Hasta eder resmen

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
kızlar gerçekten burama kadar geldi diyorum . Gorumcemın kıskançlıklarından bıktım selam sabah yok yakın oturuyoruz birde benı görünce surat asmalar istemediğini bellı edıyor resmen daha neler varda yazmaya kalksam ohooooo ben ne yapacağım onunla kayınvalıdem hep der gelınım daha üstün becerıklı olgun falan dıye, tavır alsam anlamaz . Kökten silmek istiyorum aslında .... ne yapacağım onunla

Gormezden gel kafani da cok yorma.Bazi insanlar gercekten akla zarar.

Bu nasıl anneymiş
Kıyaslamanın olduğu yerde kıskançlıkta olur çekemezlikte üstelik birde insanın öz annesiyse

Siz Onu kökten silmeden O sizi kökten silmiş galiba.Görmezden gelmeler,selam vermemeler,surat asmamalar.Sevmiyorsa ,istemiyorsa zorlamanın alemi yok.Birbirinize saygıyı kaybetmeyin yeterli.

Ben olsam kafami baska yone ceviririm.selam vermeyen birine zorla kendimi gosterip sohbet edecek degilim sonucta.
Atara atar gidere gider

Profiline baktım ,her yörede kullanılmaz çekişme kelimesi ,herkes bilmez
İleride sizi de görürüz dermişim

Gorecegin bir sey yok uzgunum. Sayet olursa da, gorumcemle de kayinvalidemle de cok icli disli da olmam ama onlarla laf dalasina girmem. Mesafe her zaman iyidir.

Boşver gitsin.
Nickin altındaki senin adınsa degiştir istersen görümce burdanda çıkabilir

Kimse kimseyi hiçbir bağ yüzünden sevmek zorunda değil Saygı önemli
Birbirinizle iletişimi minimum tutun yeter Karşılaşırsanız Allah'ın selamını berip geçin yanından Aynı odada uzun süre kalmayın
Suratınızı asmayın İfadesiz kalın ona karşı
Ve kv'nizin sizi kıyaslamasına izin vermeyin Evladı olan o Sizi sevmesi çok güzel ama doğru değil

Zaten bana ayılıp bayılsın istemiyorum abisinin eşiyim saygısı olsun gerisi umrumda değil. Mümkün oldukça başka şeylerle uğraşıyorum görmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…