hasta bezi S

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
kızlar hasta pedi de koyacağım doğum çantama...

kilot şeklinde mi alınmalı yoksa normal şeklinde mi olmalı...doğuma girerken istiyorlarmış..

normal şekilde olanından. kilotluyu nasıl giymeyi planlıyorsun ??

Nasıl yani hastanede vermiyorlar mı

eğer bulunduğum yerde doğurursam devlette doğuracağım nasipse o zmaan doğum agirerken isteniyormuş
yok eğer 3,5 saatlik zamanım varsa başka bir ilde özel hastane var orada doğuracağım orada gerekmeyecek ama doğumdan sonra da gerekebiliyormuş ilk birkaç gün...

ben de fazla almayacağım 7 li en fazla 10 lu bakıyorumm

Nasıl yani hastanede vermiyorlar mı
Bana sordular var mı diye yok dedim.
Doğumdan hemen sonra odaya çıkarken onların verdiğini taktılar.refakatçinize aldırın dediler.
Aldırdım kendi aldığımı kullandım.
Özel de doğum yaptım.
Çantada bulundurulmalu bence.

hangisinden aldın canım ..kilot şeklinde olanlar doğuma girerken kullanılmaz .....doğumdan sonra da kilot şeklinde olanlatr kullanışlı olmaz mı??

hangisinden aldın canım ..kilot şeklinde olanlar doğuma girerken kullanılmaz .....doğumdan sonra da kilot şeklinde olanlatr kullanışlı olmaz mı??
Klasik hasta bezi demişler eczaneye almışlar ped gibi bağlanıyordu ama geniş ve büyüktü
İçinde 8 tane falan vardı.
İlk gün lazım oluyor yoğun kanama oluyor.
İkinci gün normal pede geçtim.

Doğum sonrası için kilot gibi olanlar gayet kullanışlı. Biz hastanelerde onlardan kullanırız. Diğer bebek bezi gibi olan yetişkin bezleri yatalak hastalar için uygun. Ayağa kalkan bir insan için değil.

Doğum sonrası için kilot gibi olanlar gayet kullanışlı. Biz hastanelerde onlardan kullanırız. Diğer bebek bezi gibi olan yetişkin bezleri yatalak hastalar için uygun. Ayağa kalkan bir insan için değil.
DOĞUM SONRASINDA NORMAL PEDLER yeterli olur mu acaba?
klasik bağlamalı alıp o yoğun günü geçirmek mi yoksa

Canped mesane pedi vermişlerdi bana hastanede bir paket yetip arttı ben büyük orkid koymuştum yanıma ama bu daha rahattı

Bağlamalı değil yapıştırmalı ama geniş ve yumuşak ve emici

Kilot olanı giyip çıkartması zor

Hastanede tuvalette pijamanı çıkarıp kilot bezi çıkarıp geri nasıl giyeceksin bir de odanda tuvalet yoksa çok zor olur

DOĞUM SONRASINDA NORMAL PEDLER yeterli olur mu acaba?
klasik bağlamalı alıp o yoğun günü geçirmek mi yoksa
Normal ped de olur. Kanama miktarı fazla abartılıyor. Öyle şaldır şaldır akan bir şey yok. 3-4 gün adet kanaması gibi. Sonrasında pembeleşiyor ve miktar çok azalıyor. Sonra kanama bitiyor.

hımmm ben de acaba doğumdan sonra daha mı rahat olur diyorum ama genelde bu yoğun kanama 1/2 gün sürüyor ...
o zaman da kilot şelindekiler kullanışşsız olur...
umarım benim de öyle olur..
teşekkürler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…