HASTA GÜVERCİN :')

namutenahi_

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
98
63
18
Merhaba hanımlar, sokaktan bir kaç gün önce kedilerin ağzından aldığım bir güvercinim oldu kendisini bulduğumda çok şükür bir ısırılma, ya da bir tarafında yaralanma yoktu durumu çok iyi yemek felan yiyor hareketli sadece tek bacağında biraz hassasiyet var anladığım kadarıyla yürürken düşüyor sendeliyor, veterinere goturemeyecegim bir kaç gün daha çünkü komşuma bırakmam gerek tatile gidicegim, şimdi aranızda veteriner var mıdır yani ayağına evde ne yapabilirim bağlasam mi ev koşullarında, ya da veteriner hekim kirik var mı yok mu nasıl anlar bana yardımcı olun lütfen üzülüyorum ona yaa

Keşke bir veterinere ya da fakülteye bırakabilseniz evde daha kötü olabilir yanlış birşey yapabilirsiniz

Keşke bir veterinere ya da fakülteye bırakabilseniz evde daha kötü olabilir yanlış birşey yapabilirsiniz
Elimden geldiğince dikkatliyim bacağı konusunda emin olamadım diye ellemiyorum bile yemek yemesi iştahı her şeyi yerinde tek sorun o maalesef şu bi kaç gün goturemedim inşallah bir veteriner arkadaş çıkarda evde ne yapabilirim şuanlık belki onu öğrenebilirim

Keşke geciktirmeseniz geç kalındıkça kırıksa eğer kaynama olasılığı düşüyor

Kırık olup olmadığını anlayamazsınız malesef.tarif usulü de olmaz bu işler.en yakın zamanda veteriner hekime götürmeniz lazım.

Kendiniz bisey yapmayin bulundugunuz ilcenin belediye veterinerligini arayin aliyolar ben gitmistim bizimkine guvercinler icin ozel kus yuvasi vardi bisurude guvercin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…