Hasta mı değil mi :/ ??

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
73
Hayırlı akşamlar sizlere birşey danışmak istiyorum, gayet şaşırdığım ama nedenini bir türlü çözemediğim birşey. Yakın bir arkadaşım var malum sitede ekli çok yakın bir arkadaşım ve hemen hemen bütün arkadaşlarını tanıyorum son zamanlarda sürekli olarak 1 kız 1 erkek 2 kişi ile muhabbet ediyordu yani durum paylaşıyor altına hep o 2 kişi yorum yapıyor 2 kişi durumlarını beğeniyor. Haliyle merak edip profillerine baktım 2side yeni açılmış ve sadece o arkadaşım ekli önce bir esprisini yaptım kendi kendinemi konuşuyorsun kız senmisin bunlar diye ben gülmesini beklerken baktım kızarıp bozarıyor o an ayrı bir şok oldum meğer hakkaten kendiymiş Neden böyle yapıyorsun dediğimde bir cevap vermedi . Şimdi şizofren desek şizofren hastaları sanırım farkında olmadan yapıyor bunu ama o arkadaşım o kişilerin olmadığının farkında kendi öyle yazıyor yani neye dikkat çekmek istiyorsa hastaysa hastayım yazıyor diğerleri yani kendi bir daha cevap veriyor ? Böyle bir hastalık varmı sizce yardım almasını gerektircek ciddi bir durum mu bu ?

sanırım hıc arkadaşı yok,varmıs gıbı davranıyor..

nıye bozuyosun kızı!:)

Ahaha manyak midir nedir bu millet ne yiyo ne iciyo ben de istiyorum ya

sanırım hıc arkadaşı yok,varmıs gıbı davranıyor..

nıye bozuyosun kızı!:)

Çok sosyal bir insan zibilyontane arkadaşı var
çok yakın dostum dediği insanlarda var :26:
haha ye nebileyim ben bilerek öyle söylemedimki şaka yapayım dedim ciddi çıktı :))

Yuz yuze gorustugundeki davranislarinda bi anormallik yoksa bence bosver onemli bi durum oldugunu zannetmiyorum :)

Çok sosyal bir insan zibilyontane arkadaşı var
çok yakın dostum dediği insanlarda var :26:
haha ye nebileyim ben bilerek öyle söylemedimki şaka yapayım dedim ciddi çıktı :))

allah allah ozaman hasta gerçekten..

bıraz temkınlı ol sende bence..

hayal dünyası bayag genıs,olmayan seylerı var gıbı yasıyor olabılır..

bı buyugune anlatsan

istediği yorumları biri yapmayınca, o da öyle bir yol bulmuştur. hastalık olarak düşünmedim ben.

Yuz yuze gorustugundeki davranislarinda bi anormallik yoksa bence bosver onemli bi durum oldugunu zannetmiyorum :)

yüzyüze normal herhangi bir tuhaflığını görmedim kendi kendine açtığı face hesaplarıyla muhabbet ediyor işte :)

allah allah ozaman hasta gerçekten..

bıraz temkınlı ol sende bence..

hayal dünyası bayag genıs,olmayan seylerı var gıbı yasıyor olabılır..

bı buyugune anlatsan

şimdi cidden bir rahatsızlıksa en azından psikolojik destek için ikna etmem gerekiyor tek takıldığım nokta kendisininde bu insanların olmadığının farkında olması :26:

Kendi duymak istediği gibi yorumlar yazıp birinin dikkatini mi çekmeye çalışıyor acaba ?

İnsan şizofrenisinin farkında da olabilir
belki de sadece yalnızlıktandır

Kendi duymak istediği gibi yorumlar yazıp birinin dikkatini mi çekmeye çalışıyor acaba ?

Bilmiyorumki eğer öyle olduğunu varsayarsak bu yine destek gerektiren bir hastalık mı konuşmalımıyım ?

Benim arkadaslarim da yapardi ya mesela bikac kiz ortak bi face hesabi acarlardi, kendi facelerine ekleyip sevgililerini kiskandircak seyler yazarlardi. Dikkat cekicek yorumlar vs. Bu tarz bisey olabilir

o ne ki bizim bir arkadaş kız face hesabı açıp kendisiyle ilişki yapmıştı ikisini aktif kullanıyordu birinden birine ilanı aşklar sonra diğerine geçip cevap vermeler var öyle insanlar zamanla geçer bizimkinde öyle oldu

Bilmiyorumki eğer öyle olduğunu varsayarsak bu yine destek gerektiren bir hastalık mı konuşmalımıyım ?

Bence konusma canim bu konuda. Hic olmamis gibi davran, utandirma. Benzer bisey tekrarlanirsa konusursun, konusursan utanir

aynı seyi bu sitede bir kez daha yazmıstım baska bir arkadasa...
sana da söyleyim canım... benim cok yakın bir arkadasım vardı. dedigin gibi milyon tane arkadası olan sosyal bir insandı.
babası adına fake bi facebook hesabı acmıs kendisine sanki babasıymıs gibi yorumlar yazıyordu ''canım kızım... bitanecik kızım... güzel kızım...'' gibi gibi.
daha sonra bi baktım o hesabın adı, fotografı degismis bu kez de kuzeniymis gibi yazıyordu ''tatlı kuzenim benim'' falan. ama diger ''güzel kızım..'' yorumları hala duruyordu falan. :26: olmamıs seyleri uydurup anlatır, sonra uydurdugu seyleri unutup aynı olayı baska sekilde tekrar anlatırdı falan. boyle bi kızdı. :26: bence psikolojik bi sorun kesinlikle...

vay sızofren vay :))))) allah senı napsın :))haahahahahahahah

Evet konuş tabi ki sebebini öğren. Verdiği cevaptan belli eder zaten hastalık olup olmadığını. Bazı insanlar hayal dünyasında yaşar, kendi uydurduklarına kendisi inanır. Belki hayal dünyasında o kişiler onun gerçekten arkadaşıdır , bilemiyorum :26: Ailesinden birisiyle konuşsanızda onları kızın hasta olduğuna inandırabileceğinizi sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…