Hasret bitti Kavuştuk Diyenler :)

allah hepimizi sevdiklerimzle kavustursun insallah kızlar kazasız belasız AMııııN :Saruboceq: hihoyyyt

ah canım ya ne güzel Allah bi daha ayrılık vermesin

canım yeni topiğin hayırlı olsun
eh kavuştuktan sonra bizde burda oluruz artık

teşekkürler canım

şimdi keşfettin şimdi ol aramızda Allah tamamına erdirsin canım :1hug:

ah canımmm daha o var ne yazıkki okul bitince direk askere gitcek allah ım tamamen ayırmasın da bu ayrılıklar gelir gecer

evet canım sağ salim gelip gitmeyi ve tekrar gelmeyi nasip etsin Rabbima.s.

allah hepimizi sevdiklerimzle kavustursun insallah kızlar kazasız belasız AMİİİİN :Saruboceq: hihoyyyt

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn:1hug:

özlemicwm ben bu adamı kızdımlmaz:

abooo nie kız

Son düzenleme:
topicim uğurlu geldi kızlar aşkıma kavuşacamm

pazara kadar görüşürüz belki :sm_cool:
yarın Elazığa gidiyorum oda gelcek nolur dua edin hergün göreyim Şeniz
ah topicim canım topicim seni çooooooookkk seviyorum:sm_cool:Şeniz

ay kıyamam canım ya=)
benimkinide getirsin bende senle geleiyim noluurrmafoldumben

kızlar dun çitlembiğimle son defa gorustum tum gun sarıldım sarıldım hıc bırakmak ıstemedım bı ara tutamadım kendmı agladım mafoldumben kuzum da cok uzuldu senağlama oyle alıstımkı 1haftadır smdi gitmesi cok uzdu beni...

ben 1 senedir evliyim esim işinden dolayı sürekli sehir dısına cıkıyor. ( bazen 15 gün gelmiyor. evlenmeden esinizin işini cok iyi tartın

insallah doya doya görüsürsünüz canım.

sağol canım benimmm doya doya olmasada binlerce kez şükrettikk:sm_cool:

ay kıyamam canım ya=)
benimkinide getirsin bende senle geleiyim noluurr

ayy ccanım benim imkan olsa yapmazmıydık Rabbim tez zamanda kavuştursun 61 günümüz kaldı geçecek bitecek görüşmek çok iyi geldi banada aşkımaadaa:sm_cool::asigim:

ben 1 senedir evliyim esim işinden dolayı sürekli sehir dısına cıkıyor. ( bazen 15 gün gelmiyor. evlenmeden esinizin işini cok iyi tartın

evet canım haklısın ama herzman aynı iş olmuyorki evlendiğinde sabit olur sonra değişebilir
bizimde askerden sonra ne olacağı belli değil dua ediyorm inşaallah geldikten sonra hergün akşam eve gelceği bir işi olur ayrılık çok zor :gitme:

Son düzenleme:

ayy canım benim ne güzel ya Allah sevginizi daim etsin

off sesini duymadan geçti bugün neden zorlaştrıyorlar ki sanırım bundan böyle hep böyle olucak arıyamıcak mafoldumben

off kızlar hamilemiyim diye çok endişeliyim şuan zamanı değil istemiyorum
dua edin benim içinmafoldumben

Bende varım 6 ayımız var kavuşmamıza şafak 190 ama pazartesi abim geliyo o biraz içimi rahatlatıcak fakat yarin yeri onun sevinci bi başka hepimizi Allah kavuştursun sağ sağlim gelsinler

Bende varım 6 ayımız var kavuşmamıza şafak 190 ama pazartesi abim geliyo o biraz içimi rahatlatıcak fakat yarin yeri onun sevinci bi başka hepimizi Allah kavuştursun sağ sağlim gelsinler

amin canım inşaallah
abin içinde gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…