• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hassas gebelik testinde 2. çizgi çıktı ve kayboldu hamilemiyim YARDIM

benim genç kızken adet düzensizliğim vardı daha sonra evlenince düzeldi ilk zamanlar 40 günde 1 oluyodum hatta ozamanlar doktora gittim yumurtların biraz tembel falan dedi sonra 32 günde bir olamaya başladım problem yoktu işte bu son ay 48.günde oldummm:KK43: doktora hastalanıncamı gideyim diyorum
Bnce bekleme git artik evlisin ve cocuk istiyorsun bu belki tedavi gerektirir tembellik olmasi iyi degil

demek için yaptım bır kaç günde yedım sonra bazı olaylar oldu hamılelık konusunda konuşanlar yanı bır anlık sinir ve umutsuzlukla çöpe attım kavonozu:KK43:
Hic basvurmadim bunlara bnce kismet ummadigin kisinim bile oluyor yemek icmekle alakasi yok

BAT 24/10/2014. Bu ay yumurtlamadan bir gün önce denedik ama bende hala hiç bir belirti yok :cry: bulantı, kasıkta ağtı, görüslerde hassasiyet hiç biri yok :KK61:hiç belirti olmadığı içnide test alıp yapamıyorum :KK56:

Arkadaşlar bende test yaptım 5 dakka sonra silik çıktı ve 1dakka içerisinde çizgi kayboldu hamıle olabilirmiyim

Off bende de öyle oldu bu ay :( iki kere oldu hem de. Ama 10 gün ara ile oldu arada yaptığım testlerde ikinci çizgi çıkmıyordu en son dün gece yaptım ikinci çizgi geldi kayboldu :( ilkinde eşim de yanımdaydı sevinçten çığlıklar attık ama sonra elimden aktı gitti gibi hissettim bebeğim. Kan testlerinde de sonuç 1.5 çıkıyor. Ama tüm belirtileri yaşıyorum. O çizgi hiç çıkmasaydı bu kadar ümitlenmezdim :( 11. Günümde yumurtladığım için ( 8 temmuz) geç döllenme ümidim de yok ama doktor klomenden sonra progestan verdi bitince 1 hafta içinde adet olmazsan gel hamilesin dedi. Bir haftayı geçti ve daha adet olmadım :( ben sadece 5 aydır deniyorum ama yine de böyle bir gün bile beklemek çok zor :'(

Çok afedersin bu idrara tutulan testtendi anında baya koyu pembe oldu düz zemine koydum sonra hafif rengi solmaya başladı hatta eşimi kaldırıcaktım sevinçten daha sonra iyice silikleşti sonra kayboldu :KK43: Allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı sıhhatli olur inşallah canım.
Merhaba ayni durum benimde basima geldi 1 saat kaldi cift cizgi sonra kayboldu tamamen.Ustelik adetim 4 gun gecti bugun 5.gunum ama hala gelen giden yok:( Buarada paylasm cok eski ama ayni durmy yasadgm icn sizin durumunzu merk ettm

Merhaba ayni durum benimde basima geldi 1 saat kaldi cift cizgi sonra kayboldu tamamen.Ustelik adetim 4 gun gecti bugun 5.gunum ama hala gelen giden yok:KK43: Buarada paylasm cok eski ama ayni durmy yasadgm icn sizin durumunzu merk ettm
Canim peki sonuc neoldu hamilemisin bugun ayni sey benimde basima geldi

Back
X