sanırım hıc arkadaşı yok,varmıs gıbı davranıyor..
nıye bozuyosun kızı!:)
Çok sosyal bir insan zibilyontane arkadaşı var
çok yakın dostum dediği insanlarda var :26:
haha ye nebileyim ben bilerek öyle söylemedimki şaka yapayım dedim ciddi çıktı :))
Yuz yuze gorustugundeki davranislarinda bi anormallik yoksa bence bosver onemli bi durum oldugunu zannetmiyorum :)
allah allah ozaman hasta gerçekten..
bıraz temkınlı ol sende bence..
hayal dünyası bayag genıs,olmayan seylerı var gıbı yasıyor olabılır..
bı buyugune anlatsan
Kendi duymak istediği gibi yorumlar yazıp birinin dikkatini mi çekmeye çalışıyor acaba ?
İnsan şizofrenisinin farkında da olabilir
belki de sadece yalnızlıktandır
Bilmiyorumki eğer öyle olduğunu varsayarsak bu yine destek gerektiren bir hastalık mı konuşmalımıyım ?
Hayırlı akşamlar sizlere birşey danışmak istiyorum, gayet şaşırdığım ama nedenini bir türlü çözemediğim birşey. Yakın bir arkadaşım var malum sitede ekli çok yakın bir arkadaşım ve hemen hemen bütün arkadaşlarını tanıyorum son zamanlarda sürekli olarak 1 kız 1 erkek 2 kişi ile muhabbet ediyordu yani durum paylaşıyor altına hep o 2 kişi yorum yapıyor 2 kişi durumlarını beğeniyor. Haliyle merak edip profillerine baktım 2side yeni açılmış ve sadece o arkadaşım ekli önce bir esprisini yaptım kendi kendinemi konuşuyorsun kız senmisin bunlar diye ben gülmesini beklerken baktım kızarıp bozarıyor o an ayrı bir şok oldum meğer hakkaten kendiymişNeden böyle yapıyorsun dediğimde bir cevap vermedi . Şimdi şizofren desek şizofren hastaları sanırım farkında olmadan yapıyor bunu ama o arkadaşım o kişilerin olmadığının farkında kendi öyle yazıyor yani neye dikkat çekmek istiyorsa hastaysa hastayım yazıyor diğerleri yani kendi bir daha cevap veriyor ? Böyle bir hastalık varmı sizce yardım almasını gerektircek ciddi bir durum mu bu ?
öyle mi ? Şizofren başlangıcıda olabilir mi yani ?
Bilmiyorumki eğer öyle olduğunu varsayarsak bu yine destek gerektiren bir hastalık mı konuşmalımıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?