- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
Yanlış bilmiyorsam bu tedavide hijyen her şeydir.
Evinizi ve kendinizi böyle dezenfekte edebiliyor musunuz?
Siz çok gönülden bir işe girismissiniz ama bu böyle olmaz ki.
O hastanın duvarlarına kadar haftada 1 buharla silinmesi, steril olmayan kimsenin yaklastirilmamasi lazım kemoterapiden sonra.
Ama normal yaşanılan bir evde bu mümkün olamaz ki.
Acaba bunu mu söyleseniz başka hal çare düşünseler, onlara da size de yazık.
Evet bir kişi daha :)))
Annem kanserdi ve herşeye dikkat ederdik bunu doktorlar farkedip psokologa söylemiş ve doktorun söylediği şey kendini bu kdr izole edemezsin x hanım vücudumuzun mikroba ihtiyacı var abartmasın biraz hastayiz o kdr dikkat edicem zaten kan değerlerin düştüğünde biz sana ziyaretçi almaman gerektiğini dışarı cikmaman gerektiğini söylüyoruz senin kanın da vücut direncinde gayet güzel dışıdır çık gez dolaş bu şekilde hastane odasına evine kapatma kendini ve her hafta hatta bazen 2 günde bir anneme bunu aşılamaya çalıştı bir yerde annemden etkilenip bizde abarttigimiz zaman oldu gerçekten bazen düşünüyorum ve görüyorum annem felç geçirdi dışarı çıktığı zaman belli yemek yedigiy sayıyla eve dinlenmeye geldiğinin zamanların pişmanlığını duyuyorum annemin yanında olmadım ben diyebiliyorum 2 gün yoğun bakımda kaldı baba girsin dedi ben girmesin diye açılım önünde ağladım en sonunda ikna edildim ben annemin son nefesinde yanında yokdum temizlik takıntısı yüzünden eve hapsoldu neymiş kanser herşey mikropsuz olacak hayır kan değerlerine göre doktorlar zaten söylüyor geri kalan durum ise bizimde temiz olduğumuz durum ama şu var tuvaleti ona özel olacak benim evimde iki tuvalet olduğu için klozeti annem kullandı biz hiç kullanmadık onun haricinde nolur haftada 1 duvar silme felan çok abartmayalim burda kanser tedavisi gören ablalarimiz kardeşlerimiz olabilir onları bunkdr pinpiriklik seviyelerini cikartmayalım.
Annem hastayken otobüse bindim bende 2 durak sonra kanser hastası bindi aaa dedim o eğer gezebiliyorsa annemide bizim arabixla çıkartabiliriz annem ne dedi yok dedi mikrop kaparım ben annemi dışarı çıkartamadım o kdr pişmanım ki