Hasta eşini umursamayan adam

Eşinizin yerinde olsam aynı şekilde sinirlenirim ve dönmem.
Hazırlan, yola çık derken o 3 saat 4-5 saat olacak zaten. O kadar zaman adamı mı bekleyecektiniz?
Eşinizin gözünden bakınca iyi niyetli durmuyor. "İyi ki bir ailemle pikniğe gideceğim dedim. Ne yaptı etti burnumdan getirdi" demiştir kesin.

Ayrıca çocuğunuzun da böbrek rahatsızlığı olmasının, 1 hafta hastanede yatmasının konuyla ne alakası var? O an hasta olan çocuk değil sizsiniz.
Bu detayı öğrenince adama değil size mi hak vermeliydik?

Bu kadar acil çağırmanızı gerektirecek hastalığınız ne ki yani bir anda ne oldu?ayrıca gitmesine izin veren de sizsiniz sonra da dön rahatsızlandım diyorsunuz biraz inadına yapmışsınız gibi geldi hani çok kötü bir durumunuz olsa burada konu açmak yerine dinleniyor olurdunuz ya da kızınızı bir komşuya bırakıp gidebilirdiniz yani 3 saat yoldan çağırmaktansa böbrek ağrınız tutmuş kronik düşüremediğiniz önceden de olan birşeymiş bir iğne vurdururdunuz hala ağrınız olsa o ağrıyla burada yazamazsınız

Yasadiginiz sehirde hic mi kimseniz yok gercekten, hani bu durum cok onemli ise insan is arkadasin bile arayabilir, yarim saat cagirabilir. Zaten esiniz uzakta imis. Ki baska bir sebeple daha uzak bir yerde de olabilir di. Her zaman insana b ve c planlari lazim.

Ben de her isini kendisi halleden kadinlardan degilimdir ama bir cok yedek planim olur.

O yuzden esinizi illa hemen gel diye aramanizi dogru bulamadim ben de. Elbette esinizi arayacaksiniz ama baska cozumlere de acik olmalisiniz. O da cocukla hastaneye git demektense sizi arkadasina vs yonlendirebilirdi. Saglikla ilgili meselelerde herkes yardimci olur eger rica edilirse.

Komik oldugunuzu mu sanıyorsunuz? Umarım bir gün aynı durum başınıza gelmez. Taş düşürmenin ne sancılı bir durum oldugunu şakası bile yapılmaması gerektiğini o zaman bizzat size hatırlatırım
Dünyada tek taş düşüren siz olduğunuz için hayal bile edemiyorum. Adam huyunuzu biliyor inanmamış biz neden inanalım size. 5-6 saat bekleyebilecek bir hastalık bu taş mereti bilmezmiyim. Merak etmeyin sizin gibi geçireceksek hiçbirimize koymaz bu taş.

bazı yazılanlara hak veriyorum evet ama 3 saatlik yol ve piknik olayı bana da mantıkl ıgelmiyor yaa..
Ayrıca yorum uapmak kolay ama yaşayınca insanın gerçekten siniri bozulmuştur bende olsam sanırım baya surat asar triplenirdim

Back
X