- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi florence_N
-
Kusması yok. İshali yeşil kahve tonunda, sulu. Ateşini nasıl anlarım bilmiyorum. Kulaklarını avuçladim, burnuna dokundum, her zamanki gibi. Poposuna da baktım, normal. Ama çok keyifsiz. Kuyrugu hareketsiz ve aşağı salık. Hatta kendi de pek dolanmiyor. Tasmasını açtım çocuklar eve girince ama ayakta öyle duruyor, boş bos.Ishalinde kan var mi kusma ates ?
Etken maddesi ne acaba? Evde çocuklar için motilium var, sindirim düzenleyici. Bir de reflor barsak bakterisi içeren bir ishal tozu.Synbiotik diye bir sindirim sistemi duzenleyici var onu alabilir msnz. Bi sorsanz belki eczane temin edebilir. Bol sivi tuketmesi gerek. Patates haslasaniz. Oylece birakmayin sicsk biyeri olsn. Eger duzelmesse olebilir
Allah razi olsun sizden. Sicakta kalsin bugeceİnternetten reflor köpek diye attım, ishal tozu icebiliyorlarmis. Sulandırıp çektim ama köpek bana gelmedi. Odunların arkasına saklanmış. Eşim kucaklayıp içirdi az evvel. Sabaha kadar bir şey olmasa bari
Allah asıl sizden razı olsun. Yardımcı oldunuz. Burası sıcak bir şehir. Havalar sıcak şükür.Allah razi olsun sizden. Sicakta kalsin bugece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?