a.s. Hayırlı olsun canım yeni topic. Arada sırada buraya da takılırız. Bizimkiler döndüğü zaman da hep burdayız artık

evet hayırlı olsn hepimize
canım benimki bittimi sanki
bitmeyenlerde onlar için naptıklarını yazsınlar
ben mesela üzgünken çok çikin oluom baktım gitmio böle
bakımlanmaya basladım O yokken kendim için giyinip süslniodum ama ondan sonra onun için o gelince eskisinden daha ii görünmeliyim :asigim:

bende 5 aydir esimden ayrildim 15 gun oldu kavusali hasretlik zor

gözün aydın canım inş. bidaha ayrılmassınız:1hug:

Son düzenleme:
ayyy kızlar benımde kuzum geldı hafta basında nası mutluyum bu hafta nasıl guzel gectı anlatamam kaydirigubbakcemile2 ama pazartesi yine gitcek yine de dusunmemeye calısıyorum burda oldugu gunlerı dolu dolu gecrelım en azndan canım o benim ya bitanecik askımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

neredeydi ki askerdemiydi oda

inş. bende buraya geldiği zaman yazabilirim kızlar çok özledim onu Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın çok zor çok Allah hasret çekenlere sabır versin..

Ben geldimm...
askerine kavuşmuş olarak :)
Herkesin hayırlısıyla kavuşmasını diliyorum.
Kavuşmak başka güzel , hasret çekmekte güzel değecegini biliyorsanız tabi.
Hele 5,5 ay hiç görmeden kavuşmak..
Kelimelere sığmayacak bir mutluluk..
Yüzünüzde gerçekten güller açıyor.
darısı başınıza..
zaman geçtikçe bu günleri hatırlayip,anılarınızı tazeleyeceksiniz.

ayy canım bir an geldiğini düşününce içim bi garip oldu gözlerim doldu. geldğinde ne yaparım bilmiyorum.

canım yeni topiğin hayırlı olsun hihoyyyt
eh kavuştuktan sonra bizde burda oluruz artık

keşke bu kk yı 325 KD. zamanı keşfetseydim..benim sözlüm o zamanlar sewgilim=) 325 KD yd.yani 2008aralıkta gitti 2009 mayısta geldi koskoca 5.5 ayda 2 gün gördüm melek kokulumu..sizi o kadar iyi anlıyorum ki heran onun ne yaptığını düşünmekle geçio hele benim ki çok hastalandı gittiğinde beni düşünün artık sanki günler geçmemeye yemin etmiş gibi gelirdi..ama geldiği gün herşeye bedeldi..ona sarılmak tekrar kokusunu içine çekmek...aklınızda bulunsun en az 1 ay siwile adaptasyon dönemi olarak geçio çok bocalıyorlar..sözlüm balıkesirde yapıştı rahattı ama yinede bunları yaşadık

oyy kuzuuummm almak ne demek içindesin zaten

askerlik olmasında çok zor ama nerde olursa olsun hasret çekmek zor

askerliğini yapmışmı peki

ah canımmm daha o var ne yazıkki :gitme: okul bitince direk askere gitcek allah ım tamamen ayırmasın da bu ayrılıklar gelir gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…