hasta bezi S

DOĞUM SONRASINDA NORMAL PEDLER yeterli olur mu acaba?
klasik bağlamalı alıp o yoğun günü geçirmek mi yoksa
Valla bu gönderdiğiniz ben çok rahat ettim. Sürekli de ayakta yürüyordum.büyük olduğu için azcık pot yapıyor dar eşofman la giyilmez okadar.
Tuvalete kendim gider değiştirirdim,eşofmanı sıyırdınız mı hemen cırt cırt oldu bitti

Normal ped de olur. Kanama miktarı fazla abartılıyor. Öyle şaldır şaldır akan bir şey yok. 3-4 gün adet kanaması gibi. Sonrasında pembeleşiyor ve miktar çok azalıyor. Sonra kanama bitiyor.
Valla bu kişiden kişiye değişir. Abartma değil, benimki tamda şaldır şaldır dı ilk gün. 1-2 saatte hasta bezini değiştiriyordum..ama ikinci gün normale döndü,ped yeterli geldi.

Valla bu kişiden kişiye değişir. Abartma değil, benimki tamda şaldır şaldır dı ilk gün. 1-2 saatte hasta bezini değiştiriyordum..ama ikinci gün normale döndü,ped yeterli geldi.
Ben zaten ilk günler adet kanaması gibidir dedim. O miktara normal ped de yeter.

niye ki ?
doğumdan sonra birkaç gün normal pedler yetersiz geldiğinde kilot şeklinde olanlar kullanışlı olur diye düşünüyorum..
eğilip giymen cıkartman zor olur. dikşti agrı sancı karnın da hemen inmez herhalde. normal ped şeklinde olanları gözün kapalı koyabilirsin.

Ben camasir seklinde olanlardan aldim cok rahat ettim
Hatta eve cikinca da bir sure kanamam oldu o zaman da kullandim

peki doğuma girince ya da doğumdan hemen sonra da rahat kullanabildin mi canımm
hani dikiş ağrı vs..
Cok rahatti canim
Camasirdan farki yok ki cok daha rahat hem
Kanama cok bile olsa asla sizdirma endisrn de olmuyor
Dikise bir zarari da yok agri zaten olmuyor

niye ki ?
doğumdan sonra birkaç gün normal pedler yetersiz geldiğinde kilot şeklinde olanlar kullanışlı olur diye düşünüyorum..
Kilotluyu giymen zor,dikişlerin olabilir normal de doğursan alttan dikiş atabilirler ve o durumda eğilip bacaklarını kaldırıp kilotlu giymen çok zor

Ben can Ped orta boy hasta bezi almıştım doğum çantası için. Ozelde sezeryan dogum yaptim.dogum.sonrasi epey kanama oldu. aldigim hasta pedi kucuk kaldi.hastaneden verdikleri daha büyüktü. ben de hastanede kaldığım sure boyunca ordan istedim. .kendi aldığımı evde kullandım. iki gün sonra o aşırı kanama bitiyor zaten. Eğer devlette yapacaksan büyük boy olanından al.bir paket. Orta boy ilk gün yetmiyor

Aynen benimki de ilk gun asiri yoğundu. kendi aldığım hasta bezi küçük geldi hep hastanenin verdiği devasa pedleri kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…