Hasta ve Yalnizim

Cok güçlü gordum sizi :) umarim ben de oyle olurum :)

2side valla bir babam var baba kanserim ölücem desem zaten hepimiz ölmycez mi der oyle bi insan e kuyrukta dik biraz hic oyle naz niyaz beceremem
Teşekkür ederim,18 yasindayim
Daha 18 yasindadin, Müstakbel bulamıyorum deyince sandım yaşı biraz geçkin:))) evlilik falan düşünüyor musun peki ?

Daha 18 yasindadin, Müstakbel bulamıyorum deyince sandım yaşı biraz geçkin:))) evlilik falan düşünüyor musun peki ?

Benim icim kartlasmis yok yav ne evliligi, sadece gençlik aski istiyorum ben simdiye kadar hic olmadi yasim gecmeden bitane olsun istiyorum bulamiyorum

Sadece grip oldugu icin o kadar ciddiye almamis olabilirler.. bir de miaafirliktesiniz yani evde degilsiniz ki annen sicak du torbasi esliginde 1 kase corbayla gelsin. 18 yasindaymissin kendi kendine de bakabilirsin caresiz degilsin bence seninki katkisiz naz :). Yani bu kadar oluyorumlara falan girme. Allah korusun ciddi bisey olsa tabii ki cok uzulurler onlar senin ailen sakin oyle düşünme.

Yakin bi akrabadayiz isteseler yaparlar kiz cocuguyum ben nazlanmak doğamda var ama tek basina, kimse takmayinca naz pek olmuyor

Ahahah guldurdun beni :) insallah cok naz seven bir sevgilin veya esin olur da bol bool yaparsın inan o daha tatli oluyor :) :)
Ay tabikiii insallah insallah bugunlerin acisini cikaririm sacim kirilsa senin yuzunden diye surat assam bile ceker beni
Ya da sakata almayayim simdi, sonunda bulmusken bukadar naz yapamam ben fazla naz asik usandirir. En iyisi dozunda

Oncelikle gecmis olsun...

Ya annenizden rica edin ya da kalkin kendinize bi nane limon kaynatin, ev sahibine corba olup olmadigni sorun (bayramda vardir diye dusunuyorum) alin onu isitin icin...

hastayim, oluyorum bitiyorum dedikce halsiz hissedersiniz,
hem icerdeki hengameye katilacaginiza sicacik yataginizda uzanip, dinlenmeniz cok daha iyi,
insanlar sizin olmeyeceginizi bildikleri icin rahat davraniyorlardir ; )

benim babam da uzuntusunden azarlardi hasta olunca : ))
Bunu ancak buyuyunce anlayabildim,
hatta usuyorum diyip kat kat giyinsem soyardi bir kazak yeter diyip bagirirdi, hep saglikli gormek isterdi,
Annem durdurmaya calissa da nafile...
babam tarafindan hic siddet gormedim ama hasta oldugumda boyle tuhaf davranislari olurdu, hatta kucukken beni sevmiyor diye dusundugum bile olmustur : )))
yani her seyi umuraamamazlik olarak degerlendirme, insanlar bazi konulari yokmus gibi kabul ederek yardimci olacaklarini sanabilir veya kendilerini oyle ikna ederler ; )

fakat bu tavir beni hepguclu biri yapti,
her ne yasarsam yasayayim ayakta atlatabilecegime inandim...
Ayrica babamin haberi olmasin diye hasta oldugmu saklamaya calisirken kendi isimi kendim gormeyi ogrendim,
boylece zor anlarimda bile tekbasima kendime yetebiliyordum...

Gecmis Olsun , Biz variz kendini yalniz hissetme...Yutkunma esnasinda da zorlanma varsa Antibiyotik baslayabilirsin...Augnentin 1000 mg al.Semptomlarin gitmesi icin ise Beniçal Cold alabilirsin....
kurallar gereği ilaç önermek yasaktır. lütfen dikkat edelim buna
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rallari-lutfen-okuyunuz.737655/#post-36484592
İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

Cok tesekkur ederim guzel yaziniz icin cok incesiniz cok mutlu oldum
Benim babamin huyu bu biraz umursuz ya icten ice beni dusundugunu sanmiyorum sevmediginden degilde hastalik konularini umursamiyo pek ölücem desem bigun hepimiz ölücez zaten der
Evet kendi kendimize yetmeyi öğreniyoruz boylece ama insan arada simartilmak nazlanmak istiyo

Seni o kadar iyi anlıyoruuuuuuuum kiiiii !
Sen ben misin acaba yaaa
Şu haline bir de terketmiş sevgili , kavgalı kardeş ve depresif ruh hali de ekle o benim işte.

Salla ya .
Çaylarını ver geç odana ben öyle yapıyorum ne yapayım..

Canm senin icin cok üzüldüm. İnsan hasta olunca çok daha fazla yalnız hissediyor. Evde ilaç bulundurmak lazim. Grip ve soğukalgınlığı ilaçlarından...
Ben de 1 haftadir hastayım. Kendi kafama gore antibiyotik kullandim. Keşke yapmasaydim.Daha kotu oldum sanki.
Sana da cok gecmis olsun

Canimm ablam/kardeşim.. insallah bunlarin mukafatini aliriz ileride.. kardesinle neden kavgalisin dertlesmek istersen ben burdayım severek dinlerim

Ay size de gecmis olsun, hiç anlamam sevmem ilaç/hastane islerini . En guzeli doktor koca bulmak, cok ciddiyim

Canimm ablam/kardeşim.. insallah bunlarin mukafatini aliriz ileride.. kardesinle neden kavgalisin dertlesmek istersen ben burdayım severek dinlerim
Canıım senin için de geçerli ne zaman istersen bana yaz

Çok geçmiş olsun
Bu arada ilaç önerisinin yasak oldugunu biliyorum ama bahsedilen ilaç sağlık bakanlığının riskli ilaç listesinde 2 yıldır tekrarlanıyor lütfen dikkatli olun.duydugunuz her ilacı almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…