Hasta eşime çek o zaman demem 😓

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.578
6.479
358
35
Merhaba hanımlar.
Bütün erkekler mi böyle yoksa benimkine özel mi anlamıyorum. Eşim uzun zamandır arkadaslariyla maça gitmiyordu. İki haftadır haftada bir gidiyor ve maçtan sonra üç gün pert.
Cuma günü yine maça gitti (daha da gitmesini istemediğimi söyleyeceğim maça) cumadan beri bacağı ağrıyor üstüne zor basıyor.
Doktora gidelim, yok. Ağrı kesici al, yok. Kolojen ya da vitamin kullanalım, yok! Yok! Yok! Bütün haftasonu böyle geçti. Demin telefonda konuştuk gece çok kötüydü hiç iyi uyuyamadım bacağımın ağrısından diyor. Zar zor gece ağrı kesici verdim o da mı ise yaramadı diyorum. Eh işte diyor. Doktora gidelim en iyisi dedim. Yine yok. Aaaa sessiz sessiz çek o zaman dedim. Anlamadım dedi. Afalladi. Herşeye yok diyorsun çek o zaman ne diyeyim dedim. Sinir oldu kapattık.
Benimkine mi özel bu durum, ben nasıl yaklasayim bu adama 😓

Merhaba hanımlar.
Bütün erkekler mi böyle yoksa benimkine özel mi anlamıyorum. Eşim uzun zamandır arkadaslariyla maça gitmiyordu. İki haftadır haftada bir gidiyor ve maçtan sonra üç gün pert.
Cuma günü yine maça gitti (daha da gitmesini istemediğimi söyleyeceğim maça) cumadan beri bacağı ağrıyor üstüne zor basıyor.
Doktora gidelim, yok. Ağrı kesici al, yok. Kolojen ya da vitamin kullanalım, yok! Yok! Yok! Bütün haftasonu böyle geçti. Demin telefonda konuştuk gece çok kötüydü hiç iyi uyuyamadım bacağımın ağrısından diyor. Zar zor gece ağrı kesici verdim o da mı ise yaramadı diyorum. Eh işte diyor. Doktora gidelim en iyisi dedim. Yine yok. Aaaa sessiz sessiz çek o zaman dedim. Anlamadım dedi. Afalladi. Herşeye yok diyorsun çek o zaman ne diyeyim dedim. Sinir oldu kapattık.
Benimkine mi özel bu durum, ben nasıl yaklasayim bu adama 😓
erkekleri çoğu öyle mız mız

İyi demişsiniz. Söyle bir hikaye duymuştum gerçek olay sanırım. Kadın doktora iğneden korkuyorum hap yutamıyorum şurup midemi bulandırıyor falan gibi bir sürü bahane sunmuş doktor da teyze ne diyorsun muska mı yazayım demiş. Sizinki de o hesap. Ne nazlanıyor

Bir kere teklif etmişsiniz zaten üstüne düşüp durmanın bir anlamı yok. Koskoca adam istese veya gerçekten çok çok zorlansa kendi der gidelim diye. Siz elinizden geleni yapmışsınız kendinizi suçlamayın.

Dişe dokunur desteği yoktu size zaten, bari nazını çekmeyin. Vursun kafasını yatsın hastaysa, çocukları ile yarışıyor eşşek kadar herif, emzireyim bi de bey deseydiniz az demişsiniz.

Benim eşim de ameliyatlı.
Doktor oynamanda sorun yok demişti, 8-9 sene korkup oynamadı.
Geçen niyetlenmiş, yapma dedim çok zaman geçti laps diye maç yapma.
Gitti kendini sakatladı, konu benim problemim değil ağrı kesici isterse uzatırım, isterse doktor da araştırabilirim.
Bu kadar.

Erkekler grip olurken bu süreç 3 hafta sürüyor. İlk hafta garip olucam galiba nazlanma evresi, ikinci hafta aha bak grip oldum gördün mü evresi, üçüncü hafta gribim iyileşmedi çok hastayım evresi. 😂
Yapabileceğinizi yapmışsınız, evet çeksin o zmn. Tavsiyelerinize uymadığı sürece nazını da çekemeyeceğinizi söyleyin lütfen. Pışpışlanmak da bi yere kadar aaaaa

Back
X