İnsanın şevkini kırar resmenGormezden gel kafani da cok yorma.Bazi insanlar gercekten akla zarar.
kayınvalıdem hep der gelınım daha üstün becerıklı olgun falan dıye, tavır alsam anlamaz . Kökten silmek istiyorum aslında
Kendıme zarar ediyorum her seferın de kırılan incilen benim belkıde kıskançlığından duramıyorNe gerek var boyle karsilastirmalara. Olgunluk kokten silmek mi?
Kayınvalidemde karşılaşıyoruzZaten selam vermiyormussunuz gorusmuyorsunuz yani sorun yok iste.
Kendıme zarar ediyorum her seferın de kırılan incilen benim belkıde kıskançlığından duramıyor
Napiyor sacinizi cekip dil mi cikartiyor en fazla surat asar laf soyler sizde verirsiniz cevabini.Kayınvalidemde karşılaşıyoruz
Profiline baktım ,her yörede kullanılmaz çekişme kelimesi ,herkes bilmezKesin kiskaniyordur seni. Kokten sil bence de.
Yahu evleniyorsunuz ya kayinvalide ile cekisiyorsunuz ya da gorumceyle.
Profiline baktım ,her yörede kullanılmaz çekişme kelimesi ,herkes bilmez
İleride sizi de görürüz dermişim
Sıklıkla ufak tefek problemler oluyorduKavganız oldu mu?
Zaten bana ayılıp bayılsın istemiyorum abisinin eşiyim saygısı olsun gerisi umrumda değil. Mümkün oldukça başka şeylerle uğraşıyorum görmemek içinKimse kimseyi hiçbir bağ yüzünden sevmek zorunda değil Saygı önemli
Birbirinizle iletişimi minimum tutun yeter Karşılaşırsanız Allah'ın selamını berip geçin yanından Aynı odada uzun süre kalmayın
Suratınızı asmayın İfadesiz kalın ona karşı
Ve kv'nizin sizi kıyaslamasına izin vermeyin Evladı olan o Sizi sevmesi çok güzel ama doğru değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?