Hasta olduğumu düşünmeye başladım

mvkrnlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
545
5
96
Muğla
konumu hemen özet geçecek olursam;
mesela eşimle tartıştım diyelim, geç gelcek diyelim,yada ailemi özledim,canım
başka şeye sıkıldı diyelim vb.........
kalkıp temizlik yapıyorum...normaldede temiz ve düzenli bi insanım.evim hep temizdir zaten.
sabah süpürdüm diyelim moralim bozuk akşam kalkar bidaha süpürür yerleri dolapları silerim.bu arada müzikte açarım tabi.
bu huyum son 1 yıldır ortaya çıktı nedense???
ve artık hasta olduğumu düşünmeye başladım.bi dr.görünsem mi..
aranızda benim gibi olan var mı??

Keşke benimde rahatsızlığım böyle bir şey olsa :D
Bence dert etme .. Herkes stresini bir yolla atar yani... Seninkide buymuş ..

Keşke benimde rahatsızlığım böyle bir şey olsa :D
Bence dert etme .. Herkes stresini bir yolla atar yani... Seninkide buymuş ..

haklısın canm.
umarım daha fazla şeylere yol açmaz..:27:
düşünsene o kadar canım sıkkın ki kendi evimi temizleyp komşulara geçermişim:1:

haklısın canm.
umarım daha fazla şeylere yol açmaz..:27:
düşünsene o kadar canım sıkkın ki kendi evimi temizleyp komşulara geçermişim:1:
Ay valla işleyen demir ışıldar derler ..
Benim gibi değilmişsin en azından bir temizlik yaparım oflaya puflaya .. xD
Üstten üstten .. Pasaklının teki gibiyim yan :D
Dert etme bunu .
Allah başka dert vermesin.

bu resmen skintidan oluyo..bende yeni evlenmistim calisiyodum ama 3 gün haftada...cocuk yok birsey yok..evtemizle temizle geberiyodum..dolapta duran tencereleri tekrar tekrar cikarip temizleyim parlatip geri koyardim yerime..cocuk oldu iyi kötü hareketlendi is bitti :)9 bitmedide yani eskisi gibi deli olmuyodum...normal bu yani..merak etme..temizlik cok güzel birsey valla ..yapana helal olsun...

Biraz da bana bulaşsa keşke...Üzülme bence..En iyisini sen yapıyosun oturup kara kara düşünmektense ''el işleyince gönül ferahlarmış'' atasözüne uyarak kafanı dağıtıyosun.....

ne güzel bir rahatsızlık ben canım sıkkın olduğunda resmen kapatırım kendimi elim iş tutmaz kapıyıda kimselere açmam...
keşke senin gibi yapabilsem ....

Senin yine sadece canın sıkıldığında oluyormuş yine iyi bende duygu değişimi olduğu an içimde bir temizlik isteği oluşuyo. Ama ben çok seviyorum temizliği. Kirli,tozlu bi ortamda asla oturamam. Otursamda psiklojik sanırım miğdem ağrır nedense. Ama bence dert etme canım çok iyi bir şey can sıkıntın gidiyo hem hem de temizlik yapmış oluyosun ama tabi temizlik hastası olmada. çünkü bizim bi komşumuz vardı kadın annesini babasını bile çoraplarına bakardı yazları balkonda oturturdu halılar batmasın diye sanki çamurda gezip geldiler.
Öyle yani kendini kontrol et ama güzel bir şey bana kalırsa temizlik:12:

Ay valla işleyen demir ışıldar derler ..
Benim gibi değilmişsin en azından bir temizlik yaparım oflaya puflaya .. xD
Üstten üstten .. Pasaklının teki gibiyim yan :D
Dert etme bunu .
Allah başka dert vermesin.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
güldürdün beni ya.allahta seni güldürsün inşallah.

Senin yine sadece canın sıkıldığında oluyormuş yine iyi bende duygu değişimi olduğu an içimde bir temizlik isteği oluşuyo. Ama ben çok seviyorum temizliği. Kirli,tozlu bi ortamda asla oturamam. Otursamda psiklojik sanırım miğdem ağrır nedense. Ama bence dert etme canım çok iyi bir şey can sıkıntın gidiyo hem hem de temizlik yapmış oluyosun ama tabi temizlik hastası olmada. çünkü bizim bi komşumuz vardı kadın annesini babasını bile çoraplarına bakardı yazları balkonda oturturdu halılar batmasın diye sanki çamurda gezip geldiler.
Öyle yani kendini kontrol et ama güzel bir şey bana kalırsa temizlik:12:

yok o kadar hastalıklı değilim canım...
olamam.
komşunda komikmiş ya:1:

ne güzel bir rahatsızlık ben canım sıkkın olduğunda resmen kapatırım kendimi elim iş tutmaz kapıyıda kimselere açmam...
keşke senin gibi yapabilsem ....

2 yıldır evliyim bende.ilk zamanlar bende senin gibiydim.
moralim bozuk olduğunda perdemi bile açmazdım.akşama kadar yatardım.kafaya takardım.kendimi bitirirdim.
nolduysa son 1 yıldır oldu bu olay..gene sıkılıyom bazen o bile kesmiyo:27::27::27::27:

ayy seni çok iyi anlıyorum üniv.de psikolojik bunalımdayken bende öyleydim gecenin 1 inde halı fırçalardım heryeri açar çamaşır suyuyla odamı yıkardım çok kokuyor diye laf eden olursada kalkar mis kokulu deterjanlarla silerDİM:16: sonra ilk önce senin gibi hasta olduğumu düşündüm ki ben değil herkes derdi ben takmazdım ama hayatım normale girmeye başlarken ilk önce senin gibi kabullendim şimdide bazen üşeniyorum bile:1::1: okul bitti iş buldum şimdi anneme ancak haftasonları birgünümü ayırarak yardım ediyorum......
yani bunu kabul etmeye başladığına göre bence sende düzelme yolundasın herşeyi olacaına bırak buarada çamaşır suyu gözün görme tabakasını etkiliyormuş haberin olsun....

yok o kadar hastalıklı değilim canım...
olamam.
komşunda komikmiş ya:1:

hem de ne komik :1:abartmıştı artık :1:
benimde el konusunda bir şeyim vardır birde senindee var mı hemen yıkamak isterim ellerimi ellere çok dikkat ederim herkeste:1:
neyse iyidir temizlik iyidir:1:

bu resmen skintidan oluyo..bende yeni evlenmistim calisiyodum ama 3 gün haftada...cocuk yok birsey yok..evtemizle temizle geberiyodum..dolapta duran tencereleri tekrar tekrar cikarip temizleyim parlatip geri koyardim yerime..cocuk oldu iyi kötü hareketlendi is bitti :)9 bitmedide yani eskisi gibi deli olmuyodum...normal bu yani..merak etme..temizlik cok güzel birsey valla ..yapana helal olsun...

enerjinin çoğu çocuğa gidiyo tabi.
herhalde kendine anlatamamaktan ileri geliyo benimkisi:31:

hem de ne komik :1:abartmıştı artık :1:
benimde el konusunda bir şeyim vardır birde senindee var mı hemen yıkamak isterim ellerimi ellere çok dikkat ederim herkeste:1:
neyse iyidir temizlik iyidir:1:

Aynen ben de sürekli elimi yıkama isiteğimden rahatsızım....Hep egzama oldu bulaşık eldiveni takıyorum en azından elim tahriş olmuyo habire eldiven yıkıyorum bu sefer de:9::9::9:

Biraz da bana bulaşsa keşke...Üzülme bence..En iyisini sen yapıyosun oturup kara kara düşünmektense ''el işleyince gönül ferahlarmış'' atasözüne uyarak kafanı dağıtıyosun.....

ilk defa duydum atasözünü...çok doğru gerçekten ama.
inan böyle değildim ben ya.sonradan oldu:44:

ayy seni çok iyi anlıyorum üniv.de psikolojik bunalımdayken bende öyleydim gecenin 1 inde halı fırçalardım heryeri açar çamaşır suyuyla odamı yıkardım çok kokuyor diye laf eden olursada kalkar mis kokulu deterjanlarla silerDİM:16: sonra ilk önce senin gibi hasta olduğumu düşündüm ki ben değil herkes derdi ben takmazdım ama hayatım normale girmeye başlarken ilk önce senin gibi kabullendim şimdide bazen üşeniyorum bile:1::1: okul bitti iş buldum şimdi anneme ancak haftasonları birgünümü ayırarak yardım ediyorum......
yani bunu kabul etmeye başladığına göre bence sende düzelme yolundasın herşeyi olacaına bırak buarada çamaşır suyu gözün görme tabakasını etkiliyormuş haberin olsun....

ciddi misin??
elimde eldiven zaten.
gözümede deniz gözlüğümü taksam ne:18:

aslında senin için çok iyi bişi bu,:6: farkında değilsin ama ,düşünüp düşünüp kendini yiyip bitirmektense:18:
ev işi yapman ,hem kafanı dağıtmana yardımcı olur, hemde evin tertemiz olur :16:

banada o hastalıktan biraz bulaşsa iyi olur ,kendimi toparlamam lazım,
buaralar biraz saldım kendimi çocuğun okulu , dersleri, diğerinin tripleri ,ev gezmeleri orası burası derken,
baya bi pasaklı oldum çıktım,:26:çocuklar küçükken geceleri temizlik yapan ,sarmalar saran,ütü yapan,halı silen ben(o kocaman koltukların bazamın altını 2 günde bir silerdim) şimdilerde 1 veya 2 haftada bir anca siliyorum of ya bende bundan şikayetçiyim:5:

Back
X