Merhaba arkadaslar
2016 da konu açmişim. Kayınvalidemle ilgili. Neredeyse 2019 oldu ama ben bir arpa yol katedememişim. Benim kadar aptal ve salak bir insan herseyi hakkediyor gerçi. Esimle az önce büyük bir kavga ettik kafam allak bullak.
Kayınvalidemle ayni apartmandayiz. Kendisi normal bir insan değil. Evlenirken salakliğimdan ayni yerde oturmayı kabul ettim ama ruh hastası olduğunu nerden bilebilirdim
Attığı iftiralar kafasından kurduğu olmayan seyler vesveseleri v. S biz ayrıldık o apartmandan kiraya çıktık. Hayatımın en mutlu dönemi idi. Kafamı duvarlara vurasım geliyor.
Sonra bu oğlunun ve torunlarının hasretine dayanamayıp güya hastaneye düşüyor. Çok pişmanımlar ölüyorumlar oğlum ne olur geri dönünler.
Esim geldi ağlayarak annem ölecek kalbi dayanmıyor geri dönelim dedi. Salak ben gerizekali ben kabul ettim. Ama ben asla kendisiyle muhatap olmam kendin muhatap olursun gider gelirsin dedim. Geri döndük.
Geri döndüğümüzn bir ayı dolmadı bu yine sinir krizleri ve iftiralarına başladı. Ben evine gitmediğim ve muhatap olmadığım için ya arabalarıyla ya bağırarak konuşup benim de duymamı sağlayıp sinir çıkarmaya her sn beddua ve küfür etmeye başladı. Ya sabır dedim. Abuk subuk kurslara yazıldım evde durmamak için. Ama yok kadın takmış kafayı bana durmuyor.
Bir arkadas la konuştum kendi annesinin de aynı olduğunu manic depresif atak geçirdiğini ve şizofrene bağlayacagını en kısa zaman da psikyatra götürmemizi söyledi. Hem kadına hem kendize eziyet etmeyin dedi.
Esimle konuştum. Anneni doktora götür diye. Gelmez diyor. Babanla konuş o zaman götürmek zorundasın diyorum babam da annemi tutar annen deli mi der diyor. O zaman doktoru al eve getir diyorum. Yok zaten işte çok bunaliyormuş. Niye üstüne gidiyormuş um. Annesini duymayacakmişim bırak konuşsun sen evde durma dışarı çık diyor kafanı dağıt diyor.
Ya böyle hayat geçer mi. O zaman niye geri getirdin beni bu eve. Kafayı yiyeceğim ben hastanelik olacağım en sonunda.
Boşansam daha mutlu olur muyum. Çözüm bu mu? Çocuklar var babalarına düşkün. Eşimle aramda başka büyük bir problem yok. Artısı eksisi hesaplıyorum çıkamıyorum
Uzun oldu kusura bakmayın iç dökme sayın