gerçekten mi ben çok dertliyim bu konuda ben cilt uzmanı die birine gittim ve şuanda cildim alerji oldu cnm ya saf alkollu bir ürünü resmen boca etti bende güvendim kozmetiği keselim dedi cildiye deil zaten dermotolağa gitmeli şuan eski ürünlerime devam ediyorum babe avene karışımı ama kızarıklık tamamen geçmiyor yalnız bizim ki hassa ciltli olanlar için şey duymştm biz vücutta ki toksinleri sanırım vücuttan atamıyomuşuz ve yüz de patlak veriyomuş yane kısace terlememiz gerekiyor sauna hamam vs yoğun spor olabilir belki ama sauna hamam demişti bir arkadaşım
ay o bendede var yaha bıde beyaz tenlıyım sureklı allık surmuş gibi gezıyorum bide yuzum yanıyo çok guneşte hemen hemen kızarırım bide soyuluyo benm burnum flan
selam arkadaşlar..benimle ortak sorunu olan birçok arkadaş varmış konulara göz atınca gördüm..benimde cildim çok hassas..sinirlenirim kızarır..soğukta kızarır..sıcakta kızarır..bugün yeni bir krem aldım..aslında la roshe posay alacaktım..dermatolog kadın roc'un enydrıal kremini (nemlendirici) verdi.çok memnun kalacaksınız 8 haftada düzelmeler görülür dedi..aranızda kullanan var mı?:1hug:
canım ben diadermine in hassas ve kuru ciltler için olan pembe kapaklı bi kremi war,onu kullanıyorum.gerçekten çok memnunum.ama roc da çok iyi bi markadır.roc ürünlerini gözü kapalı tercih edebilirsin.bende roc un göz çevresi we peeling için olan hydra serisi war..roc u kullanmaya dewam et derim:)
benim cildim de hassas roc benim cildimi daha da kurutup kötü yapmıştı.innova kullanıyorum şimdi çok memnunum doğal ürün diyorlar hem de roc kadar pahalı değil.la roche posay da kullandım kızarıklık için yine de fayda etmemişti.tabi ciltten cilde değişebilir.
selam arkadaşlar..benimle ortak sorunu olan birçok arkadaş varmış konulara göz atınca gördüm..benimde cildim çok hassas..sinirlenirim kızarır..soğukta kızarır..sıcakta kızarır..bugün yeni bir krem aldım..aslında la roshe posay alacaktım..dermatolog kadın roc'un enydrıal kremini (nemlendirici) verdi.çok memnun kalacaksınız 8 haftada düzelmeler görülür dedi..aranızda kullanan var mı?:1hug:
aynı benım cıldımı anlatıyorsun ne kadar pekı bu krem benım de cok ıhtıyacım varakannehir
denenmemish mahsullari surmemek lazim, cok kotu sonuclari ola biliyor
Prof.Dr.Ahmet MARANKİ; Bayanlara doğal yollarla güzelleşmelerinin ve genç kalmalarının sırlarını acıklıyor..
İçilebilir yani hijyenik Fermante (Seyretilmiş) gülyağı cilt için mucize iksirdir. Yedi gün boyunca hiç makyaj yapmadan cildinize sadece Fermante gülyağı kullanın. Farkı sizde farkedeceksiniz. Bebek cildi gibi Pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olacaksınız.gultabsan.com
benim de yaz geldi kızarıklıklarım hafifledi genel olarak temizleme ürünü bioderma h2o kullanıyorum hassas cilt için şuan memnnum kışın nasıl olur bilmiyorum bir de kafama göre deracine aldım yağlı cilt için eczacı alerji yapmıyo falan dedi alerji yapmıyo ama çok nemde vermiyo belki kuru cilt için olannı almalıydım fiyatı uygun die denemek istedim, bitince ya la roche ya da bioderma alcam.Kızlar bir de kızarıklığı en ii yatıştıran kil maskeleri, nem maskesi bana ii gelmiyo mesela yağlandıkça kızarıyor cildim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?