- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi Kara_Sevdam
-
kızlar bende varım benimde aşkım asker balıkesirde şafak:330 daha daha çk var ona kavuşmama burdan birinin askeri balıkesirde yapıodu kimdi o bana bilgi verebilir mi balıkesirde askerlik durumuyla ilgili şimdiden teşekkürler..turkbayragi:asigim::asigim:
canim burda üyemi olman gerekio
ama orda nasil bu secenekleri görebilirim bulamadim bi trülü canim nere basmam gerekioo?
rica ederimcanim tamam cikardim saol
ooooof offffffffff
Daha 43 gün var =(
ya canım 43 dedin de aklıma geldi izin kullanmak nasıl mantıklımı iyi geliomu kulllanmak mı kullanmamakmı daha iyi
canım birde neden senin çizelgede 5 ay 5 gün dio :S
burcunun dediği gibi nişan için o canım. 5aylık nişanlıyım :asigim:ya canım 43 dedin de aklıma geldi izin kullanmak nasıl mantıklımı iyi geliomu kulllanmak mı kullanmamakmı daha iyi
canım birde neden senin çizelgede 5 ay 5 gün dio :S
nişandan beri olan zamanı o yusumun canım=)))
canım eşin nasıl gelicek ordan kaç gündür düşün düşün napcaz bilmiyorum, ucaklamı otobuslemi dönmeyi düşünüyo?
uçak bileti almak ıstıyoruz ama tam tarıhleri belli değilya ktm de bekletilirlerse bilet bi işe yaramaz:uhm:
burcunun dediği gibi nişan için o canım. 5aylık nişanlıyım :asigim:
Bence hiç kullanmasın canım. Sanki onu görünce özlemin dinecekmiş gibi geliyor ama ayrılırken anlıyorsun ki çoook daha zor oluyor. Zaten zaman herzamankinden daha hızlı geçiyor ve hiçbişey anlamıyorsun. Nişanlım da ben de çook pişmanız izin kullandığı için. izin kullanmasaydı 7gün erken gelecekti :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?