Hasret bitti Kavuştuk Diyenler :)

kızlar bende varım benimde aşkım asker balıkesirde şafak:330 daha daha çk var ona kavuşmama burdan birinin askeri balıkesirde yapıodu kimdi o bana bilgi verebilir mi balıkesirde askerlik durumuyla ilgili şimdiden teşekkürler..turkbayragi:asigim::asigim:

Allah kavuştursun canım yenimi balıkesire gitti

çizelge yapmak isteyenlere resimli anlatım
inşaallah açıklayıcı vede yeterli olmuştur

Eklentiler

• $ticker factory 2.webp
    24 KB · Görüntüleme: 51
  • $ticker fctory 1.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $ticker factory 3.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $ticker factory 4.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 56
bitmek mi??kavuşmak mı??
daha bu kelimeleri kullanmamız iiçin kocaaa 11 ayımız var:çok üzgünüm:nasıl geccek bilmiyoruz hep kavuşmanın hayaliyle duruyoruz zor dayanıyoruz çokk zorr....:asigim::asigim:

off off benim 37 günüm var bitmeyecek gibi gelio inşaallah burada aşkıma kavuştum hasret bitti dediğimm günler çarçabuk gelir çok özledim aşkımı mafoldumben

ya canım 43 dedin de aklıma geldi izin kullanmak nasıl mantıklımı iyi geliomu kulllanmak mı kullanmamakmı daha iyi

canım birde neden senin çizelgede 5 ay 5 gün dio :S

nişandan beri olan zamanı o yusumun canım=)))

canım eşin nasıl gelicek ordan kaç gündür düşün düşün napcaz bilmiyorum, ucaklamı otobuslemi dönmeyi düşünüyo?
uçak bileti almak ıstıyoruz ama tam tarıhleri belli değilya ktm de bekletilirlerse bilet bi işe yaramaz:uhm:

ya canım 43 dedin de aklıma geldi izin kullanmak nasıl mantıklımı iyi geliomu kulllanmak mı kullanmamakmı daha iyi

canım birde neden senin çizelgede 5 ay 5 gün dio :S
burcunun dediği gibi nişan için o canım. 5aylık nişanlıyım :asigim:
Bence hiç kullanmasın canım. Sanki onu görünce özlemin dinecekmiş gibi geliyor ama ayrılırken anlıyorsun ki çoook daha zor oluyor. Zaten zaman herzamankinden daha hızlı geçiyor ve hiçbişey anlamıyorsun. Nişanlım da ben de çook pişmanız izin kullandığı için. izin kullanmasaydı 7gün erken gelecekti :sinifsinif:

canım benim alın biletinizi 17 ocağa sorun olursa erteletirsiniz ben şuan d.bakırdayım
elazığdada akrabalarım var benim için sorun yok
sıkıntıda kalırsanız yarıdmcı oluruz kalacak yer ayarlarız canım merak etme

hiç aklımda yok ama siz kullanınca düşündüm bian nasıl olur die özellikle onun açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…