- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
o ne ki bizim bir arkadaş kız face hesabı açıp kendisiyle ilişki yapmıştı ikisini aktif kullanıyordu birinden birine ilanı aşklar sonra diğerine geçip cevap vermelervar öyle insanlar zamanla geçer bizimkinde öyle oldu
Bence konusma canim bu konuda. Hic olmamis gibi davran, utandirma. Benzer bisey tekrarlanirsa konusursun, konusursan utanir
aynı seyi bu sitede bir kez daha yazmıstım baska bir arkadasa...
sana da söyleyim canım... benim cok yakın bir arkadasım vardı. dedigin gibi milyon tane arkadası olan sosyal bir insandı.
babası adına fake bi facebook hesabı acmıs kendisine sanki babasıymıs gibi yorumlar yazıyordu ''canım kızım... bitanecik kızım... güzel kızım...'' gibi gibi.
daha sonra bi baktım o hesabın adı, fotografı degismis bu kez de kuzeniymis gibi yazıyordu ''tatlı kuzenim benim'' falan. ama diger ''güzel kızım..'' yorumları hala duruyordu falan. :26: olmamıs seyleri uydurup anlatır, sonra uydurdugu seyleri unutup aynı olayı baska sekilde tekrar anlatırdı falan. boyle bi kızdı. :26: bence psikolojik bi sorun kesinlikle...
hay Allah bende yaptıklarının bilincinde olduğundan içim rahattı şizofren başlangıcı değildir diye.evet henüz nevroz orta dereceli olabilir
psikoza girdiğinde artık tamamen gerçeklerden kopar
Lisedeyken erkek hesabi acilkendi durumlarimi bbeğenip fotograflarima çok güzelsin diye yazmistim
Sevgilim o çocuğu bulacakti
Sonra yakin arkadasimla ilişki yapmistik, kiz her fotografikaltina cçok yakisiklisin askim falan yazıyordu
Ozelden de askimmm seni seviyorum falan yazmisti ciddi ciddi
Manyak
Evet konuş tabi ki sebebini öğren. Verdiği cevaptan belli eder zaten hastalık olup olmadığını. Bazı insanlar hayal dünyasında yaşar, kendi uydurduklarına kendisi inanır. Belki hayal dünyasında o kişiler onun gerçekten arkadaşıdır , bilemiyorum :26: Ailesinden birisiyle konuşsanızda onları kızın hasta olduğuna inandırabileceğinizi sanmam
evet canım birde o var işte ...
Çok sağol canım .. Sevgi eksikliği belkide ..
hay Allah bende yaptıklarının bilincinde olduğundan içim rahattı şizofren başlangıcı değildir diye.
olabilir gayet şizofreni hastasıyım deyip halüsinasyon gördüğünü bilen hastalarım olmuştu
üzüldüm o kızcağıza da
hahaİşte kimi kıskandırmak için yapıyor kimi yalnızlıktan kimi dikkat çekmek için hastalık olduğunu düşünmüyorum :)
Aynen :)
Kkda hep boyle anilarimi paylasiyorum millet beni deli olarak görüyor kesin ama neyse .
Bir erkek hesabim daha vardi oradan kiz erkek baya eklemistik 600 kusur arkadasim vardi.
Kizlara iltifatlar ederdik falan
Erkeklerde gay sahip engellerlerdi beni.
Sinir olduğumbir kkizi ekleyip kanka olmuştum falan
Bu kiz sevgilinin eski sevgilisi, iyi kizmis ama valla
Velhasil kelam eğlence amaçli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?