Hasta mı değil mi :/ ??

Lisedeyken erkek hesabi acilkendi durumlarimi bbeğenip fotograflarima çok güzelsin diye yazmistim
Sevgilim o çocuğu bulacakti
Sonra yakin arkadasimla ilişki yapmistik, kiz her fotografikaltina cçok yakisiklisin askim falan yazıyordu
Ozelden de askimmm seni seviyorum falan yazmisti ciddi ciddi
Manyak

İlgi geçmek iltifat görmek ya da sosyal olduğunu ispatlama çabasında olabilir, size bir zararı yoksa boşverin, eğlensin kendi çapında.

Bence konusma canim bu konuda. Hic olmamis gibi davran, utandirma. Benzer bisey tekrarlanirsa konusursun, konusursan utanir

evet canım birde o var işte ...

Çok sağol canım .. Sevgi eksikliği belkide ..

evet henüz nevroz orta dereceli olabilir
psikoza girdiğinde artık tamamen gerçeklerden kopar
hay Allah bende yaptıklarının bilincinde olduğundan içim rahattı şizofren başlangıcı değildir diye.

Eğer yakın arkadaşınız ve onu uyarmak istiyorsanız; bunun farkedildiğinde hiç hoş durmadığını söyleyebilirsiniz. Tercih kendsiniin olacaktır.

haha İşte kimi kıskandırmak için yapıyor kimi yalnızlıktan kimi dikkat çekmek için hastalık olduğunu düşünmüyorum :)

Ortalığı telaşa vermeden bir araştırayım istedim önce çok ciddiyse kırmadan birşekil halletmem lazım ..

evet canım birde o var işte ...

Çok sağol canım .. Sevgi eksikliği belkide ..

hay Allah bende yaptıklarının bilincinde olduğundan içim rahattı şizofren başlangıcı değildir diye.

olabilir gayet şizofreni hastasıyım deyip halüsinasyon gördüğünü bilen hastalarım olmuştu
üzüldüm o kızcağıza da

Ne kadar büyütmüşsünüz. Şizofren ne alaka? :S
Benim de bir arkadaşımın çevresi gayet geniş olduğu halde kendi kendine hesap açıp fotoğraflarının altına yorum yazıyordu.
Daha fazla yorum olsun, daha çok beğeni olsun istiyordu.
Gayet de akıllı, zeki bir kız. Gülüp geçeriz böyle şeylere.
Psikolojik destek alınacak kadar mühim bir mevzu değil bence.

haha İşte kimi kıskandırmak için yapıyor kimi yalnızlıktan kimi dikkat çekmek için hastalık olduğunu düşünmüyorum :)

Aynen :)
Kkda hep boyle anilarimi paylasiyorum millet beni deli olarak görüyor kesin ama neyse .
Bir erkek hesabim daha vardi oradan kiz erkek baya eklemistik 600 kusur arkadasim vardi.
Kizlara iltifatlar ederdik falan
Erkeklerde gay sahip engellerlerdi beni.
Sinir olduğumbir kkizi ekleyip kanka olmuştum falan
Bu kiz sevgilinin eski sevgilisi, iyi kizmis ama valla
Velhasil kelam eğlence amaçli bence

hahahhaha çok iyimiş sevgilinin eski sevgilisi iyi fikir ben baya tecrübesizce liseden erkek arkadaşa ekletmiştim Katılıyorum bencede öyle

Son düzenleme:
O işi bi keresinde bende yapmıştım ama benim amacım beğeniler artsındı bozmuşsun kızı çok ayıp Hastalık falan değil ya sanki çok samimi arkadaşı varmışta çok popi çok mutluymuş gibi göstermeye çalışıyo bari arkadaşları gizleyeymiş

Ben Bu Durumu Hastalık Olarak Buluyorum,Adına Ne Derseniz Deyin;İlgi Çekmek-Yalnızlıktan Gebermek-Sosyal Olduğunu Kanıtlamak-Karşı Cinsin Dikkatini Çekmek...

Benimde Böyle Tanıdığım 2 Kişi Olmuştu Biri Erkek Biri Bayan Erkek Olanı Erkek Hesabı Açıp Kendisiyle Kanka Olmuştu Yıllarca Yetmedi Kendi Kendine Küfür Bile Ediyordu Ha İnandırıcı Olsun Diye Bozuşuyorlardı Gergin Oluyordu Psikopata Bağlıyordu Sövüyordu Bildiğin Ve İkiside Aktif Hesaplardı

Bayan Olanı İse Sadece Kendisiyle Canımlı Cicimli Konuşup Dikkat Çekmek İstiyordu Kendi Sayfasında Yorum Yapıyordu Maksat Sayfa Şenlensin Diye

Diyeceğim O ki Biraz Uzak Dur Gerçekten Normal Değil Bence

Facebook gibi ortamlarda artik insanlar bir yaris halinde. Begeni yarisi, arkadas sayisi, kac tane seveni var, refah seviyesi yarisi, vs vs... Kimileri var ki kendini buna asiri kaptirip olmayan seyleri olmus gibi gosteriyor, ya da dikkat cekmek icin ne yapacagini sasiriyor. Benim listemde de var boyle. Dikkat cekmek icin hesabini dondurup, ertesi gune "ben geldim, hosbulduk facebook" gibi seyler yazan var mesela. Kimsenin de ciddiye aldigi yok, gittigi belli bile olmuyor. Ama oyle kendi kendine oynuyor iste. Daha da var da var yani.

Sosyalligin artik internetten yasandigi dunyamizdan kareler. Millet yalnizliktan, sevgisizlikten, insansizliktan kiriliyor. Boyle boyle teselliler ariyor. Ben sasirmiyorum, gordugum cok ornegim var benim boyle.

Bu hastalik midir bilmiyorum ama arkadasin yalnizlik, sevgi ve ilgi acligi cekiyor olabilir. Bu sekilde egosunu tatmin ediyor, cevresine birsey ispatladigini saniyor. Yazik.

bir arkadasım vardı, kişilik bozuklugu oldugunu düşünerek uzaklasmıstım...
sonra o abartılı anlattıgı seylerin gercek olmadıgını biliyordu fakat yeni karakterler yaratıyordu.
en son tesadufen karsılastıgımda gerceklikle bagını koparmıstı demeyeyim ama artık inanıyordu o karakterlere...

yalnız kalmamaya ve psikolojik destek almasını saglamaya calısın

Sirf bundan sizofreni hastasi oldugunu dusunduyseniz sizde de bir sikinti var hanimefendi bahsettiginiz hastaligin semptomlari bu kadar geyikten seyler degil

Benim de öyle bir arkadaşım vardı lisede
Malum sitelerde hesabım yok ama arkadaşlarım anlatırdı sürekli.
Kız abuk subuk paylaşımlar yapar, sonra yine onların altına başka isimden hesaplarla beğenir, yorum yazarmış. S.lak.
S.lak diyorum çünkü gerçekten tuhaf bir arkadaştı:26:
Okulda bir gün canım cicim der -samimi olmamamıza rağmen- sarılır öper, bir gün yüzüme bile bakmazdı.
Ciddi sorunlarının olduğunu düşünürdüm..
Talihsiz bir arkadaşımdı, şimdi ne yapıyor acaba....

Yok yahu abartilacak bir sey...
Hepimizin icinde bir ergen var kabul edin
Eksigini tamamliyor iste, milletten duymak istedigini kendine soyleyip, millete de yolunu aciyor bence...
Her insan gibi sacmalama skalasini dolduruyor, 1-2 yila oha ne sacmaymis der...
Eger sizi rahatsiz ediyorsa, disardan hos gozukmuyor yapma bence diyiverin, o da zaten mahcup olur yapmaz...
Yok hala devam ediyorsa o zaman bir daha dusunmek lazim sanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…