Hasta Olmak Degil İyi Olmak İstiyorum

yanlizinsann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
73
20
3
27
Hepinize merhaba daha oncede bi kac konu acmistim burda.Urkek sessizcekingen oldugum icin orta okul ve lise hqayatim cok sıkıntılı gecti.Siniftaki kizlar eglencesine tokat atarlardi bir kere de trkme yemistim gururum serefim onurum hep hice sayildi hic hakkimi savunamadim.Lise bitince iki yil sinava hazirlandim psikolojim daha bi bozuldu panik atak ve ankmsiyete hastasi oldum sinava haxirlim surecinde onunla tanistim bana iyi geliyordu saf ve iyi niyetli gostermisti kendini sevdim baglandim bir sure sonra sevgili olduk universte basladi okuluma gittim hergun telefonda konusurduk.15 tatilde beni gormeye geldi gorustuk aradan az bi zaman gecti terk etti beni.İkinci donem uniye gitmedim bazi sebeplerden 7 aydir ayriyiz hep icime atiyorum herseyi hic arkadasim yok derlirmekten korkuyorum.2 gun once sevgilisi olduguna dair yrmin etti ve artik mesaj atmasan sevinirim dedi.Yasamak istermiyorum guclu olmak universite hayalim hic kalmadi yeni bi uniye gecme durumum var.Makyaja kiyafete ilgim vardi artik o da yok hayat bos ve anlamsiz geliyor neden yasadigimi sorguluyorum bugun psikologa da gittim pek iyi gelmedi.Sizce neler yapmaliyim?ilacda kullaniyorum zaten

Sen kendi kafanda bitirmediğin sürece düzelemezsin. Önce kendi kafanda bitirmelisin. Umarım mutlu olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…