Hasta eşini umursamayan adam

Ben olsam bende tepki gösterirdim.
Çünkü gerçekten görünen sanki inadına yaptığınız. (böyle yaptınız demiyorum, görünen o)
Bence haksızsınız. 3 saatlik mesafeden hastaneye çağırmak saçma. O gelene kadar siz kendiniz gidebilirsiniz.

Rahatsızlıgımı sormadan haksız bulanlar olmuş. Böbreklerimde taş var, ve ne zaman düşüreceğiö ne zaman agrım olacagı belli olmuyor aniden rahatsızlanabiliyorum. Aynı şekilde kızımda 2 yaşında , 1.5 senedirböbrek rahatsızlığı var

Siz tam okumadınız sanırım ben, gel beni hastaneye götür demedim eşime, tek başıma hastaneye gidemeyecek kadar acil değilim. Rahatsızlığım böbreklerimden kızım yaşında ve 1.5 senedir böbreklernde taş var aynı şeklde benimde böbreklermde taş var ne zaman nerde nasıl agrı başlayacagı belli olmuyor. Aynı rahatdızlıgı olanlar bilir. Eşime gel dedim çnkü agrıdan kızımla ilgilenemeyecek derecedeydim
Gittikten 1 gün snra rahatsızlandım eşimi aradım gelmesi için

Kolay kolay çağırmam git dediysem. Ama git demezdim herhalde hem de iki günlüğüne. Gün içinde olsa neyse. Ama cagirmama rağmen gelmiyorsa tribi hak eder kusura bakmasın.

Ben utanirdim cagaramazdim esimi sonucta kirk yilda bir ailesine gitmis uzmeye hakkiniz yoktu. Alirdim cocugumu binerdm taksiye hastanedede arardm biz rahatsizlandik ama merak etme keyfine bak diye

Adama gitmeden once hastalik acil bi sey olursa cagiririm diyorsunuz ne hikmeyse tam o gidince hasta oluyorsunuz

Cocugunuz var hastasiniz ve iki eliniz kanda buraya konu aciyorsunuz hastaneye gitmek yerine adama attiginiz tribi yaziyorsunuz

Bu adam olmasa siz hicbir sey yapamayacaksiniz galiba. Her isinizi o mu yapiyor?

Biraz buyuyun bence cocuk buyutuyorsunuz bi de

Son cümlenizi hiç yakıştıramadım ben olayın ne zaman oldugunu söylemedim bile nerden biliyorsunuz bugün oldugunu? Hastalık bşy olursa çagırırım diyorum çkğ kızım böbrek hastası 2 yaşında ve 1.5 senedir nefroloji bölümü takip ediyor sırf bu yüzden hastanede 1 hafta yatışı var. aynı şekilde bende böbrek hastasıyım. Bu hastalıgı olanlar bilir ne zamn başlayacagı belli değil

Siz tam okumadınız sanırım ben, gel beni hastaneye götür demedim eşime, tek başıma hastaneye gidemeyecek kadar acil değilim. Rahatsızlığım böbreklerimden kızım yaşında ve 1.5 senedir böbreklernde taş var aynı şeklde benimde böbreklermde taş var ne zaman nerde nasıl agrı başlayacagı belli olmuyor. Aynı rahatdızlıgı olanlar bilir. Eşime gel dedim çnkü agrıdan kızımla ilgilenemeyecek derecedeydim

Siz eşinizle gitmiyorsunuz, eşiniz gidince geri çağırıyorsunuz peki ne yapsın bu adam? Sizin ağrınız tutabilir diye yerinden kıpırdamasın mı? İş vs herhangi bir şey yüzünden gelemese ya da daha uzak dönemeyeceği bir yere gitmek zorunda kalsa ne yapacaksınız? Ağrıdan çocuğunuzla ilgilenemiyorken üç saat adamın gelmesini nasıl bekleyecektiniz?

Son cümlenizi hiç yakıştıramadım ben olayın ne zaman oldugunu söylemedim bile nerden biliyorsunuz bugün oldugunu? Hastalık bşy olursa çagırırım diyorum çkğ kızım böbrek hastası 2 yaşında ve 1.5 senedir nefroloji bölümü takip ediyor sırf bu yüzden hastanede 1 hafta yatışı var. aynı şekilde bende böbrek hastasıyım. Bu hastalıgı olanlar bilir ne zamn başlayacagı belli değil

Sizin verdiginiz bilgilerden o kadari anlasiliyor nereden bileyim bunlari ben medyum muyum?

Kusura bakmayin ama uslubunuz direkt zaten karşınızdakini sucluluk psikolojisi icinde birakmaya yonelik adama da surekli bunu yapiyorsaniz alismis ve umursamamistir

Cok gecmis olsun. Keske basta belirtseydiniz hepimiz hafif bir hastalik sandik kusura bakmayin:(
Ama böyle bir acil durum icin bir plan yapin yani öyle durumda eger esiniz yoksa birakabileceginiz bir insan ayarlayin. Her an olabilir diyorsunuz, bu yüzden hazirlikli olun. Canta felan hazirlayin ayri ayri kiziniz ve sizin icin. Eger belkide siz gidip hastaneye kiziniz da baska birinde kalmak zorunda olursa. Bir arladasiniz tanidiginiz komsunuz vardir muhakkak. Böyle agir acilarla kivranip hem size zulüm hem yavruya... tedbirinizi alin bence ve bir an önce böyle kritik durumlar icin bir plan proje hazirlayin. Allahim sifa versin

Konuyu guncelleyip belırtırsenız ona göre cevap yazılır..geçmiş olsun

Rahatsızlıgımı sormadan haksız bulanlar olmuş. Böbreklerimde taş var, ve ne zaman düşüreceğiö ne zaman agrım olacagı belli olmuyor aniden rahatsızlanabiliyorum. Aynı şekilde kızımda 2 yaşında , 1.5 senedirböbrek rahatsızlığı var
İlk mesajda belirtseydiniz yanlış anlaşılmazdı.
Bilemeyiz ki neyiniz var, sıradan bir ağrı geliyor insanın aklına ilk.

Rahatsızlığınız nedir? 2 yaşındaki çocuğu taksiye atıp hastaneye gitmek zor olmasa gerek... ben çok daha zor durumlardan sıyrıldım da ordan biliyorum

Kendiniz hastaneye gidemeyecek durumdamiydiniz?
Bi enjeksiyon icin çağırmak sacma olmuş. Bir engeliniz yoksa tabii. Eger gidemeyecek durumdaysaniz o zaman esiniz ayıp etmiş olur

Her kadın hastaneye kendisi gidebilir. Buradaki asıl sorun küçük bir bebekle hastaneye gitmek. Eger benimki gibi de durmayan bir bebekse Allah yardim etsin. :KK43:

Şu piremseslerden de...
Adam yılda bir kere anasının yanına gitmiş. Gider gitmez ''cok kötüyüm,gel"
Gerçekten kotuyseniz de hastane yakınmış. Rahatlıkla gidebilirsiniz. Bir erkeğin size eşlik etmesine mi ihtiyacınız var? Ya yarın bir gün adamın başina birşey gelse? Ya bosansaniz?
Bence adam gelmemekte de sinirlenmekte de haklı. Ben olsam ben de gelmez ve sinir olurdim esime

Öncelikle Herkese merhaba,
başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Kaynanam ve kayınbabam ile konuşmuyorum. eşimin yengesi aradı, kaynananla konuştuk piknik yapıcaz sizde gelin dedi. (kaynanam farklı şehirde oturuyor aradaki mesafe 3 saat)
Bende uygun dille durumu anlattım gitmeyeceğimi belirttim. Eşimede ben gitmiyorum ama sen istersen git dedim acil bir durum olursa ararım gelirsin. Tamam dedi gitti 2 gün kalıp dönecekti. Gittikten 1 gün snra rahatsızlandım eşimi aradım gelmesi için pikniğe gidiyoruz akşam gelirim şimdi gelemem hastane yakın çocugu al git igne yaptır dedi. (2 yaşında kızım var) Yaşadıgım yerde ailem hiçbir yakınım yok, bende tepkimi gösterdim bu seferde bana bagırdı Bi hasta olan sen misin de herkes hasta olabilir hastane dibinde git işte vs vs. Telefonu yüzüne kapattım aradı açmadım.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
adam haksız değil.git deyip göndermişsiniz, ölüm kalım mevzusu da yok ortada.tam da piknik günü hadi 3 saatlik yerden gel de yakındaki hastaneye götür beni demek çok saçma.3 saat yol da adamın gelmesi falan en erken 4 saati bulacak.4 saat evde mi bekliyceksiniz zaten madem hastaneliksiniz.koca kadınsınız ve en önemlisi annesiniz, bir çocuğa rol model olup yetiştiriyorsunuz.

Bu hastalığınızın seviyesine göre değişir. Çok ağır hale geldiyseniz. Çocuğu kucağınıza falan alamayacak durumdaysanız . Etrafa tutunarak falan yürüyorsanız. Ateş baş dönmesi gibi sorunlar varsa yani haklısınız. O durumda Başlarım pikniğe.
ama ayakta geçiriyorsanız hastalığı , durumunuz çok ağır değilse bu sefer eşiniz haklı olmuş olur.

Back
X