• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hassas gebelik testinde 2. çizgi çıktı ve kayboldu hamilemiyim YARDIM

Yok bebek kikirdiyor guluyor agliyor sahne geciyor tabi bni durtuyor soylemedim ona vazgectim olmasada olur demedim ama gecen gun korunuyorduk ya bu cezasi saniri m dedim engel niye olduk ki dedim

Benim saat 8de uykum kackere geldi bu ay hic umrumda deil baska problemim var ve kesin depresyona girdim

Vallahi aynen bende diyorum ya bişey var ya depresyona girdimm, İnşallah hepimizin bebekleri bekletmeden gelir, canım sende bu yumurtlama akıntısı oluyormu yapışkan 2 parmak arasında uzayan o bende yokk :KK43:

Vallahi aynen bende diyorum ya bişey var ya depresyona girdimm, İnşallah hepimizin bebekleri bekletmeden gelir, canım sende bu yumurtlama akıntısı oluyormu yapışkan 2 parmak arasında uzayan o bende yokk :KK43:
Oluuyor herseyim normal ama dr kontrolu sart bn biseyim olmasa bile gittim gozuktum

Oluuyor herseyim normal ama dr kontrolu sart bn biseyim olmasa bile gittim gozuktum

Bence en büyük etken stress ama düşünmemek ne mümkünnn vakit geçince insan hemen olsun istiyor bende bu ay adet olursam doktora gidicem kontrola hormonlara falan bakarlar bu son aydır olan düzensizliğimle ilgili belki..

İnşallah canım dualarım seninle.. Allah tez zamanda doldursun kucağını:KK49:çok zormuş beklemek insanı herşeyden soyutluyor sanki
Evet resmen dun ruyamda acile kosuyorum hicbirsey hissetmiyorum öldum mu diyorum doktora hemsirw igne yapiyor ve sanki ucarak kosuyorum ve uyurken agzim acikmis hissettim kapattim esime sordum agzim acik gordun mu uyurken baya acikti dedi bilincaltim resmen hissiyatini kaybetmis halde mutlu olamiyorum uzulemiyorum aglamam 10saniye gibi suruyor susup kalkiyorum ohoo filme baktim bir yigin bebek varmis ya aay bebek nekadar cok dedim esim dedi kilosu az bebekleri olduruyorlar bilimkurgu gibi birsey

denedım canım 2 defa olmadı kısmet...artık tedavıyı bıraktım ...paramda gücünde kalmadı:(

Bence en büyük etken stress ama düşünmemek ne mümkünnn vakit geçince insan hemen olsun istiyor bende bu ay adet olursam doktora gidicem kontrola hormonlara falan bakarlar bu son aydır olan düzensizliğimle ilgili belki..
O duzensizlik stresten bnde oyle olsum hic bsey cikmadi dr a hamilelik dusunuyorum de uyar ona gore tedavi falan ilac yazsim yazcaksa

Evet resmen dun ruyamda acile kosuyorum hicbirsey hissetmiyorum öldum mu diyorum doktora hemsirw igne yapiyor ve sanki ucarak kosuyorum ve uyurken agzim acikmis hissettim kapattim esime sordum agzim acik gordun mu uyurken baya acikti dedi bilincaltim resmen hissiyatini kaybetmis halde mutlu olamiyorum uzulemiyorum aglamam 10saniye gibi suruyor susup kalkiyorum ohoo filme baktim bir yigin bebek varmis ya aay bebek nekadar cok dedim esim dedi kilosu az bebekleri olduruyorlar bilimkurgu gibi birsey

Bende hep bebek emziriyorum, doğum yapıyorum gebelik testi yapıyorum iyice kafayı yedim eşim çok kızıyor ama elimde değill napıcam böyle düşünmek istemiyorum artık ama yapamıyorumm

Bende hep bebek emziriyorum, doğum yapıyorum gebelik testi yapıyorum iyice kafayı yedim eşim çok kızıyor ama elimde değill napıcam böyle düşünmek istemiyorum artık ama yapamıyorumm
Bn gordum bu sabah bebek kucagimdaydi ama bana yada esime bnzemiyordu iyice baktim kimin ki bu dedim ya ruyama girmesin cok zor bi duygu o ya

Bn gordum bu sabah bebek kucagimdaydi ama bana yada esime bnzemiyordu iyice baktim kimin ki bu dedim ya ruyama girmesin cok zor bi duygu o ya

bende geçen gün rüyamda kız çocuğu gördüm kucağımda sanki gerçek gibi ne mutlu oldummm:KK61: bu ay bu bal+tarçın+çörekotunu denemek istiyorum bakalım

Hep boyle mi oluyor sana dr bana yazdigi ilactan yazcak kesin yarin dr gitsene bi ne cikcak bakalim en azimdan belki bir cozumu vardir sorun cikarsa

benim genç kızken adet düzensizliğim vardı daha sonra evlenince düzeldi ilk zamanlar 40 günde 1 oluyodum hatta ozamanlar doktora gittim yumurtların biraz tembel falan dedi sonra 32 günde bir olamaya başladım problem yoktu işte bu son ay 48.günde oldummm:KK43: doktora hastalanıncamı gideyim diyorum

inşallah canım doğal yollardan hamile kalırsınnn bal+çörek otu+tarçın kürü var onu denedinmii
demek için yaptım bır kaç günde yedım sonra bazı olaylar oldu hamılelık konusunda konuşanlar yanı bır anlık sinir ve umutsuzlukla çöpe attım kavonozu:(

Back
X