- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine çık kiraya ve bi daha asla aynı binaya dönme. İlkinde gittin yine gidersin.Herşeye de tamam evet deme.Merhaba arkadaslar
2016 da konu açmişim. Kayınvalidemle ilgili. Neredeyse 2019 oldu ama ben bir arpa yol katedememişim. Benim kadar aptal ve salak bir insan herseyi hakkediyor gerçi. Esimle az önce büyük bir kavga ettik kafam allak bullak.
Kayınvalidemle ayni apartmandayiz. Kendisi normal bir insan değil. Evlenirken salakliğimdan ayni yerde oturmayı kabul ettim ama ruh hastası olduğunu nerden bilebilirdim
Attığı iftiralar kafasından kurduğu olmayan seyler vesveseleri v. S biz ayrıldık o apartmandan kiraya çıktık. Hayatımın en mutlu dönemi idi. Kafamı duvarlara vurasım geliyor.
Sonra bu oğlunun ve torunlarının hasretine dayanamayıp güya hastaneye düşüyor. Çok pişmanımlar ölüyorumlar oğlum ne olur geri dönünler.
Esim geldi ağlayarak annem ölecek kalbi dayanmıyor geri dönelim dedi. Salak ben gerizekali ben kabul ettim. Ama ben asla kendisiyle muhatap olmam kendin muhatap olursun gider gelirsin dedim. Geri döndük.
Geri döndüğümüzn bir ayı dolmadı bu yine sinir krizleri ve iftiralarına başladı. Ben evine gitmediğim ve muhatap olmadığım için ya arabalarıyla ya bağırarak konuşup benim de duymamı sağlayıp sinir çıkarmaya her sn beddua ve küfür etmeye başladı. Ya sabır dedim. Abuk subuk kurslara yazıldım evde durmamak için. Ama yok kadın takmış kafayı bana durmuyor.
Bir arkadas la konuştum kendi annesinin de aynı olduğunu manic depresif atak geçirdiğini ve şizofrene bağlayacagını en kısa zaman da psikyatra götürmemizi söyledi. Hem kadına hem kendize eziyet etmeyin dedi.
Esimle konuştum. Anneni doktora götür diye. Gelmez diyor. Babanla konuş o zaman götürmek zorundasın diyorum babam da annemi tutar annen deli mi der diyor. O zaman doktoru al eve getir diyorum. Yok zaten işte çok bunaliyormuş. Niye üstüne gidiyormuş um. Annesini duymayacakmişim bırak konuşsun sen evde durma dışarı çık diyor kafanı dağıt diyor.
Ya böyle hayat geçer mi. O zaman niye geri getirdin beni bu eve. Kafayı yiyeceğim ben hastanelik olacağım en sonunda.
Boşansam daha mutlu olur muyum. Çözüm bu mu? Çocuklar var babalarına düşkün. Eşimle aramda başka büyük bir problem yok. Artısı eksisi hesaplıyorum çıkamıyorum
Uzun oldu kusura bakmayın iç dökme sayın![]()
En azindan esin yaninda oluyor seni anlamasi bile guzelbisey ya hiç yannda olmayip annem tabi diye yanndada olmayabilirdi sadece duymamazliktan gel benm yanmda eşim dediğim insan 1 kez olsun olmadi..o kadar zor ki allah yardımcın olsunnMerhaba arkadaslar
2016 da konu açmişim. Kayınvalidemle ilgili. Neredeyse 2019 oldu ama ben bir arpa yol katedememişim. Benim kadar aptal ve salak bir insan herseyi hakkediyor gerçi. Esimle az önce büyük bir kavga ettik kafam allak bullak.
Kayınvalidemle ayni apartmandayiz. Kendisi normal bir insan değil. Evlenirken salakliğimdan ayni yerde oturmayı kabul ettim ama ruh hastası olduğunu nerden bilebilirdim
Attığı iftiralar kafasından kurduğu olmayan seyler vesveseleri v. S biz ayrıldık o apartmandan kiraya çıktık. Hayatımın en mutlu dönemi idi. Kafamı duvarlara vurasım geliyor.
Sonra bu oğlunun ve torunlarının hasretine dayanamayıp güya hastaneye düşüyor. Çok pişmanımlar ölüyorumlar oğlum ne olur geri dönünler.
Esim geldi ağlayarak annem ölecek kalbi dayanmıyor geri dönelim dedi. Salak ben gerizekali ben kabul ettim. Ama ben asla kendisiyle muhatap olmam kendin muhatap olursun gider gelirsin dedim. Geri döndük.
Geri döndüğümüzn bir ayı dolmadı bu yine sinir krizleri ve iftiralarına başladı. Ben evine gitmediğim ve muhatap olmadığım için ya arabalarıyla ya bağırarak konuşup benim de duymamı sağlayıp sinir çıkarmaya her sn beddua ve küfür etmeye başladı. Ya sabır dedim. Abuk subuk kurslara yazıldım evde durmamak için. Ama yok kadın takmış kafayı bana durmuyor.
Bir arkadas la konuştum kendi annesinin de aynı olduğunu manic depresif atak geçirdiğini ve şizofrene bağlayacagını en kısa zaman da psikyatra götürmemizi söyledi. Hem kadına hem kendize eziyet etmeyin dedi.
Esimle konuştum. Anneni doktora götür diye. Gelmez diyor. Babanla konuş o zaman götürmek zorundasın diyorum babam da annemi tutar annen deli mi der diyor. O zaman doktoru al eve getir diyorum. Yok zaten işte çok bunaliyormuş. Niye üstüne gidiyormuş um. Annesini duymayacakmişim bırak konuşsun sen evde durma dışarı çık diyor kafanı dağıt diyor.
Ya böyle hayat geçer mi. O zaman niye geri getirdin beni bu eve. Kafayı yiyeceğim ben hastanelik olacağım en sonunda.
Boşansam daha mutlu olur muyum. Çözüm bu mu? Çocuklar var babalarına düşkün. Eşimle aramda başka büyük bir problem yok. Artısı eksisi hesaplıyorum çıkamıyorum
Uzun oldu kusura bakmayın iç dökme sayın![]()
En doğru en pratik en akıllı en çözümcül cevabı siz vermişsinizSesini duyduğun an müzik aç sende.
Eşin evde yokken kapın çalınırsa açma.
Evi makinaya tutacaksan onun sesinin çıkacağı zamanları bekle:)
Madem geri döndün o eve, onu duymamaya çalışcaksın.
O söylendiğinde sende yüksek sesle kahkahalar at ne diye kendini sıkıyorsun. Kek yap al kahveni de aç film izle akşam eşin geldiğinde hiç annesinden bahsetme yine söylendi mi diye sorarsa valla arada bağrışlar geliyordu ama pek kulak vermedim müzik açıp evi temizledim kek yaptım kısacası evimin huzuru kaçmasın diye kulaklarımı tıkadım de emin ol eşin de kendini iyi hissedecek.
İftirada sinir krizinde bi level üstü nedir konumu okumanızı onerırım.bencede cıkın bende bı donem altlı ustlu oturdum ve suan ayrıyım ayrı oldugum halde bunları yasıyorum ordan cıkmadıkca huzur yok sıze bılesınjz
Bir an eltim misiniz diye düşündüm ama eşiniz tek erkekmiş. Benim kv de aynı böyle. Herkesi bana karşı dolduruyor kimseyle görüşmemi istemiyor dısarıdan öyle saf öyle çilekeş öyle gariban görünuyor ki eminim herkes benden nefret ediyordur. Kendisini deli yerine koyuyor iftiranın küfürün bedduanın kavganın çirkefligin bini bin para. Kafasında kurdugu her seyi gercekmis gibi anlatıyor. Bize bulaşmasın diye herkes ona sen haklısın diyor.
Söyledigi her seyi inkâr ediyor. En son doktora götürelim diye konustular. Ama ben deli miyim diye ortalığı yıktı. Alışmıs çirkeflikle herkese her istediğini yaptırmaya. Ben görüşmuyorum ama yine de etrafta hakkımda konustuklarını duyuyorum. Oglunun evine giremeyen çilekeş anneyi oynuyor. Demediğim şeyleri sana bunu dedi oma bunu dedi diye anlatıyor. Kimseyle gorusmemi istemiyor. Artık insanlara kendimi anlatmaktan da yoruldum. Kendimi vahşi bi hayvanın pençesine düsmüs gibi hissediyorum. Görüsmesem de durum bu.
Herkes sen onu deli kabul et hasta kabul et diyor. Ama edemiyorum. Çünkü kafası başka şeylere zehir gibi çalışıyor. Ölse kurtuldum diye sevineceğim öyle bir duygudayım. Çözüm onerim yok maaalesef. Çünkü bu modeller aynı binada yasamasaniz bile yapacağını yapıyor. Allah yardımcımı olsun ne diyim.
En azindan esin yaninda oluyor seni anlamasi bile guzelbisey ya hiç yannda olmayip annem tabi diye yanndada olmayabilirdi sadece duymamazliktan gel benm yanmda eşim dediğim insan 1 kez olsun olmadi..o kadar zor ki allah yardımcın olsunn
öyle dese zaten giderdim ama böyle de çözüm yok bakalım nereye kadar gidecek.Başka türlü bi hastalık olsa, elden ayaktan düşse sabretmek gerekir belki ama sizinki kahır çekmek.Eşiniz kıymet bilir mi bilmiyorum, yıllar sonra size minnet duysa bile sizden gidenler asla geri gelmeyecek.Değer mi iyice bir düşünmek lazım.Boşanmayın ama orayı derhal terkedin...
Böyle durumlarda eşin sözde desteği aslında durumu daha karışık hale getiriyor.Birşeyler yapmadıktan sonra lafla peynir gemisi yürümez.
“Annemdir sus otur” dese çekip gitmek daha kolay olurdu hiç olmazsa...
Eşin dışarı çık diyor ya, cidden çık.. Kendini alışverişe ver.. Ee hava buz gibi bende kafede oturdum, kuru kuruya oturulmuyor de.. Eve geç geldim yemek yok de.. Bakalım dışarı çıkmak işi çözüyormuymuş?? Senin ailen eşine öyle küfürler etse, bağırsa çağırsa sen aynı yerde tutar mıydın ? Eşin bunlara dayanır mıydı?
Suc sizde geri dönmuşsunz hadi ilk kabuk ettiginzde nasil biri oldugunu bilmiyordunuz ikincide bile bile geri dönmıssunuz ne denilir ki