- Konu Sahibi murakami2501
-
Amin Allah razı olsun. İsteyen herkese versin rabbimAllah sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin♥
Amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin içinAllah hayırlı evlat nasip eylesin.
Merhabaİyi aklamlar herkese. Merhaba arkadaşlar Nisan ayından itibaren gebelik deniyoruz. Bir kimyasal gebelik yaşadım. Dönemimi takip ediyorum ve ovulayım testi yapıyorum ancak hamile kalamadım. Küçükçekmece ve Halkalı Atakent civarında tecrübeli , işinde uzman diyebileceğiniz bir doktor arıyorum. Sanırım yumurta takibi diye bir şey yapılıyormuş . Onu yaptırmak istiyorum . Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Benim derdim de bu lütfen anlayış gösterin
İnşallah bulursunuz siz deBende halkalı da doktor arıyordum şöyle kenara ilişeyim konuyu takipteyim.
Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin.
Merhaba evet iki kere kadın doğuma kontrole gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi smear testi ve kan testi de yapıldı. Gereken takviyeleri de alıyorum folik asit ve D vitamini , kan ilacı gibi ama bunlara rağmen çaresiz kaldım inanınMerhaba
Gerekli tahlillerinizi yaptırıp, muayene oldunuz mu?
Bir de stres yapıp gün beklemeyin oda çok etkiliyor.
Merhaba evet iki kere kadın doğuma kontrole gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi smear testi ve kan testi de yapıldı.Merhaba
Amin Allah razı olsunDoktor bilmem de Allahım her isteyenin kucağını doldursun sağlıkla,mutlulukla inşallah.
Merhaba evet iki kere kadın doğuma kontrole gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi smear testi ve kan testi de yapıldı.Merhaba
Amin Allah razı olsunDoktor bilmem de Allahım her isteyenin kucağını doldursun sağlıkla,mutlulukla inşallah.
Aslında daha 6 ay olmuş. Bu kadar stres yapmayın. Eşinizde muayene oldu mu hiç?Merhaba evet iki kere kadın doğuma kontrole gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi smear testi ve kan testi de yapıldı. Gereken takviyeleri de alıyorum folik asit ve D vitamini , kan ilacı gibi ama bunlara rağmen çaresiz kaldım inanın
Kimyasal da olsa gebelik yaşadığım için doktor gerek görmedi acaba olsa mı kiAslında daha 6 ay olmuş. Bu kadar stres yapmayın. Eşinizde muayene oldu mu hiç?
Gidebilme durumun varda bahçeci sağlık grubu mustafa bahceciye git.İyi aklamlar herkese. Merhaba arkadaşlar Nisan ayından itibaren gebelik deniyoruz. Bir kimyasal gebelik yaşadım. Dönemimi takip ediyorum ve ovulayım testi yapıyorum ancak hamile kalamadım. Küçükçekmece ve Halkalı Atakent civarında tecrübeli , işinde uzman diyebileceğiniz bir doktor arıyorum. Sanırım yumurta takibi diye bir şey yapılıyormuş . Onu yaptırmak istiyorum . Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Benim derdim de bu lütfen anlayış gösterin
Hemen araştırıyorum hangi hastanede siz memnun kaldınız mıGidebilme durumun varda bahçeci sağlık grubu mustafa bahceciye git.
Kardeşim gitti yalnız o tüp bebek olduHemen araştırıyorum hangi hastanede siz memnun kaldınız mı
Teşekkür ediyorumKardeşim gitti yalnız o tüp bebek oldu
Esiniz muayene oldu mu?Teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?