Hasret...

Çok teşekkür ediyorum. Yazınız için. O kadar doğru bileğiler içeriyor ki... Söylediğiniz her şeyi ben de yapıyorum yumurtlama takibi, ovulsaydın testleri ne varsa. Bu ay da olmazsa hepsini bir kenara atacağım. Tekrar teşekkürler güzel yorumlarınız için.

Inan, bende ovulasyan testi yapmadigim, hatta "acaba ertelesek mi" dedigim ayda hamile kalmistim. Gerçekten beyinde bitiyor hersey. O kadar çok olumsuz hikayeler okuyoruz ki, çoçuk sahibi olma konusundaki zorluklar ile dolu, hiç kendimizi olumlu olaylara hazirlamiyoruz.

Kisacasi olumsuz düsünme. Esin ile çoçuk için degil, onu sevdigin için beraber ol, çoçuk sonrada zaten bonus olur.

Çok haklısın önümüzdeki ay hepsini bırakıcam Çok teşekkürler

Yorumlarda goremedim eşiniz sperm testi verdi mi? Varikosel var mı bunlara bakıldı mı
İnş cok bekletmez bebişiniz

Alında obulasyın takibi yapmak stres kaynağıdır ve gebeliği bazen engeller.
Bir doktor var o demişti adetten hemen sonra gün aşırı veya 2 güne bir bazen her gün yani canınız ne zaman istiyor ise normal eşlerin mutluluğu için birliktelik sağlayın. Hamilelik düşünmeden...
En kolay gebe kalma yolu bu demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…