• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta olduğumu düşünmeye başladım

Kafanızı dağıtmak için beyninizin kendi kendine oluşturduğu savunma, hepsi bu bence.

Eğer titizlik hastalığı durumu değilse bu bence hastalık değil.

ciddi misin??
elimde eldiven zaten.
gözümede deniz gözlüğümü taksam ne:18:

nereden öğrendiğimi uzunca anlatıyım cnm...
ark.ımın annesi gözü için dr.a gitmiş dr.demiş senin gözler bozulmaya başlamış ne yapim demişte annesi dr.da sen çamaşır suyu kullanıyormusun demiş evet diyince ilkönce onu kes...o görmeyi etkiliyor demiş(annesi 2 kız aynı anda okul için evden ayrılınca bide titiz kadın aşırı kullanmaya başlamış (evde babaanneleri falan baya büyük aile yaşıyor evde birde:6:))

Son düzenleme:
bende senin gibiyim ama benimki çocukluktan beri var çocukkende biseye SIKILINCA kendime yapacak is arardim genckende evlenincede degismedi bu durum....ama olsun kotu bisey degil sonucta.....

üzülme cnm bende öyleyim...zaten çok titizim evimin dağılmasına kirlenmesien tahammülüm bile yok hersey yerli yerinde düzenli ve temiz olucak ama morelim bozuk olunca temizyerleri bile temizliyorum ellerimde egzama çok olmuştu allhtan mehlemimi sürüyorum çok iyi geliyo geçiyo hep diyorum eldivenleri takıcam ama öyle bidalıyorumki temziliğe unutuyorum yemeyi içmeyi bile unutuyorum..yeni evliykende gün aşırı temizlik yapardım canımın sıkıntısından..şimdi yapsamda 1 saat bile gözükmüyo oğlum sağolsun her tarafı dağıtıyo çok kusuyo halıları var gücümle nasıl siliyorum bilmiyorum ama kollarım ağrıyo geceleri bu yüzdende oğluma çok bağırırım sinir sistemimi bozdu bu kusma konusunda bide çok pis kokuyo...bi şey kirlenmese bile yıkıyorum temizlik ürünleri dayamıyo depo lazım vallahii...anneme kızıyodum annemde bi yere gidip gelelim üzerimizi hemen indirtirdi hele hastaneye gitsek mutlaka banyo yaptırırdı ellerini çok uzun süre ve durmadan yıkar..bende annem gibi oldum ona kızarken

Son düzenleme:
Asiri titizlik deprasyon belirtisidir,
bu durumdan kendiniz veya etrafindakiler rahatsiz oluyorsa mutlaka piskologa gidin.

arkadaşlar bence bu ciddi bir sorun.
temelde psikolojik sorunlarla ilgili olmalı. takıntıya dönüşebilir.
tanıdığım bir kaç kişi oldu böyle.
biri yetmiş yaşlarındaydı. çocuklarının dediine göre gençliğinden beri böyleymiş. evlerinde hep temizlik havası vardı. halılar toplanık ortada toz bezleri kovalar falan. gece gündüz hep böyle. hiç doğru düzgün giyindiğini görmedim. hep temizlik kılığında yaşadı gitti. hayatını yedi yani. üstelik eşi de üst düzey yöneticiydi.
yani gidişat tehlikeli.
bence canın sıkıldığında içinden temizlik yapmak gelince yapmamaya çalış. beşka şeylerle dağıt kafanı. bir an önce takıntıya dönüşmeden kurtar kendini.
elinin altında internet var biraz araştırabilirsin. buraya yazma ihtiyacı duyduğuna göre sen de ters bişeyler olduğunu hissediyorsun deme ki.

arkadaşlar bence bu ciddi bir sorun.
temelde psikolojik sorunlarla ilgili olmalı. takıntıya dönüşebilir.
tanıdığım bir kaç kişi oldu böyle.
biri yetmiş yaşlarındaydı. çocuklarının dediine göre gençliğinden beri böyleymiş. evlerinde hep temizlik havası vardı. halılar toplanık ortada toz bezleri kovalar falan. gece gündüz hep böyle. hiç doğru düzgün giyindiğini görmedim. hep temizlik kılığında yaşadı gitti. hayatını yedi yani. üstelik eşi de üst düzey yöneticiydi.
yani gidişat tehlikeli.
bence canın sıkıldığında içinden temizlik yapmak gelince yapmamaya çalış. beşka şeylerle dağıt kafanı. bir an önce takıntıya dönüşmeden kurtar kendini.
elinin altında internet var biraz araştırabilirsin. buraya yazma ihtiyacı duyduğuna göre sen de ters bişeyler olduğunu hissediyorsun deme ki.

bende ilerlemesinden korkuyorum..bi psikoloğa gitmek istiyorum aslında ama..

Back
X