Hasta misafir sorununa çözüm ?

Yaptığın çok çok takdir edilesi bir davranış ama bu süreç boyunca ev sahipliği yapmak yegane ve kocasına düşmez gibi.yani artık ilgilenemiyecegini söylesene kizmamalari gerek.zor bir durum.ailenin bütün fertleri gerekirse toplanıp para toplayıp bir pansiyon veya otele veya eşyalı kiralık bir eve yerlestirebilirler.yani bu kadar yükü sirtliycak en son kişi eşiniz ve siz.
Neticesinde evlatları kardeşleri amca dayı kuzenleri yok mu ki bu iş tek size yuklenmis

ya ben anlamiyorum sabret diyorlar kac ay kalacagi meçhul..yeni evli ... sonucta bekar degilki konu sahibi .. kocasi dese ki istemiyorum e ne yapacak ... hastaligi var keyfine kalmiyor ama cocuklari niye sorumluluk almiyor da yigenine sorumlulugu yukluyorlar... belirsiz birseye sabretmek çok kotu yahu

Bence de çocukları sahip çıkmalı. Onlar şimdi yalnız kalmak istemezler. Hala sizde kuvvet alıyordur. Yalnız korkar. Çocuklardan biri küçük bir ev tutup başlarında durmalı. Bence siz git deşmenizde onlar şu anda pek gidemez, halanıza yardım edecek biri lazım. Size dayanmış. Enişte düşse falan size güveniyor. Yalnız yapamazlar yabancı şehirde. Yemek meselesini söylemeseydi iyiydi. Sonuçta mecbur pişecek. Allah çok acil şifa versin. Nerde varsa.

Bende bunu diyecektim. Tek başına korkuyordur nasıl yaparım diye. İki açıdan da çok zor. Allah kimseye muhtaç etmesin. Çok üzüldüm ben bu konuya

Buna benzer bir konu daha vardı geçmişte kayınvalidesi hastaydı evinde yalnız kalmak istemiyordu konu sahibide eşiyle kavga edip evine göndermişti kadını ve evinde vefat etti kadının evliliği bitti bu yüzden vicdan azabından kahroldu
Hani ağır hastalık bu çok zor eminim evde bu şekilde misafir ağırlamak ama belkide sizin sınavınız budur Allah Rızası için yaparsanız ağır gelmez diye düşünüyorum

Kayınvalide ile Hala aynı konumda değil. İnsanın evladı sahip çıkmalı bu durumda. Ev tutmalı. Annesi ve babasını yerleştirmeli. Ayda bir hafta sonları yanlarına gitmeli. Tabi maddi durumlarını bilemiyorum konu sahibinden cevap alamadık.

İyi geceler hanımlar yazdıklarınızın hepsini okudum teşekkür ediyorum ...öncelikle çocukları üni okuyor daha iş sahibi değiller ama bugün güzel bir olay oldu eşimin arkadaşı yurtdışına çıkacakmış bi süreliğine ve evi istediğimiz gibi kullanabilecegimizi söylemiş evde çok uzak değil ..evi temizletip oraya yerleştirecem halamları bi sürede bu şekilde devam edicez ...Allah herkese sağlık mutluluk nasip etsin

Çok gecmis olsun , Allah sifa versin.
Bu tarz konulara cok sasiriyorum.boyle bir durumda siz ne derseniz deyin aile büyükleri araya girip durumun absurdlugunu halaniza anlatmaliydi.
Bir insanin uzerine bu kadar yuklenilmesi dogru degil.
Benim ailem de Ankarada, ben de kizimi tatilde hastaneye goturecegim ama inanin birkac gun sabah cik aksam gel, hazir ye vs..yani evi otel gibi kullanacak olma durumunu düşünüp geriliyorum. Kaldi ki anne babamin evi.
Burdaki durum cok yanlis. Sizi ve eşinizi bu duruma sokmamaliydilar.

Siz bu konuyu açınca aklıma arkadaşımda kalan kanser akraba teyze geldi.biz liseye gidiyorduk arkadaşıma sık sık giderdik ne zaman gitsem o teyze orada meğer köyden gelmiş koyluleriymis gariban bı kadincagiz.lise çağı ya üfff tamam da hepni burada kalicak filan diorduk.o da söyleyemiyoruz tedavi görüyor bizde çok bunaliyoruz ama annem belli etmeyin hasta kadın dior.,die anlatırdı.sonra bu teyze vefat etti.arkadasim ve ailesi kadını kirmadiklari için içleri hep rahat etti.ne bileyim dünya geçici ..bu sıkıntıda geçer ama incitirseniz o kalıcı olur.sabredin

Kendi odasini vererek mi köstek olmuş? Kira istemeyerek mi? Coluk cocuk cumbur cemaat yer olmasa bile maksat gönüller hos tutulsun gelsinler diyerek mi? Sırf muhalefet
Köstek olmuş demedim yanlış yerden anlamayın demek istediğimi anlayan anladı zaten kendi odasını vermiş ama pişman ve mutsuz bu durumdan
Tabi konu sahibi de haklı o da zor durumda şuan.

Ohh çok güzel bir şekilde çözülmüş olay çok sevindim.
Ama sayfanın başına bi güncelleme yapın isterseniz.

Alllah sizin de onların da yardımcıları olsun, sizi çok iyi anlıyorum inanın ama onları da anlıyorum, çaresizlik o kadar zor ki..hele ki kanser hastası olunca o adamcağızın ayğa kalkıcak hali yoktur ki her seferinde şehirler arası yolculuk yapsınlar, Allahım şifasını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…