hasta bezi doğumda lazım olur mu?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Kizlar dogum çantası hazirlamaya başladım yavaş yavaş. Tanıdıklarımdan çantaya mutlaka hasta bezi de koymam tavsiye edildi.bazi sitelerde ise normal pedin yeterli olduğu söyleniyor.
10 luk birpaket koysak mi??

Dogum yapacaginiz hastaneye sorun mutlaka onlar soylerler. Ben yanima aldim. Adet kanamalarkmda cok yogun gectigi icin riske atmak istemedim. Nitekim iyi ki de almidim cunku kanamam coktu. Bunun yerine cocuk bezini kullanan da var normal ped gibi. 1 gun donra ise mesane pedi kullanmaya basladim yine kanamam yogun oldugu icin. 1 hafta kadar normal ped yerine mesane pedi kullanmak zorunda kaldim. Kanamaniz cok olursa aklinizda bulunsun derim..

3 ay once dogum yapan biri olarak depentin giyilebiler kilot seklinde hasta bezlerini kesinlikle oneririm.

Kanama cok olsa bile disari sizdirmiyor tek kullanimlik camasir gibi yenisini giyip eskisini atiyorsun. Cok rahat oluyor hastane ortaminda.

Ben de hastane çantamı hazırlıyorum, araştırmalarım sonucunda gerekli olabileceğini gördüm, çoğu kişi hastane çantasında hasta bezi bulundurmayı tavsiye etmiş. Ben de hasta bezi ve mesane pedi alıp koydum çantama, normal ped koymiycam bunlar fazlasıyla yeterli olur zaten, kullanım açısından da hijyenik pedlere göre daha çok kolaylık sağlayabilir ilk günlerde...

Back
X