• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasta bir eşe onu mutlu edecek

defneturuncu

HeR şEy GüZeL oLAcAk.
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
120
122
303
arkadaşlar evlilik yıl dönümüz yaklaşıyor eşim o tarihte muhtemelen hastanede olacak ona nasıl romantik bi sürpriz yapabilirim. 6 aylık kızımız var da onu da fikir vermesi açısından söyleyim. bu arda hastane odası süsleyemiyorum pasta sokamıyorum enfeksiyon riskinden dolayı bunlar dışında. yardım edin hadi kızlar bana da bi el verin

Ben olsam 5 dkka kapiyi kitlerdim uzun bir sure operdim daha ne olsun dimi ama 😍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm anılarızın oldugu resımlerınız vardır onları bastır guzel bır kutuya koy susle ustunu gul yapraklarıyla felan cocugunuda hastaneye goturecekmısın goturuceksen eger onada guzel bır tısort bastır ıste ustunde yazılar olsun babasıyla ılgılı

cnm anılarızın oldugu resımlerınız vardır onları bastır guzel bır kutuya koy susle ustunu gul yapraklarıyla felan cocugunuda hastaneye goturecekmısın goturuceksen eger onada guzel bır tısort bastır ıste ustunde yazılar olsun babasıyla ılgılı

tişört fikrine bayıldım ikisinin resminin olduğu bi tisört bastırayım...

Allahım acil şifalar versin. Enfeksiyon riskinden öpememek, dokunamamak ne kadar zor bilirim. dilerim enn kısa sürede sağlığına kavuşur eşiniz. güzel sözlerinize, vereceğiniz morale, gülüşünüze ne çok ihtiyacı vardır. çok duygusalm zaten, konunuz beni benden aldı..

💑💓

arkadaşlar evlilik yıl dönümüz yaklaşıyor eşim o tarihte muhtemelen hastanede olacak ona nasıl romantik bi sürpriz yapabilirim. 6 aylık kızımız var da onu da fikir vermesi açısından söyleyim. bu arda hastane odası süsleyemiyorum pasta sokamıyorum enfeksiyon riskinden dolayı bunlar dışında. yardım edin hadi kızlar bana da bi el verin

öncelikle Allah eşinize şifa sıhhat versin inşallah

o gün kızınızı cicili cicili giydirin sizde süslenin püslenin ki adamın morali yerine gelsin gözü gönlü açılsın

hediye olarak ben olsam şık bir cüzdan alırdım,içine hemen kızımla kendi resmimi koyardım
para bölümüne de eşime onu ne kadar sevdiğime dair bir mektup yazar onu koyardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım pasta sokamıyorsan bi sürü balon şişirip bi anda hepsini içeri sok iple bağlayıp havada duranlardan alsan çok güzel olur uçan balonların uçlarına fotoğraflarınızı takabilirsin iple .. bi de kesinlikle mektup yaz .. yastığının altına koy bence hediyelerin en güzeli ..

Kızınızla beraber kısa bir video da çekebilirsiniz. Onu ne kadar çok sevdiğinizi söylersiniz. Moral olur hem de ne dersiniz ?

Geçmiş olsun şimdiden.

Son düzenleme:
canım pasta sokamıyorsan bi sürü balon şişirip bi anda hepsini içeri sok iple bağlayıp havada duranlardan alsan çok güzel olur uçan balonların uçlarına fotoğraflarınızı takabilirsin iple .. bi de kesinlikle mektup yaz .. yastığının altına koy bence hediyelerin en güzeli ..
bunada bayıldım içeri sokamam ama yataktan kalkacak hali olursa pencereye çağırırım dışardan uçururum penceresinin önünden geçecek şekildee...

Kızınızla beraber kısa bir video da çekebilirsiniz. Onu ne kadar çok sevdiğinizi söylersiniz. Moral olur hem de ne dersiniz ?

Geçmiş olsun şimdiden.

teşekkür ederim güzel fikir bu da. sürekli yapıorz hastanede olduğu zmnlar bu sefer pasta alıp kızıma tisörtü giydirp beraber mum üfleyebilirizz..

geçmiş olsun eşinizin neyi var ? :(
Allah sağlık versin bir an önce de diğer özel günleri hep beraber kutlayın...

bunada bayıldım içeri sokamam ama yataktan kalkacak hali olursa pencereye çağırırım dışardan uçururum penceresinin önünden geçecek şekildee...

evet o da çok güzell olur gerçekten buarada Rabbim şifa versin eşinizi size bağışlasın .. bi kutuya bi sürü çikolata sevdiği şeker bisküvi meyve koysanız yine çok mutlu olabilir minik notlarla birlikte .. bence nostalji de yapın eski albümlerinizi götürün mesela evlilik fotograflarınıza bakın ..

aaa cnm bırde resımınızın oldugu yastıkda yaptırabılırsın onda yatar hastanede cok ıyı olur bence

once bi mektup yazin isterseniz zarf icine de esiniz bebeginz ve sizin okdgnz guzel bir fotograf koyun..cok romantik olacaktir eger duygulanip uzulurse bilmiyorum.tv var mi odasinda ya da bilgisayar vs odasina giriyor mu.komik anlarinizdan olusan fotograflarla slayt olabilir hani gecmis fotolarla duygusal olabilir uzulebilir diye.ayrica internette de ilginc komik tasarim hediyeler var

lösemi denen illet... rabbim bundan geri koymasın dermansız dert vermesin

çok çok geçmiş olsun canım, en güzeli seni güler yüzle görmesi herhalde, ilk tanıştığınız zamanları hatırlatcak bişeylerde güzel olabilir, aranızda eski bi şaka varsa o anıları canlandıracak size özel birşeyler

Allah acil şifalar versin eşinize.. size ve çocuğunuza bağışlasın çok etkilendim konudan fikirler süper yeni birşey ekleyemeyeceğim çok etkilendim çünkü :5:

Ben olsaydim asagida bahcede bi sürü ucan balon alırdım rengarenk
Ucuna da karton tuttururdum kocaman
YAzi yazardim
IKIMIZDE SENI COK AMA COK SEVIYORUZ
SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN.........
BALONU ucurmadan once de arar camdan disari bak derdim...
Bi fikir daha vereyim
Tuvalete falan gitmesini firsat bilirdim
O boslukta yatagina kizinizin agzindan yazilmis bi not birakirdim
Babacığım iyi ki seneler once bugun annemle evlenmissin iyi ki ben doğmuşum
Biz seni coook seviyoruz.. iyileş oyunlar oynayalım
Yazardim..
Komik gelebilir ama bence hoş yani..

Back
X